Thursday, November 23, 2006

The Guardian Angels are arrived

"The guardian angels" zijn gearriveerd en zal iets meer duidelijkheid geven omtrent de volgende levenscyclussen die op dit moment contact met ons aan het zoeken zijn door onder andere de media.

Ik zal om erg veel""" vreemde dingen"" zoals u die noemt in aards begrip proberen op aardse manier uit te leggen.

We leven in verschillende dimensies in een "gigantische soort grote circle" ( in uw woorden begrijpbaar) zal ik maar uitleggen welke uit veel verschillende lagen bestaat.
Onze moeder aarde bestaat uit een soort middelpunt van de gehele kosmos en moet daarom ook weer gezond gemaakt worden.
Onze volgende levensdiemensie zullen wij gaan voortleven in licht geluid en trillingen ( sterren <>

Onze "geesten wereld" bestaat uit twee delen een die "leeft" ( zichtbaar is voor ons maar ook nacht word straks zichtbaar) overdag en de ander gaat snachts op reis laten we maar zeggen. degeen die snachts op reis gaat kan direct contact maken met onze voorouders zo was het vroeger ook zeer makkelijk om contact te maken met het hiernamaals, als voorbeeld deden de indianen dit door de rook te lezen die voortkwam uit het vuur de bron van warmte en liefde.

Als wij als mens iets meer allert zouden zijn op dingen die niet normaal zijn dan zouden we al snel doorhebben dat de " geestenwereld"" vanuit het hiernamaals op dit moment in zeer grote getale ons aan het "meehelpen" is op het juiste energieniveau te komen van the fifht passages of the sun ofwel de 6e dimensie zoals de majas die ook voor ons aangekondigd hadden. ( is vaak te herkennen aan voor ons vreemde verschijningen zoals tv die zomaar aangaat lichtknopjes die aan en uit gaan en nog veel meer maar het grootste herkenningspunt is het gevoel dat iemand in je haar zit te kroelen dit zijn de lichtorbs die op dat moment contact met u zoeken zodat u weet dat zijn er zijn.

Ons leven bestaat dus zeker niet uit een leven wat zich puur hier op aarde plaatsvind, onze leven bestaat uit verschillende levels waarin we steeds leren ervaringen opdoen en deze meennemen naar onze volgende levens maar onze belangrijkste taak is vrijwel zeker die informatie ook te delen en door te geven om ook anderen voor deze fouten te behoeden.

De levensdimensies bestaan uit 13 dimensies en kunnen we eigenlijk vergelijken en levensvormen waar we ook puur grotere vormen van bestaan en uiterlijk aan gaan nemen.
Bijvoorbeeld een levensvorm in de 13 dimensie zal groter zijn dan wij denken en vaak ook rond de 12 a 13 meter hoog zijn, dit is voor mij moeilijk uit te leggen omdat ik praat via moeder gaya en u deze informatie rechtstreeks door MAG geven, deze manier van informatie doorgeven van onze voorouders noemen wij channeling ofwel een doorgeefluik vanuit de kosmos.

Wat mij vaak erg zeer doet is dat er op deze manier van communicatie zeer agressief word gereageerd vanuit bestaande organisaties zoals bestaan regeringen omdat deze een regelrechte tegenverklaring zijn voor hetgeen hier boven ons plaatsvind.
Ik zal proberen de komende tijd via blogspots u wat meer informatie te gaan geven omtrent uw volgende levensdimensies.

Dood is geen dood want dood volgt leven zoals leven dood volgt want als leven dood weer toelaat zal ons oneindige reizen in de GOddelijke kosmos weer zichtbaar worden in de circle of life zoals wij die hebben genoemd in de musical the lion king of south africa, ook deze musical is gebruik gemaakt van de grote wereldmachten maar zonder dat zij dit door hadden is de grootste spirituele boodschap ooit de wereld feilloos rondgebracht.

Wij zullen op het juiste moment de juiste zielen aanraken ( dit zal plaatsvinden in de vorm van licht geluid en trillingen.) om die juiste plaatsen op te zoeken op het moment dat de daadwerkelije grote omwenteling plaats zal vinden ofwel de weerspiegeling der aarde is reeds voor u in gang gezet 21 dimensies geleden in elk tijdsbestek in uw jaren berekend 7.

Ik raad u met klem aan de pers met "andere kritische ogen" te gaan bekijken omdat ook deze op een compleet dwaalspoor is gezet om ons straks de volledige vrije toelating te gaan geven u die juiste waarschuwingen te gaan geven.

