Tuesday, June 30, 2009

nu.nl) computerproblemen zorgden voor crash Airbus.. ( let op pole shift zorgt voor uitval computer problemen..)

'Ernstige computerproblemen bij crash Airbus'


AMSTERDAM - Volgens deskundigen is het neerstorten van Air France vlucht 447 te wijten aan een reeks computerproblemen.

Defecte meetapparatuur zou de piloten de controle over het toestel ontnomen hebben nadat zij een bijzonder zware storm ingevlogen waren. De zwarte dozen van de Airbus zijn nog niet teruggevonden.

Een internationaal team van luchtvaartonderzoekers probeert uit te vinden wat er precies gebeurd is met het toestel dat op 1 juni jongstleden onderweg van Rio de Janeiro naar Parijs plotseling van de radar verdween en in zee stortte. Alle 228 inzittenden kwamen hierbij om het leven.





Snelheidssensoren

Tot nu toe lijkt het volgens de onderzoekers erop dat het probleem zou kunnen liggen bij de externe snelheidssensoren die zich op het vliegtuig bevinden. Bij extreem lage temperaturen en een grote mate van turbulentie kunnen deze bevriezen.

Als gevolg hiervan kan de piloot foutieve informatie krijgen. De problemen met deze sensoren hebben zich vaker voorgedaan.

Er zijn nog twee andere recente incidenten met Airbussen onderzocht door het team. In beide gevallen ging het om problemen met de snelheidssensoren in stormachtige omstandigheden.


Storm

Zo kwam een andere Airbus A330 vorige week in soortgelijke omstandigheden in de problemen toen het toestel een storm invloog onderweg van Hong Kong naar Tokyo. De snelheidsindicatoren gaven valselijk aan dat het vliegtuig drastisch in snelheid verminderde.

Verschillende andere computersystemen aan boord bleken niet meer goed te functioneren totdat het toestel de storm weer uit vloog.

In de onderzochte gevallen konden de betreffende vliegtuigen veilig aan de grond gezet worden, zo bericht de Wall Street Journal.


Zwaarder

De voor de Braziliaanse kust neergestorte rampvlucht 447 had waarschijnlijk te kampen met veel zwaardere weersomstandigheden. Aangenomen wordt dat de piloten te maken kregen met meerdere falende systemen, waaronder de automatische piloot.

Wat er vervolgens gebeurde is nog onduidelijk. Volgens het door de onderzoekers ontwikkelde scenario is het goed mogelijk dat de piloten, uitgaand van foutieve snelheidsindicaties, de snelheid van het toestel opvoerden.

Bij extreem hoge snelheden kunnen stukken van het vliegtuig afgerukt zijn.


Conclusies

De onderzoekers benadrukken dat het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken over de oorzaken van de crash.

Moderne vliegtuigen zijn voor een groot deel computergestuurd, en piloten zouden beter getraind moeten worden voor het geval dat deze ingewikkelde computersystemen falen tijdens een vlucht.

Nederland zeer slecht voorbereid op rampen...

Onvoldoende ambulances bij ramp AMSTERDAM - De hulpverlening schiet ernstig tekort als er in Nederland een ramp zou gebeuren. 's Nachts zijn er te weinig ambulances.


Volgens de Inspectie Openbare Orde en Veiligheid zijn regio's niet goed op elkaar ingespeeld. Afspraken om elkaar te helpen zouden vaak ontbreken. Geen enkele regio kan een ramp zelfstandig aan.

Slechts 6 van de 25 veiligheidsregio's hebben genoeg ambulances om 's nachts in het eerste uur na een grote ramp 25 zwaargewonden af te voeren. In dat uur is de overlevingskans van slachtoffers nog groot.

Andere regio's hebben vaak uren nodig om hulp op touw te zetten.

Media

Bij een eventuele grote ramp zal Nederland op alle fronten zeer ernstig tekort doen, bij het eventueel onderwater komen te staan van het Westelijk deel van Nederland zal de communicatie met vrijwel het gehele land volledig plat komen te liggen omdat grotendeels de media in het Westen van het land is gesetteld.

Grote problemen zijn zeer snel te verwachten vanwege de voorspelde voorspellingen.

Ziekenhuizen

Ook met ziekenhuizen is het zeer slecht gesteld vanwege de ver uit elkaar liggende lokaties op vele plaatsen in Nederland.
Op veel plaatsen moet ruim een half uur gereisd worden voordat men bij ziekenhuizen aan kan komen.

Door het grotendeels samenvoegen van veel ziekenhuizen in de laatste jaren is een groot tekort ontstaan in het snel en goed op kunnen treden in de juist kleine kernen op vele plaatsen in geheel Nederland.

De overheid die de afgelopen deccennia heeft geregeerd zou zeer zeer ernstige tekortkoming ten laste moeten worden gelegd omdat zij een overheids systeem gecreerd heeft wat totaal niet naar behoefte heeft kunnen en niet kan functioneren.

Vliegjes teisteren operatiekamers.. ( telegraaf..)

Operatiekamers dicht wegens vliegjes

DORDRECHT - Het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht heeft acht operatiekamers gesloten omdat er kleine vliegjes zijn aangetroffen, zo heeft een woordvoerster dinsdag bekendgemaakt.


De beestjes worden door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd. Woensdag wordt bekeken of de kamers weer open kunnen.

Voor noodgevallen zijn er twee operatiekamers in het ziekenhuis beschikbaar.

Patiënten worden zonodig geopereerd op andere locaties van het ziekenhuis. Ook zijn mensen naar huis gestuurd als de ingreep niet spoedeisend was.

Volgens een woordvoerster is niet bekend hoeveel mensen moesten verkassen voor een ingreep.

Het ziekenhuis wilde geen risico nemen met infecties die zouden kunnen ontstaan als de operatiekamers niet helemaal steriel zijn.

Opnieuw crashh Airbus.. ( telegraaf)

Airbus met 153 inzittenden crasht bij Comoren MORONI - Een Airbus A-310 van de Jemenitische vliegmaatmaatschappij Yemenia met 153 mensen aan boord is dinsdagochtend vroeg gecrasht bij de eilandengroep Comoren voor de Afrikaanse oostkust. Dat meldden Comorese autoriteiten. Het is onduidelijk of er overlevenden zijn.

Het ongeval zou vijftien minuten voor de landing op het vliegveld van de luchthaven van de hoofdstad Moroni hebben plaatsgevonden, aldus een woordvoerder van de nationale luchtvaartmaatschappij uit Sanaa in Jemen.

Het vliegtuig, met 142 passagiers en 11 bemanningsleden aan boord, kwam uit Parijs en vloog via Marseille en Sanaa in Jemen naar Moroni. Aan boord bevonden zich Fransen en veel in Frankrijk wonende Comorezen, aldus de functionaris. Ook zouden er meerdere kinderen in het toestel gezeten hebben.

Oud model

De Airbus A-310 is een oud model. Het behoort tot de eerste generatie grote Airbussen.

Volgens een Comorese politiebron is het toestel tijdens slecht weer in zee terecht gekomen in de buurt van het hoofdeiland Grande Comore. De reddingsdiensten zouden volgens de bron niet toegerust zijn voor een grootscheepse reddingsoperatie op zee.

Weersomstandigheden

"We hebben nog geen informatie over de oorzaak van de ramp en over eventuele overlevenden", meldt Mohammad al-Sumairi, plaatsvervangend manager van Yemenia, aan persbureau Reuters.

