Friday, October 01, 2010

The Guardians.. The legend of GA Hoole




Tekenfilms geen boodschap.. let u goed op....

De onder en bovenwereld hebben elkaar gevonden en contacten zijn reeds gelegd..

In een ieder van ons zelf zit de heilige graal, dit stukje bewustzijn in onze hersenkap is het allerbelangrijkste wat de mens in zichzelf zal kunnen ontwikkelen. het feit dat wij mensen maar slechts 30 % van onze hersenactiviteit nog gebruiken zegt genoeg waartoe de mens in staat is nog te zien te voelen te ervaren maar nog belangrijker te willen delen..

Vanuit het diepste geheim is doorgewerkt aan het optillen naar de vijfde dimmensie voor iedereen die wil zien wil geloven an vooral wil blijven vasthouden aan datgeen wat de waarheid zal gaan openbaren.

U leeft in een van de allermooiste tijden waarin de informatie in slechts drie seconden tijd over uw aarde reist. Het reizen in de tijd zoals vele geleerden dit eerder hebben benoemd is nodig geweest u als mens voorop te stellen in uw Phi code om opnieuw onderaan de ladder te beginnen in een volgende reeks van de eeuwige circle of life..

Kijk geniet en vooral let goed op de tekenen die u worden aangereikt zonder dat u dit vaak beseft....

Word bewust, word de Guardian van uw eigen innerlijk... IT,s al inside YOU....

Whe are the Gods, whe Are the creations,, why dont whe start to dance...

JIJ KAN ZIEN WAT JE WILT ZIEN, JIJ ZAL RUIKEN WAT JE WILT RUIKEN, JIJ KAN ERVAREN WAT JIJ WILT ERVAREN JIJ KAN LEREN DELEN MET JE MEDEMENS WAT JIJ WILT DELEN HET ZIT ALLEMAAL BINNEN IN JOU EIGEN INNERLIJK, DE heiligE GRAAL DRAAL ZIT IN JOU EIGEN GE
(IK) thE gUARDIANS ZIJN ONDERDEEL VAN jou EIGEN IK... ZIJN..

Vo Maste...