Saturday, July 18, 2009

leven in de microcel van Goden

De wetenschap te hebben dat wij leven in slechts een microcel van Goden geeft niet alleen mij enorme innerlijke rust maar straalt dit ook uit op mijn directe leefomgeving.

Als we vanuit verschillende oogpunten levens bekijken en vooral leefvormen en ook de groeipatronen daarvan dan word alles snel duidelijk als je het in een rond circel perspectief gaat zien en dan de link ook legt tussen alle levensvormen..

Chemie, All chemie..atomen celdeling ofwel mitose het is allemaal gekoppeld aan Goden voorvaderen en of moederen en andere levensvormen.

Zodra je zelf ontdekt dat leven alleen mogelijk is door je boven illusie te zetten zoals de Maya leefde en elke keer een opweging kan maken in het hier en nu dan ontdek je snel dat de rationele geest anders werkt dan de illusionele spirit van die geest.

Zien doet overleven als je begrijpt hoe de goden de nautiluschelp hebben ontworpen in onze volledige levenscyclus.. het doorgroeien van elke levensvorm en het ontwikkelen daarvan in de weg van de evolutie zorgt ervoor dat ook onze mensheid keer op keer een stukje hogerop klimt in de cylcus van alle levens.

Ontwaken doen wij pas nadat rampen zijn voltrokken en volbracht, vandaar dat op al onze sites reeds staat verkondigd het woord VO maste waarbij de focus is gelegd op die wetenschap reeds in bezit te hebben alles tot op de seconde straks te zullen kunnen voorspellen door middel van eigen kennis en gebruik in natuur en wetenschap echter de hedendaagse wetenschap wil niet en zal niet luisteren totdat ook zij doorhebben dat wij allen slechts tot die cellen behoren die SAMEn slechts een microcel maken van God.

Alleen dan zal jezelf die 100 % overtuiging injezelf vinden dat wij als mens geen impact KUNNEN hebben in de nu gaande klimaatveranderingen, wel kunnen wij impact uitgeoefend hebben op het leven onder onze spiegel dit is dan ook de reden dat juist deze voor immense onvergetelijke schade zullen zorgen, van vernietiging tot aan wedergeboorte...

re zoon van ra