"De weersomstandigheden waren zwaar, met harde wind en een ruige zee. De windsnelheid op het vliegveld was 61 kilometer per uur. Maar er kunnen ook andere factoren van invloed zijn geweest", aldus al-Sumairi.

Zoektocht

Twee Franse militaire vliegtuigen en een Frans schip zijn vanaf de eilanden Mayotte en Reunion vertrokken om de wrakstukken van het vliegtuig te zoeken en lichamen van slachtoffers te bergen.

Ibrahim Kassim, woordvoerder van de regionale luchtvaart-veiligheidsdienst, meldt dat de crash vijf tot tien kilometer van de kust heeft plaatsgevonden. "Waarschijnlijk is het toestel tijdens de landing neergestort."

Vulkanische eilanden

De Comoren liggen ten noordwesten van Madagaskar in de Indische Oceaan. De eilandengroep bestaat uit drie vulkanische eilanden en een aantal zeer kleine eilanden. De totale oppervlakte van de Comoren is ongeveer 1900 vierkante kilometer, dat is ongeveer de helft van het Spaanse eiland Mallorca.

In 1996 stortte een gekaapt vliegtuig van Ethiopian Airlines bij de Comoren in zee. Van de 175 inzittenden kwamen 125 mensen om het leven.

Vallend ijsblok valt op auto.. ( telegraaf)

Vallend ijsblok verplettert auto

AMSTERDAM - Een Britse vrouw was stomverbaasd toen ze na het boodschappen doen terugkwam bij haar auto. Die bleek een flinke deuk te hebben door een vallend ijsblok.



Het ijsblok, ter grootte van een voetbal, was afkomstig van een vliegtuig, schrijft The Sun. Een ooggetuige vertelde de krant: “Er was een enorme knal. We konden niet geloven hoeveel schade er aan de auto was.”

Monday, June 29, 2009

stoned Kangeroes...?;-) ( telegraaf..)


Gedrogeerde kangoeroes maken graancirkels

AMSTERDAM - Het Australische eiland Tasmanië heeft last van een wel heel bijzondere plaag: kangoeroes die onder invloed van papaver graancirkels maken. De wallabies springen papavervelden binnen en vertonen daar apart gedrag.

Openbaar aanklager op het eiland Lara Giddings zei daar dat de papaverteelt veel last heeft van de wallabies die de velden binnendringen, schrijven Australische media. De dieren zijn gek op papaver en hoppen superstoned rond totdat ze omvallen. "We zien ‘graancirkels’ in de papavervelden van wallabies die high zijn," zei Giddings.

Ook een woordvoerder van papaverproducent Tasmanian Alkaloids zegt dat er meer dieren in de velden zijn gezien die vreemd gedrag vertonen. Schapen die van de papaver hebben gesnoept lopen urenlang in rondjes rond.

Vijftig procent van de wereldvoorraad papaver die voor medicinaal gebruik wordt gekweekt, komt uit Australië. Van papaver wordt onder meer morfine gemaakt.

Hittegolf waarschuwing Engeland...( bbc)

Heatwave warning for parts of UK

The scene in London, Bournemouth and Nottingham
A heatwave warning has been issued for England and Wales, with temperatures in some areas potentially rising as high as 32C (90F) in the coming days.

The Met Office says London, the east and south-east of England will be the hottest areas, both by day and night.

Warm and humid weather is also forecast throughout the rest of the UK, with a risk of thundery showers.

The Department of Health has asked people to check on elderly friends and family who may suffer in the heat.

NHS staff have also been warned to prepare for a surge of elderly and ill patients suffering from the heat.

Hospitals could be asked to set up emergency "cool rooms" and hand out cold drinks as part of a string of measures set down in the Government's official heatwave plan.

The Met Office said Monday has been the hottest day of the year so far, with Charlwood, in Surrey, recording a temperature of 28.4C.

Temperature threshold

A heatwave is officially declared when temperatures rise above a certain threshold.

These thresholds vary by region, but the UK average is 30C by day and 15C overnight.

People with respiratory problems should stay inside during the hottest part of the day

Department of Health spokesman


Ten ways to beat the heat
Hot weather risks
The Met Office says there is a 70% chance of these temperatures being reached in London, the South East and eastern England this week.

An official heatwave is also possible throughout the rest of England and Wales, but the likelihood is lower - for example, 60% in the Midlands and 40% in north-east England - where temperatures in the mid- and upper-20s are most likely.

Helen Chivers, from the Met Office, said: "Thursday looks like it will be the hottest day of this spell."



How hot will it be where you are?
In southern Scotland, 22C to 23C is expected, possibly rising to 25C later in the week. Highs of about 20C are likely in the northern isles.

In Northern Ireland, Wednesday looks set to be the hottest day, reaching 23C.

The high temperatures will be accompanied by high humidity and heavy, thundery showers, the BBC Weather Centre said, with western areas likely to see the wettest weather.

Keeping cool

Various parts of England were hit by severe thunderstorms on Saturday night.

In Birmingham, a 17-year-old boy suffered a cardiac arrest and five others were hurt in a lightning strike.

Officials had already said this summer may be warmer than the past couple of years.

With climate change, heatwaves are likely to become more common over the next few decades and the chief medical officer has warned of an increase in deaths in times of hot weather.

The Department of Health has advised people to keep their homes as cool as possible and said remembering the needs of friends, relatives and neighbours who could be at risk was essential.

Older people, especially those on medication, can often find coping with the heat particularly difficult

Age Concern
"Windows should be kept shaded and closed when the temperature is hotter outside than inside.

"People with respiratory problems should stay inside during the hottest part of the day," a DoH spokesman said.

Other advice in the government's heatwave plan includes to drink cold drinks such as water or fruit juice regularly and avoid hot, caffeinated drinks like tea and coffee, as well as alcohol.

Help the Aged and Age Concern welcomed the advice.

A spokesman said: "Older people, especially those on medication, can often find coping with the heat particularly difficult."

Pets' charity The Blue Cross warned owners that animals could also suffer in hot weather.

Chief vet Caroline Reay said: "Never leave pets in a car or enclosed warm space. Just a few minutes, even with an open window, can be fatal to animals."

earthquake info Emcs seismo Europa ..

