Saturday, August 28, 2010

Piramide complexen zeer hoogwaarde bouwcomplexen inclusief natuurlijke energiebronnen...



Piramide complexen moesten gebouwd worden op de roselines omdat de aantrekkingskracht van de elementen wind water en vuur dan perfect op elkaar zouden zijn afgestemd.

Door de complexen dusdanig te ontwerpen ook volgens de moddelen van de roselines konden de elementen hoogwaardig gebruikt worden.

Water werd geleid door de piramidecomplexen..

Wanneer het onweert en bliksemt kun je beter niet in het water zijn. Het water geleidt de stroom. Wanneer de bliksem het water raakt gaat de stroom alle kanten uit en het zal jou raken wanneer je aan het zwemmen bent. De elektriciteit van de bliksem kan zich namelijk goed verspreiden over het wateroppervlak zo werden dus de electrische geladen waterdeeltjes over de complexen verspreid en is ook ons duidelijk dat de piramidecomplexen voor veel mensen als Goddelijk aandeden. Ongeloofwaardig hoge kennis vanuit de natuur werd hier gebruikt zonder enige uitstoot of afkeer tegen de aardse elementen.

Leven onder de spiegel..

Maar hoe zit het met vissen.. zodra vissen onder het wateroppervlakte verblijven gaan ze niet dood, dit is ook de reden waarom de wooncomplexen ondergronds en onder de waterstromen waren gecreerd dit waren de veilige plekken voor de farao,s en hun medebewoners van de aarde.

De bliksem blijft aan de oppervlakte van het water. Onder het wateroppervlak neutraliseert de stroom.

Vissen in een vijver lopen een groter risico omdat vijvers vaak niet zo diep zijn zodra hier de juiste diepte word gebruikt is de kans vrijwel nihil dat vissen gedood worden tijdens onweersbuien. De kans dat een vis te dicht aan het wateroppervlak zwemt en geraakt wordt is groter. Aan de andere kant staan er ook vaak bomen bij een vijver en die bomen zijn eerder een doelwit van de bliksem dan het water eronder. De bliksem zoekt namelijk het hoogste punt in de omgeving in dit geval dus de piramide complexen..

Wanneer je een vis in het zwembad zwemt, zal de vis na een blikseminslag wel dood gaan . In het zwembad zijn metalen roosters die de electriciteit erg goed geleiden. De elektrische schok zal door het hele zwembad gaan, doordat de farao,s wisten welke steensoorten hoogwaardige metalen bezaten konden de electrische geladen energiedeeltjes van bliksemschichten perfect geleid worden.

Door dit te doen volgens de roselines kon dus de energie perfect worden opgevangen en geleid.

Dit verklaard voor ons alles dat de piramide complexen extreem hoogwaardig waren in kennis, in natuurkracht en vooral perfecte samenhang van natuurlijke elementen als vuur wind en water samenwerkende met lucht. Door onder de complezen te gaan wonen was dit zeer isolerend, warm in de winterdagen en koeler in de zomerdagen.

Dat dit nog steeds deels werkzaam is is ons duidelijk door een man die in maart de piramidecomplexen fotografeerde in Zuid Amerika net voor een onweersbui, hier werd een lichtstraal geprojecteerd de ruimte in door de straling die werd aangetrokken door de naderende onweerswolk...

Perfectie boven perfectie mooier kan het haast niet...

Liefdevolle groet,

Rene van den Brink