Monday, December 20, 2010

Herhaling bericht Mindcontrol Hitler gevonden... ( zie ook eerdere berichtgevingen omtrent manipuleren tv commercials zonder dat mensen dit weten...
Mischien staat u er niet bij stil maar mensen zoals hitler Napoleon en vele anderen wel...

Mindcontrol zonder dat mensen dit beseffen komt nog steeds tot op hedendaags voor..

Bij deze geef ik u een erg duidelijk voorbeeld door hoe mindcontrol en vooral het manipuleren daarvan in zijn werk gaat en ging.

Stelt u goed voor de schaduw is de scheiding van de haren van hitler, de vleugels van de adelaar zijn de ogen de rest kunt u raden.. deze zelfde symboliek word gebruikt bij de atlaars van vele basselieken wereldwijd zonder dat mensen dit beseffen .... de belichaming tussen mens geest en altaar is blootgelegd...

Een simpel voorbeeld is hieraan te stellen dat fabrikanten als Coca Cola stinkend rijk zijn geworden door het manipuleren van het mensenlijk brain door middel van een coca cola blikje in een tv commercial te plaatsen in slechts een foto, uw onderbewustzijn reageerd hierop binnen 1/8e seconde en u gaat zonder dit te beseffen de volgende dag de aandrang maken deze coca cola te kopen..

Dit heet mind control en 100 % manipulatie van het onderbewuste brain. Zo gebeurde dit ook bij mensen als Hitler en Napoleon welke dezelfde symboliek gebruikten als de farao,s waarbij zeer diepgaande kennis was vergaard van het gebruiken van mindcontrol bij mensen.

De geest neemt dus als het ware de symboliek van de personage op zonder dat mensen dit beseffen binnen 1/8e seconde. de aandrang naar steun en opvolgen van de personage is dus puur een kwestie van 100 % manipuleren en weten te " mis/ gebruiken" van het mensenlijk brain.

Zonder dat mensen dit dus beseffen werd de symboliek van de personagen dus kracht toegevoegd door manipuleren van de geest.. Het gaat om een gestolen visie waarbij de basic gelegd kan worden bij het bewustworden van ons brain waarvan de farao,s zeer goed op de hoogte waren omdat zij juist de symboliek zo wisten te gebruiken dat veel mensen niet twijfelden aan de kennis en kracht van de farao.

Nu jaren later word inmiddels wel duidelijk dat de kracht die ontstaat als je het gesproken geschreven of beschreven woord met de symboliek samenvoegd dit drei dubbel zoveel kracht uitstraalt op ons bewustzijn zonder dit direct door te hebben.

Het is opmerkelijk te noemen dat zowel de paus, Hitler als Napoleon alle drie deze visie gebruiken maar niet durven toegeven. De onderzoeken die inmiddels gedaan zijn naar de uitlatingen van onder andere Leonardo Da Vinci is overduidelijk een speerpunt richting het Vaticaan die Leonardo Da Vinci monddood hebben willen maken en zijn visie gebruikt hebben de kerk meer macht uit te laten stralen.

Overal om ons heen zien we de materie en symboliek samensmelten van de pauw ( symbool voor boomvisie) en de pine gland ( pijn appel welke staat voor bewust zijn of worden).

Meer en meer word ook ons duidelijk hoe intens gemeen deze instellingen te werk zijn gegaan met het manipuleren van het onderbewustzijn van veel mensen wereldwijd.

De afbeelding geeft slechts een voorbeeld weer van onder andere hitler die 100 % in wist te spelen op het onderbewuste van zijn mensen, het toevoegen van die juiste woorden en die juiste symboliek zette alle kracht bij ZIJN plan tot uitvoer te willen brengen met niet die goedkeuring vanuit boven omdat ook bij deze de visie gestolen was maar de chemie 100 % ontbrak.Liefdevolle groet,

Rene van den Brink