2009-06-29 16:34:59.9 36.65 N 22.28 E 5 ML 3.0 SOUTHERN GREECE
2009-06-29 15:03:52.8 21.07 S 68.62 W 128 M 4.3 ANTOFAGASTA, CHILE
2009-06-29 13:54:56.6 17.47 N 146.07 E 114 mb 4.8 ALAMAGAN REG, N. MARIANA ISLANDS
2009-06-29 13:30:32.6 40.13 N 27.00 E 5 ML 3.3 WESTERN TURKEY
2009-06-29 13:28:39.0 40.75 N 69.25 E ML 3.3 EASTERN UZBEKISTAN
2009-06-29 13:00:18.6 5.99 S 151.48 E 50 mb 4.9 NEW BRITAIN REGION, P.N.G.
2009-06-29 12:44:07.7 36.49 N 25.54 E 2 ML 3.4 DODECANESE ISLANDS, GREECE
2009-06-29 12:34:17.0 46.83 N 83.97 E ML 3.3 NORTHERN XINJIANG, CHINA
2009-06-29 11:56:34.6 21.62 S 170.69 E 185 mb 5.2 SOUTHEAST OF LOYALTY ISLANDS
2009-06-29 10:40:35.0 47.28 N 0.77 W ML 3.7 FRANCE
2009-06-29 10:01:55.4 35.02 N 33.81 E 48 ML 3.2 CYPRUS REGION
2009-06-29 08:49:59.5 37.31 N 28.24 E 6 MD 2.8 WESTERN TURKEY
2009-06-29 07:58:22.2 12.46 N 143.73 E 40 mb 4.8 GUAM REGION
2009-06-29 07:04:51.1 36.50 N 21.86 E 5 ML 2.9 SOUTHERN GREECE
2009-06-29 06:16:47.2 35.37 N 31.29 E 2 ML 3.3 CYPRUS REGION
2009-06-29 06:02:55.8 46.79 N 152.53 E 60 mb 4.8 KURIL ISLANDS
2009-06-29 06:02:45.0 42.46 N 13.36 E 11 ML 2.8 CENTRAL ITALY
2009-06-29 05:57:25.9 40.73 N 30.66 E 11 MD 2.7 WESTERN TURKEY
2009-06-29 05:54:33.0 42.46 N 13.37 E 14 ML 3.1 CENTRAL ITALY
2009-06-29 05:22:26.0 39.68 N 29.47 E 8 ML 3.0 WESTERN TURKEY
2009-06-29 04:57:34.6 51.60 N 16.18 E 2 ML 3.0 POLAND
2009-06-29 04:48:18.8 7.66 S 127.75 E 196 mb 4.6 KEPULAUAN BARAT DAYA, INDONESIA
2009-06-29 04:35:01.7 40.41 N 25.83 E 6 MD 2.7 AEGEAN SEA
2009-06-29 04:29:08.0 36.49 N 2.90 E ML 3.4 NORTHERN ALGERIA
2009-06-29 03:25:17.4 37.29 N 36.91 E 8 MD 3.3 CENTRAL TURKEY
2009-06-29 03:25:14.0 40.13 N 19.83 E 2 ML 3.0 ALBANIA
2009-06-29 03:11:49.3 40.84 N 27.71 E 3 MD 2.8 WESTERN TURKEY
2009-06-29 03:07:31.6 45.66 S 76.68 W 10 mb 5.3 OFF COAST OF AISEN, CHILE
2009-06-29 02:55:27.3 37.32 N 36.92 E 10 ML 2.9 CENTRAL TURKEY
2009-06-29 01:57:36.2 39.10 N 40.29 E 2 ML 3.0 EASTERN TURKEY
2009-06-29 01:22:24.3 35.22 N 27.85 E 2 ML 3.2 DODECANESE ISLANDS, GREECE
2009-06-29 00:22:43.1 36.47 N 26.61 E 100 ML 3.2 DODECANESE ISLANDS, GREECE
2009-06-29 00:19:00.0 34.84 N 32.70 E 10 ML 2.6 CYPRUS REGION
2009-06-29 00:08:42.4 37.89 S 72.47 W 35 f mb 4.8 ARAUCANIA, CHILE
2009-06-29 00:03:20.7 39.26 N 25.91 E 2 ML 3.1 NEAR THE COAST OF WESTERN TURKEY

Biksem.. ( bbc)

Lightning strike boy 'under tree'

The boys are thought to have sheltered under this tree
Six teenagers taken to hospital after a lightning strike were thought to be sheltering under a tree after a storm broke out while they played cricket.

A 17-year-old boy is in a critical but stable condition after the lightning struck at Small Heath Park in Birmingham on Saturday afternoon.

Medical staff said he had suffered a cardiac arrest.

Five more boys, all aged 16 or 17, remained in hospital where their conditions were described as stable.

One of the boys suffered convulsions consistent with an electric shock after the lightning strike, the ambulance service said.

'Raining heavily'

Park keeper Vasan Maniam said it had been raining heavily when the lightning struck.

"I think the boys had been playing cricket and then were standing under a tree, sheltering from the rain," he said.

"I wasn't there when it happened but when I arrived I saw the emergency services and heard that four or five of the boys had been injured."

West Midlands Ambulance Service said it received several 999 calls to the incident.

Crews arrived to find a boy being resuscitated by a member of the public.

"The boy suffered serious burns after being struck by lightning and was in cardiac arrest," a spokeswoman said.

Mexicaanse griep blijft zich uitbreiden.. ( telegraaf)

Wereldwijd 70.000 gevallen van Mexicaanse griep GENEVE - De Mexicaanse griep is wereldwijd vastgesteld bij ruim 70.000 mensen. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maandag bekendgemaakt in Geneve.



Het totale aantal besmettingen staat volgens de VN-organisatie op 70.893. Dat zijn er 11.079 meer dan de 59.814 die vrijdag werden gemeld. Ook zijn er sinds vrijdag 48 sterfgevallen door het H1N1-virus bij gekomen. Het dodental staat nu op 311.

In Denemarken blijkt een eerste grieppatiënt resistentie te hebben ontwikkeld tegen de virusremmer Tamiflu, die wordt ingezet tegen het H1N1-virus. „Terwijl hij de Tamiflu-medicijnen innam, leek hij resistentie te ontwikkelen, aldus David Reddy van het bedrijf Roche Holding AG, dat Tamiflu produceert. Patiënten met gewone griep kunnen resistent zijn tegen Tamiflu. Dat dit bij de Mexicaanse griep ook zou gaan gebeuren is niet onverwacht, aldus Reddy.

De WHO verhoogde onlangs de pandemische fase naar de hoogste schaal: fase zes. De eerste grieppandemie sinds 1968 is hiermee onderweg.

Sunday, June 28, 2009

where the sun was meet the moon...


Where the sun was meet the moon the sky has no limit,... deze tekst waren vele mensen vergeten welke niet het beste met ons voor hebben gehad.

Vandaag is een zeer grote doorbraak bereikt omtrent het wederom contact leggen van zeer oude wijzen. Een groot zwart verweven duizenden jaren netwerk is opgelost.

Uw land Nederland zal hier wederom een erg grote taak bij mogen gaan volbrengen.

De ontmoetingen tussen zon en maan zijn reeds een feit en zijn onuitwisbaar gesetteld in de diepste kern van deze moeder aarde.

Nederland zal spoedig opgebroken worden door een grote breuk die zich zal openbaren vanuit Noordelijke richting Groningen richting de lijn Rotterdam Zeeland. De continentale verplaatsingen zijn reeds lange tijd aangekondigd en zullen nu dan ook een feit worden. Houd u ook ernstig rekening mee dat de hemelpoorten geopend zullen worden het vele hemelwater vrij te gaan geven.

Een groots geschenk is gegeven vanuit boven een stukje kennis te mogen gebruiken van het lezen van wind water vuur lucht en aarde. Door middel van dit lezen kan men de overduidelijke lokaties vinden welke als overlevingsplaats aangeduid zullen kunnen worden ten tijde van de voorbereidingen van de shift.

Vandaag is op zeer hoog niveau onderhandeld en tot oplossingen overeengekomen spoedig zal nog verder worden begonnen met het verder uitwerken van niet alleen deze sites maar ook het opnieuw oppakken van de hoofdsites om de informatie nog verder en dieper uit te gaan werken.

Wij raden u aan de nieuwsberichten goed in de gaten te houden, de Breuklijn die zich in Nederland zal gaan openbaren zal niet alleen Nederland groots schokken maar ook andere delen in de wereld hun ogen doen openen.

De tsunamie die voorspeld is voor onder andere Nederland zal grotendeels opgevangen worden door de kusten van ENgeland.

Ik deel u met klem mede dat de KEUZE dit maal aan de mens zelve word geschonken vanuit alle goden om zich straks naar de evt veilige bakens te verplaatsen ten tijde van shift.

De nieuwe eerste zonreeks van de vijfde passage zal verwelkomd worden op de heuvel van landgoed Kwintelooyen te Rhenen, deze heuvel zal straks het symbool worden van wedergeboorte en vernieuwing van onze planeet aarde.

