Sunday, August 19, 2007

mededeling..

Beste mensen.

zoals u heeft kunnen vernemen is er een enorme toename in de zware bevingen wereldwijd. We staan echter aan de vooravond van wat de daadwerkelijke keerpunten ofwel salto of magnetische ompoling genoemd word.
De ompoling begeeft zich in de een na laatse fase en zal wereldwijd voor totale chaos en grote paniek zorgen.

Ik herroep nogmaals mijn waarschuwingen wereldwijd zeer goed de berichten in de gaten te houden omdat ook de techniek gemanipuleerd zal gaan worden door moeder natuur wat al groots gaande is.
De internetsites zullen blijven draaien zolang dit mogelijk is maar zullen tijdens het daadwerkelijke keerpunt ook volledig uit gaan vallen.

Overal ter wereld zal zeer goed voelbaar worden wat moeder natuur in haar kunnen en haar absolute macht zal hebben, het doet mij erg zeer te moeten toekijken omdat niet in mijn kunnen heeft mogen ligen de grootse waarschuwingen te mogen geven vanuit de toen opgezette zaken.

Het is helaas aan een aantal mensen te danken dat deze kennis niet vers[reid mocht worden zoals wij zo graag gewild hadden.
de grote boodschappen in onder andere de lion king en de vele reisdvds vanuit zuidelijk Afrika en onder andere de secret zullen wel haar overduidelijke boodschappen doen verspreiden.
onze denkwijze zal de dissasters nog grootser doen maken, wij zullen nog deze week gaan beginnen met uitvoerige uitleg omtrent de gevolgen en de voorbereidingen op het naderende keerpunt.

Het is zeer raadzaam voldoende etenswaren en drinken in te slaan om lang wachten straks te voorkomen.
de ompoling voldoet zich in haar laatste maanden en zal ongetwijfeld zorgen voor erg veel doden verderf omdat vele overheden deze informatie met opzet hebben stilgehouden zogenaamde paniek te vermijden, deze keuze zal zorgen voor wereldwijd miljoenen doden.

Mijn "gesprekken" met gaya geven overduidelijk aan dat de mens nog steeds kans krijgt naar veilige gebieden te mogen trekken zoals de oorspronkelijke noord en Zuidpool welke enkel getroffen zullen worden door smeltend ijs.
Het zou zeer raadzaam zijn voor alle overheden ter wereld naar deze gebieden voldoende tenten en houdbare etenswaren te brengen om ten tijde van de ompoling tot kunnen zorgen voor het behoud van onze mensheid.
Niet alle gebieden wereldwijd zullen getroffen worden door de zeer grote dissasters die behoren tot herstel van onze natuurlijke circle of life.

aankomende week zal begonnen worden met de met spoed ingelaste lezingen die kleinschalig op stille lokaties zullen worden gegeven, via de contact buttons van des sites kunt u de datas tot uw beschikking gaan krijgen, er zijn geen kosten aan verbonden of ook maar enige commerciele doeleinden aan verbonden.

onze gedachten creeren onze toekomst zo is het dus zeker mogelijk met onze gedachten deze zeer grote dissasters te kunnen sturen.

de kennis is ons gegeven echter zal de uitvoering hiervan tot zeer grote levenstest gaan behoren.

Bereid u voor op wat komen gaat..

met vriendelijke groet verblijf ik,


Ge di christi re