Saturday, September 25, 2010

Holle aarde en keren energieveld universum... ( whe are al family..)




Het omkeren van het energieveld in het universum was nodig alles weer opnieuw te kunnen gaan creeren. een Eindeloze circle van terugtrekken van leven en weer opnieuw herboren laten worden behoord tot ons zonnestelsel en volledig universum waarbij alles gecreerd is op groeien stil staan en weer opnieuw opbouwen.

De manieren waarop naar buitenaards leven gezocht word zou op hele andere manieren vorm gegeven kunnen gaan worden mits men naar de binnenkernen van planeten gaat kijken, dan zal pas duidelijk worden welke overvloed van leven ons universum te bieden heeft en dat wij zeker niet alleen staan.

Het keren van het energieveld van ons universum is nodig geweest alles opnieuw binnenste buiten te keren en alles weer opnieuw herboren te laten worden net zoals de lente weet dat de herst nodig is de zomer en winter hun werk te laten voltooien elke tak elke bloem weer opnieuw tot leven te maken en alles weer overnieuw te laten gebeuren keer op keer weer.

Nu het leven opnieuw het universum ingecreerd mag gaan worden zal op veel fronten de mensheid naar voren worden geschoven dit een handje te " helpen". De energie ringen die elkaar allemaal overtreffen en overkoepelen zorgen ervoor dat alles ook wij mensen in perfecte aantallen en harmony zal gaan samenleven zodra het bewustzijn bij veel mensen zo hoog is opgetild dat ook zij inzien dat we slechts een klein deel uitmaken van een ongelooflijk mooie circle of life.

De kelk en de bloem zoals de Da vinci dus aangeeft kan dus letterlijk en figuurlijk in ons universum ingepast worden mits men veel opener zijn visie op dit universum los wil laten, het geloof in een God zal dan niet in bedwing worden gebracht maar wel de wijze waarop wij geloofsovertuigingen willen handhaven en vooral willen vasthouden.

Iets loslaten wat je vertrouwd LIJKT maar niet wetenschappelijk onderbouwd kan worden en of bewezen kan worden weegt dus vele malen zwaarder dan de bewijslast die voor ieder oog zichtbaar word gesteld op dit moment dat Goden wel degelijk hebben bestaan en nog zullen bestaan. Het telkens opnieuw doodgaan en herboren worden een circle hogerop in de nautilusketen is dus kwestie van vertrouwen tijd en veel liefde en geduld..

Welcome to the circles of life.. OOK JIJ maakt daar wonderschoon deel van uit..