Vanuit de hoogste kringen zijn we begonnen met het samenvoegen van de energie.

Aan u als mensheid word de keuze gegeven in te zien dat dit hoogspersoonlijk Goddelijk geschenk van het lezen betreft wind water vuur lucht en aarde met toevoeging van ALL chemie een nieuwe toevoeging mag gaan betekenen voor alle navolgende generaties van uw nieuwe kinderen.

Buiten uw computers om is zeer hoog contact gelegd en is gekomen tot oplossingen en herenigingen.

Spoedig zal zichtbaar worden gemaakt dat reeds begonnen is met creatie van hemel op aarde zonder dat mensen hier bij stil gestaan hebben. AL deze tekenenen zullen nu online geplaatst gaan worden.

Moge alle Goden met u zijn en voor u die weg vrijmaken welke uzelf wilt kiezen.

vriendelijke groet vanuit de Lichtfrequenties van de Zon en maan verblijven WIJ

RE en RO

Thursday, June 25, 2009

Waarschuwing

the lucky weather wil be your key..

let op ernstige overstromingen gemeld Vs en Azie.. Oostenrijk, Tsechie delen Engeland.. etc etc let op waarschuwingen reeds eerder afgegeven op sites...

Sunday, June 21, 2009

Waarschuwing



Voor alle overheden ter wereld geld allerhoogste staat van paraatheid, wereldwijd zal voelbaar worden wat een pole shift inhoud, continentale verplaatsingen zullen een begin gaan maken aan creatie van hemel op aarde.

We roepen dan ook met klem op aan de overheden zich groots te gaan voorbereiden op wat komen gaat, de breuken door Europa zullen zich zeer snel gaan openbaren nu.

Wind water vuur lucht en aarde zullen zich nu samenvoegen, groots onweer, zware winden hevige vuren zullen zich losmaken van deze aarde, nog nooit zal de aarde zo gebeefd hebben als nu.

Het grote stadion volgende jaar zal hevig beven.

wereldwijd zal via de wind water vuur lucht en aarde gelezen kunnen worden waar wat staat te gebeuren, ik heb met klem opgeroepen aan u de kennis te gebruiken welke ik reeds eerder heb meegedeeld. Bij het niet gebruiken van deze zeer hoog verkregen kennis zal u als overheid verantwoordelijk gesteld worden voor het de dood injagen van vrijwel een gehele wereldbevolking.

Er is reeds de mogelijkheid voorhanden TIJDIG maatregelen te treffen om zo veel mogelijk mensen te kunnen redden van komende natuur dissasters en de dood.

Ik persoonlijk stel dan ook de overheden en wereldleiders verantwoordelijk voor het niet WILLEN gebruiken van deze nieuwe kennis, wind water vuur lucht en aarde zijn zeer goed te lezen en te begrijpen inmiddels, het is in en in triest dat moderne wetenschappers zich hebben laten overhalen om geld als boventoon te houden en religie als draadvlak te proberen onderbouwen welke geen enkel fundament meer zal krijgen op deze aarde.

AL UW HEILIGE steden zullen u ontnomen worden als teken dat geen enkele religie zich gehouden heeft aan regels van boven bepaald.

Waarschuwingen gelden vooral voor de eerder genoemde gebieden op onze websites eerder meegedeeld.

Nederland zal opgebroken worden in diverse delen..

Arm land, het land gebroken... LION KING....

Ma at is zich aan het volbrengen wereldwijd zal elke vorm van religie uit macht ontrokken weerspiegeld worden door de mirrors.. lenmiscate..

ik heb reeds lange tijd gewaarschuwd geen enkel persoon op deze aarde hoeft met de nieuw bevonden kennis het leven te laten. het is de keus aan de overheden en wereldleiders hoeveel mensen zij nog de dood in zullen jagen voordat de daadwerkelijke shift plaatsvind.

Ik heb reeds lange tijd gewaarschuwd, nu zal men voelen.. de frequentie van de aarde zal nog verder worden opgetild. Mens en dier zullen hun geboortegronden moeten verlaten en vertrouwen moeten hebben in het boven dat wat een einde van een lange weg lijkt te zijn slechts het begin is van een grote bocht.

We zijn begonnen vanuit Nederland deze informatie naar buiten te brengen. Pers radio en televisie zal snel groots induiken op de gedane voorspellingen.


ik ben begonnen vanaf MIJN zijde de informatie naar buiten te brengen want niet alle wegen leiden naar Rome maar..

Ik groet u vriendelijk vanuit de allerhoogste dimmensies.

Re

Thursday, June 18, 2009

Let op jaartellingen zijn gemanipuleerd....2012 is GEEN 2012....

http://video.msn.com/?mkt=nl-nl&vid=0d3c97a3-0348-47bf-9147-dbc42cd4d56d&from=NLNL_SonySPE&tab=m2154


Uitleg ; www.ge-di-christi-re.com

uitleg manipulaties jaartellingen grootschalig door de kerkelijke instanties gemanipuleerd... vanaf 1737 werd andere jaartelling gebruikt door toenmalige paus ingesteld WEES ALLERT DIT ZAL VEEL EERDER GAAN PLAATSVINDEN!!!!!

www.the-embassadorion.blogspot.com is de natuurlijke klok welke de graadmeter is waarin deze bevestiging gezocht kon worden.

2012 gaat veel eerder plaatsvinden.. Grootschalig is begonnen met het samenvoegen van kennis en wetenschappers deze pole shift heelhuids door te gaan komen, wij hopen dat ALLE overheden beseffen dat het zeer ernst is met de situaties grote stappen te gaan ondernemen zoveel mogelijk mensenlevens te kunnen gaan redden.

NIEMAND MAAR DAN OOK NIEMAND SCHIET ER IETS MEE OP NU INFORMATIE ACHTER TE HOUDEN OMDAT HET INDERDAAD OM DE GEHELE WERELDBEVOLKING GAAT OM TE KUNNEN OVERLEVEN.

Wednesday, June 17, 2009

lichtende nachtwolken.. ( nos..) ( let op temperaturen zullen extreem worden..)


Lichtende nachtwolken17-6-2009 21:14

In de nacht van dinsdag op woensdag waren er zeldzame wolken te zien aan de noordelijke hemel. Het gaat om lichtende nachtwolken. Deze wolken bevinden zich op een hoogte van ongeveer 80 kilometer boven het aardoppervlak. Normale wolken komen niet hoger dan 15 kilometer. Op bijgaande foto zijn de lichtende nachtwolken te zien.

Lichtende nachtwolken bestaan uit hele fijne stofdeeltjes waarop waterdamp is gecondenseerd in de vorm van ijskristallen. Het licht van de zon (die al achter de horizon verdwenen is) wordt in de ijskristallen gereflecteerd waardoor de wolken als ijle wolkenflarden aan de nachtelijke hemel te zien zijn. De ijskristallen ontstaan bij temperaturen van -90 tot -140 graden Celsius.

De lichtende nachtwolken zijn in de zomermaanden af en toe te zien, maar er zijn ook zomers dat ze helemaal niet voorkomen. Ze zijn zo zeldzaam omdat de combinatie van voldoende stof én waterdamp op die hoogte maar weinig voorkomt. De lichtende nachtwolken hebben een witte, lichtgele of lichtblauwe kleur. Ze zijn goed te onderscheiden van gewone wolken, want die krijgen na zonsondergang een grijze kleur.

