Tuesday, June 24, 2008

Bestaat er honger op aarde, NEE dit hoeft niet als we leren te delen..
Bestaat er oorlog op aarde< NEE dit hoeft niet als we leren te communiceren in een taal.

Bestaat er onmacht op aarde, Nee alleen als elk mens individu zijn of haar eigen kracth zal gaan ontdekken zal zij loskomen van haar aardse macht.
Bestaan er natuurdissasters op deze aarde,

NEE wel is er sprake van groots herstel op aarde...

Kortom lieve mensen erg veel vragen die we bij elk individu kunnen plaatsen zoals wat is uw beleving en wat heeft u over voor vrijheid en tot hoe ver laat u dit gaan.

Bestaat er angst op deze aarde, NEE wel een gedachtengang die aanzet tot angst.
Bestaat er onwetendheid, JA de mens weet vrij weinig omtrent de natuurveranderingen die nu gaan plaatsvinden waaronder het herstel van de nieuwe Noord en Zuidpool die komen te liggen op New York en Australie, in tijdsbestek van de komende 2 jaar.

Het herstelproces zal in totaal nog drie en half jaar in beslag nemen waardoor de mensheid met drastische aantallen terug zal lopen.

Hebben we alle antwoorden op deze vragen voor handen, JA alle kennis is reeds aanwezig natuurrampen te voorspellen maar zeker niet te voorkomen zijn behoren bij een groeiproces waarvan ook wij deel uitmaken hier op aarde.

Alle religies zullen ontbonden worden en de ware waarheid van geloof en overtuiging zal getoond worden aan uwen mensheid.

Moge GOd met u zijn tijdens dit proces.

Re