Monday, July 20, 2009

Data base traffic centre the Netherlands out of control.. ( pole shift .. www.ge-di-christi-re.com)

Databank verkeer weer uit de lucht 20-07-09



De Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW), die voor betere verkeersinformatie moet zorgen, kampt met grote technische problemen. Het systeem is daarom weer uit de lucht gehaald.

De NDW werd twee weken geleden geopend door minister Eurlings van Verkeer. De databank moet zorgen voor verkeersinformatie van 5500 kilometer snelweg en provinciale wegen. Voorheen werden alleen de files geregistreerd van 1000 kilometer snelweg.

Grote zorgen
De ANWB en de Verkeersinformatiedienst (VID) die de meeste fileberichten verzorgen, maken zich grote zorgen. Volgens hen is het materiaal dat ze sinds 1 juli uit de databank krijgen onbruikbaar.

De NDW erkent dit, maar zegt zeker te weten dat het de informatie vanaf 1 september goed kan aanbieden. De ANWB en de VID betwijfelen dat. Ze twijfelen er ook aan of het lukt om op tijd nieuwe software te ontwikkelen die de nieuwe gegevensstroom aan kan.

Gevaar
De twee organisaties benadrukken dat de oude informatiestroom die door Rijkswaterstaat wordt geleverd net zo lang in de lucht moet blijven tot de nieuwe databank materiaal van voldoende kwaliteit levert. Wanneer dat niet gebeurt, zou de file-informatie gevaar lopen.