(Ontmoeting tussen zon en maan zal wederom gaan plaatsvinden, Tijdsbestek exacte polar shift gevonden.)
Foto: Clemens van Rijthoven, Wijk en Aalburg, 16 juni 23:35u

warning for all the gouverments..

Only the lucky weather wil be your key...

the land brooken...

whe whrote the wind.. read the wather, see the fire.. remember the runnings of the past

Saturday, June 13, 2009

Wat houd "gedrag" in van groei...



Wat wij bedoelen met gedragspatronen van onder andere planeten en of steden kan men overduidelijk terug linken op een simpel spinneweb..

Als we naar de structuur kijken van een spinnenweb zien we direct een overduidelijke link tussen het gedragspatroon van onder andere steden en een voor ons zo lijkt simpel gemaakt spinnenweb..

Pas na 1550 werd een structuur verandering in steden waargenomen die niet meer gebasseerd was op natuurlijke visie...

Ook spinnen creeren alles richting een centrum zoals overduidelijk te zien is in de afbeeldingen..

Als we alles in een groter geheel bekijken ontdekken we antwoorden welke voor de normale wetenschap als zeer onmogelijk worden gehouden...

De arrogantie van deze alledaagse wetenschap zal het leven kosten aan miljarden mensenlevens mits zij NU niet tijdig ingrijpt.. ook het patroon van bacterien volgt exact dit patroon op.. bij het beter begrijpen van dit gedragspatroon ontstaan een zeer volledig beeld van het volledig begrijpen van onze schitterende planeet aarde en alles wat zich daarop voortbeweegd in de circle of life...

Jaartellingen en rotatie,s




( energieveld van Scarabykever komt exact overeen met aardmagnetisch veld, De Nautilus schelp geeft exact aan op welke vorm de aarde groeiende is.. en in welke tijdsbepalingen..)

Jaartellingen behoren eigenlijk gebasseerd te zijn op rotaties van planeten zon maan en sterren om zo de correcte tellingen te kunnen weergeven en zich tijdig te kunnen verplaatsen tijdens polarshifts..

Na 1537 werd door Paus Gregorius onze jaartelling wereldwijd aangepast om zo meer belastingen te kunnen heffen omdat met name de Rooms Katholieke kerk zwaar in nood verkeerde, door deze tellingen aan te passen kon men veel meer belastingen heffen zonder dat mensen dit snel doorhadden.

Nu echter eeuwen later komt de noodzaak van te pas dat de juiste jaartelling erg moeilijk te achterhalen is geworden doordat veel informatie verdwenen is of vernietigd werd door met name toenmalige kerkelijke leiders.

De tijd van de roatie bepaalde de dag of nachtwaarneming en beinvloede ook het klimaat ( Koude en warme tijdsperiodes..Geen ijstijden maar verplaatsingen die veelal in slechts een aantal uren tijdsbestek plaatsvonden.. ( zie uitsterven vele diersoorten zoals Mamoets..)

Door de loop van de geschiedenis heen van onze evolutie waaronder de planeet aarde ziet men overduidelijk een gedragspatroon zichtbaar komen welke op vele manieren herkenbaar werd ingepast in zeer oude kalenders zoals die van de Maya Inca Farao en Azteken, allen kwamen hetzelfde overeen maar geen eentje kwam exact overeen met onze ( door de loop der tijd veranderde..) Jaartellingen.. ( groeiproccessen werd/word geen rekening meegehouden bij onze tellingen.

Ook wij hebben lang onderzocht wat nu daadwerkelijk de tellingen waren waaraan de vroegere voorvaderen hun inspiraties konden benutten en vooral gebruiken om zo het voortbestaan van een menselijk ras te kunnen blijven waarborgen, slechts kleine groepjes van hele bevolkingsgroepen konden dit ook na vertellen.

Een rotatie waarneming heeft dus te maken met het tellen van de rotaties ( Bijvoorbeeld dag en nacht voor aarde..) welke gekoppeld kunnen worden aan gedragspatronen zoals dat van planeten zon maan en aarde..

Een ding is zeer groot over het hoofd gezien door vooral Westerse wetenschappers en vele onderzoekers annex 2012 fans.

Ik benadruk met name de grote ernst voor het uitzoeken van de ECHTE jaartelling omdat naar onze geschiedenis gekeken ruim 97 % van onze gehele wereldbevolking een direct gevaar loopt komen te overlijden tijdens deze komende polar shift.. ook wel genoemd vijfde zon passage, ( ook vijf maanpassages hebben reeds plaatsgevonden..)

Door deze passages in een ander licht te bekijken is een volledig nieuw inzicht gekomen waarom onder andere obilisken werden gebruikt en waarom Piramide complexen zoals dat van Gizet werden en MOEsten worden gebouwd. Doordat de bovenkant van de piramide van Goud was voorzien en Gizet vroeger op de evenaarlijn lag kon de stand van de Zon eenmaal per jaar een lichstraal terug kaatsen het universum in, deze lichtstraal was zo immens sterk dat in zeer wijde omtrek de lichtreflectie kon worden waargenomen.

Op deze manier werd een zeer groot antwoord gegeven aan de Goden in zowel mannelijke als Vrouwelijke vorm. Twwe driehoeken die elkaar kruisten stonden symbool voor mannelijk zowel vrouwelijk heilig teken.

Door deze bouwwerken kon exact de ware tijdswaarneming worden bijgehouden, eenmaal per jaar stond exact de zon boven dit piramidecomplex en kon exact worden berekend welk tijdsbestek en vooral welke afwijkingen er plaatsvonden.

De maya berekening had immers de nautilus schelp als grootste inspiratie bron naar voren gehaald in haar kalenders, de Farao de Scaraby kever.

Nu we overduidelijk gevonden hebben op welke manier de echte tellinge hervonden kunnen worden maar geen enkele medewerking is verleend vanuit wetenschap en of spirituele kringen is niet alleen mij overduidelijk geworden dat deze mensheid is zeer beperkte mate de wilskracht heeft te willen overleven de komende maanden en jaren.

Lucht wind water vuur en aarde zijn beschreven en volledig begrepen, slechts een zeer klein groepje zal ten tijde van deze omwenteling zeker weten op welke plaatsen zij zal mogen zijn ten tijde van deze polar shift het merendeel zal ons niet willen of hebben geloofd.

Ruim 97 % van de wereldbevolking heeft vaak niet willen luisteren en niet willen zien wat komen gaat doordat ze net als het kudde dier zonder aarzelen de Duivel zal volgen haar afgrond in...De verkapping van de ware jaartelling zal dan ook vele mensen het leven kosten.

Als een planeet aan de buitenzijde van dit universum er ruim 26.000 jaar overdoet om weer terug te komen op de plaats waar de telling aangevangen is dan is door de moderne techniek zeer goed uit te reken wanneer deze polar shift exact zal plaatsvinden, wel moet rekening worden gehouden met groei of inkrimpen van de aarde.. ( dit keer zal het namelijk niet groeien maar inklappen..)

Echter moet niet NOGMAALS de grote fout over het hoofd worden gezien van de MAya, Inca FArao en Azteken dat de kalenders pas werden gemaakt NA de natuurdissaster.. deze les koste immers vrijwel de gehele bevolkingsgroepen hun leven..

Ik ben ervan overtuigd dat mens flora en fauna in direct verband met elkaar zeer nauw samenwerken in de vorm van energie, bij de juiste kennisoverdracht in elke vorm van ons aards element kan tot op de seconde exact worden berekend wanneer wat op welke plaats zal gaan plaatsvinden, deze kennis is reeds aanwezig maar word door de wetenschap als onwerkelijk en ongeloofwaardig beschouwd.

