Monday, June 19, 2006

Zoals u reeds kan merken in alle golf en luchtstromen zal de atmosfeer zich groots gaan herstellen.
Radio,s en Tv stations zijn begonnen te storen ( te Manipuleren>) en enkel de lagere frequenties zullen hier NOG geen last van hebben.
Magnetische velden die veranderen zijn levensgevaarlijk en zullen de nodige problemen met zich meetrekken. ( vele mensen zullen door bliksem getroffen worden.)
Apparatuur die groots zal weigeren, telefoons die uitvallen magnetrons die kapot zullen knappen tv,s die geen beeld meer door geven.

Ja om u antwoord te geven voor wat komen gaat is mijn antwoord direct JA we staan werkelijk aan de vooravond van wat een einde van de wereld zal gaan lijken.
grote aardbevingen die komen gaan, superthunderstorms die voor mensen onwaarschijnlijk bleken te zijn zullen toeslaan wereldwijd nu.
Epidemien die overal als sluipmoordenaars zullen toeslaan via wind en water, helaas ook voor u want helaas hebben wij dit alles zelf gecreerd en ook toegestaan het is ook uw keuze geweest hieraan mee te werken, respectloos om te gaan met moeder natuur niet wetende wat we vernietigd hebben.
De wereld zal de wereld niet meer zijn zoals we hem kenden de wereld zal worden zoals hij bedoeld was en bedoeld is perfect evenwicht niets meer niets minder, ofwel fifty fifty darkens en lightnes.
Vrijwel alle spirituele Gidsen zullen u Melden dat een tijd aangekomen is van goodnes helaas kan ik deze mening niet met hen delen.
Ik ben gekomen van de Zon u die nieuwe weg te mogen meedelen niet meer niet minder.
het goede zal puur in perfecte balans gebracht worden meer niet niet minder.

Het is van aller belang ons brain goed aan de grond te houden hier op Moeder aarde en niet in termen van boven te gaan spreken.
onbegrijpbare woorden zullen niet herkend worden en als negatief worden ervaren door de aardmens.
Negatieve velden heben op dit moment nog de overhand om straks genadeloos afgestraft te worden door goodnes.
Licht zal duisternis niet wegwerken maar weer in perfect balans brengen zoals we geboren zijn in natura.

Maak u op voor de omwenteling die nu ook zichtbaar en vooral voelbaar zijn geworden.
Van de 21e der deze maand zal de energie nog verder opgevoerd worden u hoger te zetten in de velden die voor u bestemd zijn.
de lagere frequenties in de ether zullen straks ook beginnen te storen vandaar dat wij u hebben opgetild om onbereikbaar te zijn voor de negatieve velden der energie.

Het is nu tidj om niet die kwestie te geven van weten maar van doen enkel daadkracht vanuit uw gevoel zal u leiden naar die juiste persoon die u mag gaan begeleiden door deze TIJD, tijd bestaat niet in onze termen ruimte wel in uw woorden is dit geduld in combinatie van vertrouwen.
Loslaten aan boven en zien wat er komt maar niet vanuit gaan is een sleutel die u gegeven MAG worden vanuit boven.
Loslaten is hetgeen vrijwel iedereen op deze planeet groots moeite mee heeft.
Het is nu aan u die keus allert te zijn voor wat komen gaat want ja Leven is een keuze maar dood ook.
leven bestaat niet zonder dood te hebben ervaren, als er geen leven zou zijn zou de dood niet toeslaan, ook badnes behoort tot onze wereld die wij wereld noemen in goede maar ook slechte dagen.
Het is echter puur uw eigen keuze die weg te hervatten van de wil, wilskracht te WILLEN overleven zal u grote kans van slagen geven enkel wilskracht om los te laten en u los te maken vanuit die groepen die u gevangen hebben gezet zal u die kracht geven weer vrijheid te mogen voelen en te mogen ervaren.

Het is nu aan u vorm vrijheid vorm liefde vorm u nieuwe leefomgeving vorm uw nieuwe weg die voor u uitgestippeld is.

Maak u los van een groep die uit macht handeld.
ZET u vrij in ware vrijheid.
Wees niet bang, angst zal juist afroepen waar u bang van bent.
Wees allert voor gevaar wat op de loer ligt, koppel uw oergevoel met de kennis van nu.
volg uw intuiti of onderbewustzijn. ( het kinderstemmetje in u)


Gekomen van de Zon, staat klaar zijn weg te vervolgen......