Het jaar 2--7 zal het jaar zijn van de daadwerkelijk grote omwenteling. het jaar 2--6 zal het jaar van de waarheid zijn waarin vrijwel ALLES geopenbaard word en het voor de illimunaties erg moeilijk word hun beleid voort te zetten.

Wat de complete mensheid op een dwaalspoor heeft gebracht is het idee dat juist een amn met vrouw moet samenleven maar dit dus totaal niet klopt en daar zal dan ook zeer groot zichtbaar aan gewerkt worden.

We kunnen bijvoorbeeld de vrouwelijke embryo en de mannelijke embryo heben maar simpel gezegd als de magic er niet is dan kunnen de zaadjes ook niet de dna samenbonden, nu juist deze energieontlading zullen wij later uitleggen en vormt de energie connectie die ook terug te koppelen aan de opbouw van de piramides wereldwijd opgebouwd via de heilige geometrie dit is de basis van onze dnacode die in elk levendwezen zit vermeld, deze code zal alleen te voroschijn komen bij de juiste connectie die zit verborgen in onze ogen deze geven dan exact de juiste signalen door die de voorgerekende woorden in gang zet dit word gedaan in 0.8 seconden.

Het belangrijkste bericht vanuit de kosmos kan u zojuist gemeld worden dat de Guardian angels are arrived ofweel de beschermengelenm zijn neergedaald om de dingen in gang te gaan zetten wat helaas nodig is de aarde in haar groei niet te belemmeren.
Dit mag vergeleken worden met een slang die verveld als zij uit haar jasje groeit in uw woorden gezegd maar juist daarom moet zij haar oude vel afschudden om verdere groei te kunnen toestaan.
Dit zelfde proces zal ook plaatsvinden op uw planeet aarde maar eerst zal de kwade macht een zeer grote slag toegebracht worden en word gesproken over de grootste opruiming die zich ooit heeft plaatsgevonden in de gehele kosmos.
Negativiteit zal platsvinden voor positiveit liefde de plaats in nemen van haat omdat deze kracht veel meer inhoud heeft dan enig persoon op uw aarde ooit heeft kunnen denken of beseffen.
Wij vanuit boven zullen uw connectie zoals u zogenaamde computers zolang mogelijk gebruiken om de informatie de wereld over te geleiden via de juiste frequenties.
Ik ben klaar en nniet bang om mijn leven voor u planeet aarde op te moeten offeren, ik leef vanuit liefde vanuit zorgzaamheid maar vooral voor samenwerking te promoten zodat u als mensn straks ZELF KAN BESLISSEN WANNEER DE REGEN PLAATSVIND EN DE ZON WEER SCHIJNEN ZAL.
Een klein bericht wat herkenbaar doro osn beinvloed is is het bericht van Nuon daarin kunt u overduidelijk een gesproken toekomstboodschap zien die wij vanuit onderbewustzijn aansturen.

ik wens u veel liefde toe in de komenden maanden, u zal verplicht worden te erkennen dat liefde de enige sleutel is samen met vergeving om een nieuwe dimensie binnengelatenm te worden door de poorten zoals de orion en sirius genoemd worden, hoe meer liefde u geschonken heeft in dit leven hoe groter uw lichtbron zal zijn in uw volgend leven.


Wat overduidelijk naar voren zal gaan komen is dat met name de olifanten ofwel ganeshen die het dichtsbij staan bij de kosmos nu zeer kwaad zijn geworden omdat wij hen de aard van het leven af hebben genomen, zij zullen dorpen en mensen gaan bedreigen totdat de m ens in gaat zien dat pure liefde en respect de dierenwereld weer in het juiste gareel kan brengen, de Magnetische ompoling die nu gaand eis heeft dan ook alles te maken met gevoel wat mens dier en fauna aanvoelt, dit gevoel mag ook de 6 dimensie genoemd worden.
Alle problemen die op aarde nu gaan plaatsvinden zijn gevolg van oorzaak, zodra wij in gaan zien dat ook dieren vanuit liefde reageren zal merkbaar maar vooral ook voelbaar worden dat ook de dierenwereld straks in perfect evenwicht kan gaan leven net als de mens in eenheid van taal in eenheid van liefde in eenheid van voortbestaan in ons dna.

Bericht komend van de Zon, gesproken vanuit stem moeder gaya via channeling veenendaal 21..7 6002 0131