Door de juiste trillingsfrequentie op te vangen in zowel de hoge frequentie ( vogels..etc) als de lage frequentie ( Olifanten etc..) zal men duidelijkheid verkrijgen van gedeelde kennis der Goden.

We zullen zien welke laffaards straks weg zullen vluchten doordat ze niet hebben willen luisteren naar een aantal personen die wel heeft willen luisteren en in willen zien dat de kalenders werden gemaakt als WAARSCHUWING voor de volgende generaties om zo de overlevingskans groter te maken voor ook onze kinderen van de navolgende generaties..

Mij is overduidelijk geworden dat deze nu levende mensheid in zijn eigen haast zal worden verrast en zo groots de dood in zal worden gejaagd.

geld en hebzucht zowel het ontbreken van vertrouwen hebben bij vele mensen het wantrouwen naar iedereen volledig gemaakt.

Obelisken waren geen fallus symbolen maar pure tijdklokken, de schaduw van de obelisk was de klokkewijzer van de natuur...Een obelisk was dus helemaal niet slecht maar werd puur in kwaad daglicht gezet vanuit vaak kerkelijke instanties..

Aan u de keus, overleven of...

Creatie Sunshine lands...


De beloofde Sunshine lands worden overal duidelijk zichtbaar doordat overal enorme bloemenvelden worden gecreerd. Dit symbolische voorbeeld staat als aankondiging voor de komende wedergeboorte.

Overal op veel plekken in onder andere Nederland worden deze bloemenvelden gecreerd.

( zie video boodschap Bischop Tutu Zuid Afrika secret messages.. www.ge-di-christi-re.com ( groene buttons..)

"symbolisch keerpunt" Nieuweweg Veenendaal 8 8 8 )


Keerpunt op midden van nieuweweg Veenendaal, aangelegd Augustus 2008.. ( 8 8 8 ..) aangelegd in Augustus vorig jaar.. ( 2008 )

Ook op deze Nieuweweg is nieuwbouw project gestart met naam de Vlindertuin...

Bloemen mozaik Rondweg West Veenendaal




sinds Mei dit jaar is er een nieuw bloemen mozaiek aangelegd waarin een zon maan en ster zijn afgebeeld..

Drie eenheid word op alle fronten gecreerd...

""bermuda"" drie eenheid...


de gevonden "bermuda."

Aangevuld door Poortwachter het eerste viaduct voor je de vallei inrijd...

6 Wachters van paaseiland symboliseren de wachters van Ede bij binnenkomst..

Veenendaal Ede en Ederveen symboliseren de lang beloofde drie eenheid.

Veenendaal is een en al, Ede de Gardens of Eden... Ederveen is de connectie hiervan..

Bij weinig plaatsen ter wereld is deze wonderbaarlijke connectie te vinden.. de gevonden bevindingen zijn terug te koppelen aan de oude naamgevingen zoals vroeger werden gebruikt. Nijmegen werd vroeger gesticht met als naambetekenis NIj megen ofwel NIEUWE wegen..

Nieuweweg betekens in Hindoe Ganesh ofwel God van de wijsheid, ook het binnenbad van zwembad Veenendaal heet Posseidon...

Project Brouwerspoort word erg duidelijk een lenmiscate zichtbaar ( lenmiscate is een symbool voor Eindeloze Goddelijke energie.. 888.. zie citaten bijbel Khoran Boedha etc..)

Sunshine lands.. word bedoeld met nieuwe beloofde land waar bischop Tutu het over heeft in de verborgen boodschappen in bijvoorbeeld reisdvds van Zuid Afrika..

www.ge-di-christi-re.com meer uitleg achter de groene buttons.. secret messages..

Promisses lands in wording..


Zonder dat Veenendaal dit doorheeft komen alle tekenen van wedergeboorte te voorschijn..

De Vlinders de vele nieuwe schitterende bloemenvelden die gecreerd zijn in de regio, de bloemen mozaik langs de verbindingsweg Rond Weg west waar overduidelijk de drie eenheid gecreerd is door middel van een bloem moaziek van Zon Maan en Sterren..

A12 , regenboogroute van Europa,.. a=1 1+2 = 3 bewijzering.. Re is de weergave van wegnummerologisch kloppen deze coordinaties volledig met alle beschrijvingen vanuit alle religies.. net naast veenendaal staat ook het bordje met nummer 888 tja toeval..?? http://www.rws.nl/rws/dww/home/regenboogroute/

Voordat je Ede inrijd zie je de wachters staan van Paaseiland...


Veenendaal word uw city of rebirth... the promisseslands..

Lang beloofd.. niet verwacht op deze nieuwe lokaties..

888 lenmiscate zeer duidelijk zichtbaar worden in deel centrum Veenendaal, inclusief het ank, heilig symbool van de farao,s.

Ik ben jarenlang keihard uitgelachen maar zullen wel eens kijken wie er harder lacht als straks de terugkeer volbracht word...

mensen oordelen en zijn altijd laks en onbeschoft geweest in hun uitlatingen tegen mensen die boodschappen en of doorgevingen verkregen vanuit Goden.

Een nieuwe tijd van besef en bezinning zal aanbreken waar geen enkele overheid door middel van zijn eigen krachten meer overeind zal kunnen blijven. met de hoogst mogelijk gegrepen middelen zal elke niet uit vrijwe wil opgelegde overheid zijn einde naderen.

Wereldwijd zal zichtbaar en vooral voelbaar worden wat de kracht inhoud de Goden te bespot te hebben.

Are you ready for the return..

Ik wel, iemand mag in deze wereld zijn mening niet meer zeggen of weergeven wat hij of zij droomt, een wet opgelegd om niet meer vanuit vrijwe wil te kunnen en mogen leven zal keihard onderuit worden gevaagd door middel van de mirror op te werpen tegen de personages welke eropuit zijn grootmachten te hebben willen creeren om een machtpositie te vereffenen over deze aarde. GEEN ENKELE GOD HEEFT DIT WILLEN TOELATEN.

Wees allert voor wat komen gaat, we hebben de winden beschreven de wateren besproken, de lucht gezegend, aarde geaard en vuren gelezen.

ik ben er open voor uit gekomen wie ik ben en waarom ik hier ben, dit heeft mij mijn zaak gekost en mijn volledige prive leven is overhoop gegooid door mensen die de krachten DACHTEN te kunnen misbruiken welke slechts voor een aantal mensen op aarde bruikbaar zullen zijn.

WIJ ZIJN REEDS BEGONNEN MET HET VEREFFENEN VAN HET RECHT OM TE ZETTEN DOOR DE MIRRORS OMHOOG TE ZETTEN. dE rECHTzAKEn DIe bEGoNneN ZIJN zULleN DE vOLLedIgE maAT wEERsPIeGELeN exact volgens plan der goden.

http://www.youtube.com/watch?v=2y0rvyRfIKY&feature=PlayList&p=7DE3612AB78BB218&index=13&playnext=7&playnext_from=PL

DUIZENDEN JAREN HEBBEN WE MOGEN SLAPEN EN STIL MOGEN MEEWERKEN AAN DE REALISATIE VAN THE PROMISSES LANDS.. THE RAINBOW VALLEY

RE SON OF RA

Thursday, June 04, 2009

Tijd .... ( travel in time ( thanks to Robert James Arnot..)




a date with mother Earth, are whe forgotten....or are whe ganne change...

Lang geleden had ik nog niet door wat ik nu wel mag weten, tijd is iets magisch iets wat wij als mens nooit zullen kunnen veranderen.

to Ro, the moment was real.
the story is real
the love was real
the feelings where thrue,
But the moment is now... so you can see it was all thrue story... i now others where try to break our friendship but i NOW love wil find his way to us again.. it is all about choices.. what whe make of it.. I KNOW YOU BE ONE OF US>>>>>>>!!!

Ik weet dat ik de komende rechtzaken opnieuw niet zal gaan winnen en opnieuw "schuldig" verklaard zal worden, MAAr de zekerheid te weten dat de mensen waar wij de rechtzaken tegen aan spannen reeds eerder zijn veroordeeld op andere rechtbanken en ook bekend waren bij veel overheids instanties dan vraag ik me af wie hier schuldiger bevonden kan worden een overheids systeem met politie en hele toebehoren die niet naar funtioneren functioneerd of iemand die getracht heeft te overleven en daar ook inderdaad mischien fouten bij heeft gemaakt.

Die wetenschap te weten vanuit mijn diepste innerlijk dat niet alleen ik in een aantal smerige streken is getuimd van onder andere een groot achterbaks en mallafide deurwaarders kantoor wat zich verschuild achter opgespelde engeltjes op hun jasjes maar ondertussen vele miljoenen Euro,s word weggeloods dan vraag ik me af hoe ver het in Nederland gesteld is met corruptie en wangedrag vanuit met name overheden.

Waarheid is vaak confronterend NOG eens onder ogen te moeten gaan zien, MAAR die wetenschap te hebben dat dit de enige weg is tot uitvoering van MA at zal mijn levensweg zeker een zeer scherpe bocht maken en zal zeker niet opgeven omdat ik WEET waarom ik deze levensweg MOEST bewandelen met of zonder personen die mij steunden.

Door vrijwel iedereen aan de kant te zijn geschoven doordat ook zij niet wisten om te gaan met die juiste informatie heeft niet alleen mij maar ook mijn familie erg zeer gedaan maar heeft ons ook sterker gemaakt door de jaren heen en ons gevormd tot wie we nu zijn. Nog zeerder de gedachte dat het hen gelukt was Robert nog meer te beinvloeden om ver bij mij vandaan te houden weerhoud mij er niet van te blijven geloven in MA at en ervoor te blijven vechten. Waarheid is universeel en zal ALTIJD tot zijn recht en uiting komen in het hier en nu of hiernamaals..

Ik ben zo stom geweest inderdaad te goed van vertrouwen te zijn geweest, inderdaad heb ik me bezig gehouden met overleven en terug te vechten,en ik heb mijn best gedaan vanuit eerlijkheid te handelen en vanuit oprechtheid te doen leven.





http://www.youtube.com/watch?v=vI-GzsTtDMA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CR3hg452VGc&NR=1

Reizen in de tijd..

We zullen kunnen "reizen in de tijd" zoals diverse mensen al eerder hebben verkondigd op deze aarde, we leren van fouten we zetten informatie steeds sneller om maar nog belangrijker is het keerpunt te weten dat informatie binnen enkele seconden wereldwijd gedeeld kan worden. Reizen in de tijd is mogelijk gemaakt door het sneller ontvangen en sneller delen van informatie wereldwijd. Door delen van kennis is onze ontwikkeling in razendsnel tempo gaan ontwikkelen.

Als tijd niet zou bestaan zou onze mensheid niet tot besef kunnen komen en kunnen leren van fouten uit hun verleden, ook ik heb grote fouten gemaakt als ik nu achteraf terug kijk op mijn levensloop maar besef nu dat deze fouten nodig waren mijn levensles nog mooier te maken.

We merken dat we in een tijd van grote veranderingen leven welke voor een ieder van ons zichtbaar is geworden zonder dat we dit door hebben. Wat vroeger kille personages leken blijken nu opeens op televies radio en ether ook gevoelige medebewoners te zijn van deze aarde. Zichtbaar maar zeer voorzichtig zijn grote veranderingen doorgevoerd zonder dat menig mens dit door had, de samenleving LIJKT te verharden maar integendeel is eigenlijk waar, de focus van de media zou eigenlijk verplaatst moeten gaan worden zodat dit ook zichtbaar zal worden voor iederen. Naar mijn inzien zit de grootste kracht niet in het onthouden van informatie maar juist het geven van de JUISTE informatie aan iedereen op deze aarde.

Ik besef dat het merendeel van de medebewoners van deze aarde van goede wil zijn en dat slechts een aantal mensen hier op aarde er op uit zijn kennis voor zich te houden om zich zelf te verrijken en te vereeren. Dit zal vanuit geen enkele God worden toegelaten.

Nu ik WEET wat en waarom tijd ingedeeld is in ons menselijk bewustzijn begrijp ik ook waarom dood en leven is gecreerd.

Het is namelijk zo dat alleen als we willen geloven dat tijd bestaat diezelfde tijd ook wonden kan helen zonder vertrouwen te hoeven schaden, ik geloof nog steeds in wonderen ondanks alles wat mij en mijn familie is en nog steeds word aangedaan.

Ik mocht levend getuige zijn van een bijzondere ontmoeting in het jaar 2002 tussen de zon en de maan met een zeer speciale reden het aankondigen van een wedergeboorte der aarde. Wij beiden als persoon kondigen een lente aan ik in Maart Robert in Augustus maar enkel in spiegelbeeld, het duurde echter lang voor ik dit mocht ontdekken en kon gaan beseffen dat deze ontmoeting inderdaad zeer speciaal bleek te zijn en wel degelijk uit voortbestemming was voortgekomen.

Ik besef nu dat boodschappen niet verstopt zaten maar gewoon al die tijd zichtbaar waren maar door de loop der tijd wij als mens anders tegen dingen aan gaan leren kijken waardoor we boodschappen als deze leren ontdekken en vooral ermee leren om te gaan.

Nu we keihard begonnen zijn terug te knokken ondanks ik weet dat ik in mijn uppie geen kans van slagen heb tegen deze grootmachten alleen op te vechten, ik geloof in wonderen ik geloof in goden ik geloof dat voortbestemming bestaat ik geloof dat mensen tot goede EN slechte daden in staat zijn en dat elk mens goed of kwaad dan ook beide kanten op kan schieten mits zij niet juist weten om te gaan met die juiste energie.

Ik besef hoezeer ik Robert heb gekwetst in 2002 dat ik op dat moment niet klaar was voor hem en of enige andere relatie, ik besef dat ook ik door mijn mens zijn fouten heb gemaakt en ook heb erkend zo ook 7 jaren de schuld van gedragen heb.

Voor de rest van mijn leven is er voor mij maar een hero die deze naam toekomt want alleen deze persoon heeft mij wakker geschud zodat ik door de jaren heen tijd kon leren ervaren.

De blogs die ik bij heb mogen houden, de ervaringen die ik op papier ben gaan zetten om te mogen gaan delen een kracht te mogen gaan beschrijven die niet uit te leggen is maar enkel te ervaren is.

Hoe kan een mens beter ervaren door iemand los te laten en hem zelf te laten ervaren door te vallen en op te staan, geen kind kan de les van haar ouders mooier de les leren dan zelf de ervaring op te doen in het leven.

Jarenlang heb ik mogen zoeken of getracht weer contact te zoeken met de persoon die mij mijn bewustzijn volledig leerde openzetten te luisteren naar mijn innerlijke stem mamela.

Nu besef ik pas na al die jaren dat alleen liefde de sleutel is pijn en lijden om te mogen zetten in geloof en hoop in de toekomst, wat nu weet ik pas dat ondanks ik alle schuld op me heb gekregen en nog meer zal krijgen van dingen die anderen mij aangedaan hebben of met opzet hebben aangericht iets is wat onder aardse pijn bestaat alleen universele wetenschap te weten dat zowel Ro en ik boven weer bij elkaar mogen zijn om weer de eenheid te mogen vormen welke voor ons voortbestemd bleek te zijn in 2002 maar door anderen volledig aan gort werd geslagen.

Alleen dit al geeft mij de rust en het besef voor mij juist gehandeld te hebben ZIJN leven te hebben mogen redden uit de handen te blijven van mensen die niet bij voorbaat al met goede voornemens onze levens kapot hebben gemaakt.

Nu zeven jaar later de wetenschap mogen hebben dat zowel Ro als ik de " zonen" zijn van de zon en de maan geeft mij het besef dat geen ander persoon de taak op zich zal kunnen leven in dit leven als waardig partner voor mij te kunnen functioneren.

enkel gelijkwaardige energie kan overleven omdat alleen dan dat juiste evenwicht gevonden kan worden in ziel en innerlijk.

Dat ik de wetenschap in me mee mag dragen van het allerhoogste PLAN besef ik maar al te goed maar zal de laatste zijn de informatie prijs te geven aan personen die niet de juiste voornemens met deze informatie zullen hebben.

De aangespannen rechtzaken hebben alles te maken met het oplossen van zeer oude conflicten en zal zeker niet twijfelen mijn leven daar voor te gaan geven.

Jarenlang heb ik kritiek over me heen gekregen van mensen die het beter wisten en of over de rug van anderen verhalen konden schrijven en zal eerlijk zeggen dat ik er schijt aan heb gekregen wat mensen van mij of mijn blogs en storys zullen vinden of hebben gevonden, zij hebben een ding niet zelf mogen ervaren de ware story van de lion king een verborgen story welke eeuwenlang stil gehouden moest worden om alleen op DAT juiste moment naar buiten te kunnen laten treden.

We zouden visies kunnen opbouwen welke in het gehele menselijk bewustzijn nog NOOIT zijn uitgeprobeerd wat JA ik ben jou en JIJ bent mij wij zijn samen een en behoren de informatie vrij te geven KOSTELOOS welke voor ons ALLE medebewoners bestemd is.


Ondanks al mijn aardse wonden en fouten, besef ik nu, heb ik mogen leren voelen en vooral leren houden van...

http://www.youtube.com/watch?v=PkGDrV_2ehI

here i am this is me, i was come long long time to here for this reason.....


Te weten dat de kandelaar ook in gedachten kan branden zonder iemand te vergeten schenkt mij de vrede toe te beseffen dat het niet gaat om de voetstappen die men zet in dit leven maar de gedachtengang die aanzet tot deze voetstap het belangrijkste is om te beseffen wat men doet hier op aarde en wat voor kansen we niet benut hebben om deze aarde voor een ieder in goede banen te leiden.

Ik zal nooit en te nimmer toegeven aan personen die erop uit zijn zichzelf te verijken of hier geld aan te willen verdienen, Universele informatie is kosteloos en zal kosteloos blijven voor iedereen.

Je kan iemand zoals Lady Diana uit de weg ruimen uit het aardse leven maar des te meer is zij blijven voortleven in de harten van menig persoon hier op aarde, haar kinderen zullen haar voetstappen voortzetten ten tijde van de nieuwe kroningsperiode van Prins William welke vanuit liefde zal gaan leven en een totale ommekeer zal verwezenlijken in elke vorm van koningsschappen.

Een schaduw van de voetstap zal altijd voort blijven leven in onze ziel ongeacht wat men de persoon in levende lijve aan zal doen. Voor mij als persoon is er geen grotere held dan Robert James arnot geweest welke in 2002 naar mij toe vloog om mijn bewustzijn te openen welke ik anders nooit wakker had kunnen schudden op deze mischien voor mij keiharde wijze maar wel overtuigende manier.



Lieve Robert ik wens je veel geluk toe waar je ook bent met wie dan ook, ik geloof dat we elkaar zeker nog eens tegenkomen in het hier en nu of in het hiernamaals waar de tijd niet stil staat en de tijd zelfs niet bestaat omdat het allen in het nu is creerd door alleen een te zijn.

De persoon kan overleden zijn maar zijn revolutie van de ziel komt pas te boven als zij verdwenen zijn... Yust remember OUR good moments OUR good time OUR travel in this journey of life NEVER forgot it was our story.............. the different between us and them is that whe know where whe come from and whe know where whe are going....


Wat voor dromen er ook nog mogen volgen Robert, help de kinderen met het ontwaken van die droom zodat ook zij dromen na kunnen laten komen want ook jij weet/wist dat dromen geboorte tot creatie is van iedere ziel hier op aarde NEVER give up... it is a promis of me to you!!!

Dont make fights give them a hand of friendship boykie before you now this life is over... gotte love someone wich you think it is the best person for you...

Er zat veel meer verborgen dan menig persoon op deze aarde had gedacht... ;-)))
vergeef hen die niet hebben geweten vergeef hen die niet hebben gezien vergeef hen die niet hebben kunnen en of mogen horen, niet wete is niet slecht...

liefde vanuit de ziel kan je niet verbieden of verzwijgen je voelt het..... welkomk op het nieuwe bewustzijns niveau..



update pole shift word zichtbaar... ( bbc- nu.nl...)


'Nieuw soort wolk ontdekt'
Uitgegeven: 2 juni 2009 09:59
Laatst gewijzigd: 2 juni 2009 09:58

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Royal Meteorological Society in Groot-Brittannië willen een zeldzame stormwolk officieel erkennen als een nieuw wolktype.

De wetenschappers omschrijven de zeldzame wolk als een donkere, bobbelige wolkdeken die de complete hemel bedekt.

Ze hebben het bijzondere type wolk de naam ‘Asperatus’ gegeven, dat is het Latijnse woord voor ‘ruw’.




De stormwolk is voorgedragen om te worden opgenomen in het internationale namenregister voor meteorologen, naast bekende termen als cumuluswolk en stratuswolk.


Wolkspotters

De ontdekker van de 'Asperatus' is Gavin Pretor-Pinney, de oprichter van de Cloud Appreciation Society, een internationale organisatie voor wolkspotters.

“We proberen altijd om alle foto’s van wolken die we binnen krijgen te classificeren, maar deze wolk paste in geen enkele categorie”, zegt hij in de Britse krant The Daily Mail. “Daardoor kwam ik op het idee dat het misschien een uniek wolktype was.”

Tot nu toe is de stormwolk vooral waargenomen op plekken in Groot-Brittannie, zoals de Schotse hooglanden en het berggebied Snowdonia in Wales. Het is nog onduidelijk bij welk soort weer de ‘Asperatus’ precies ontstaat.


Storm

“De onderkant van dit woltype is behoorlijk ruw en bobbelig”, aldus Pretor-Pinney. “Het ziet er heel stormachtig uit. Maar de berichten die we tot nu toe krijgen, wijzen er op dat dit soort wolken meestal uiteen vallen, zonder dat er daadwerkelijk een storm ontstaat.”

Als de ‘Asperatus’ wordt erkend als een speciaal wolktype, zou dat de eerste classificatie van een nieuwe wolk zijn sinds 1953.


Ondoorgrondelijk

“Het proces is lang en ondoorgrondelijk”, aldus woordvoerder Paul Hardaker van de Royal Meteorological Society. “Maar we hebben goede hoop dat deze wolk wordt toegevoegd aan het namenregister.”