Tuesday, January 20, 2009

Message 2008 8 8002 Pole shift database, ready for shifting...


Music link; http://nl.youtube.com/watch?v=F4DJHOzIxvs


Message 8002 …..Database Embassadorion.blogspot.com

“The work is done it is Saterday night, the lucky weather wil be your key for survive.. this polar shift.. “ Voorspellingen gedaan in Musicals zoals Lion king Footprints stamping etc zullen perfect overeenkomen met voorspellingen gedaan uit Koraan Boedha Bijbel etc ook Nostra dames Eistein Leonardo Da vinci beschreef tot in detail de naderende polar shift. Sinds het jaar 1537 is er groots sprake van vervalsing van Jaartellingen met name door religieuze leiderschappen.

Leest u vooral de blogs en de internetpages welke ruim voldoende bewijs hebben geleverd dat met name de Pantheon gebouwen die vroeger andere PUBLIEKELIJKE functies hadden zoals het oprecht weergeven van tijd door middel van licht en Schaduw, kan en mag gesproken worden van grote manipulaties met name door religie. De pantheon gebouwen die wereldwijd net zoals de piramides dienst deden als klok werden grootschalig ingepikt door met name religies.

Update 16 mei 2009 wetenschap stelt opnieuw gegevens bij...( uitleg site www.ge-di-christi-re.com zie uitleg verandering stromingen hierdoor veranderd ook evenaarlijn.. sommige plaatsen zal zeewater zakken en sommige plaatsen zal dit stijgen in verband met warmte en koude aantrekkingskracht.... zie uitleg op sites staan...( stijging verwachting Nl = + - rond 6 meter boven nap.. binnen de komende jaren..) wetenschap zal totaal gedessoirenteerd worden..Smelten van ijs zorgt totaal NIET voor stijgen van zeeniveau.. wel verandering van stromingen zal werelwijd zorgen voor grote problemen.. de aarde is een groeiend organisme welke door en door verandering zal creeren in evolutie om zo haar voortbestaan te behouden.

vriendelijke groet, Rene

bericht nu.nl ;

Afbrokkelen poolijs heeft niet overal hetzelfde effect

DELFT - Het mogelijke in zee storten van een deel van het landijs op de Zuidpool leidt in onze regio tot veel minder zeespiegelstijging dan altijd werd aangenomen.

In andere regio's is de stijging juist hoger. Dat concluderen onderzoekers van de Universiteit van Bristol en de TU Delft.

Vrijdag verschijnt een artikel hierover in het wetenschappelijke tijdschrift Science.

Zuidpool

Wetenschappers houden al enige tijd rekening met een mogelijke ineenstorting van een deel van het landijs op de Zuidpool onder invloed van klimaatveranderingen.

Meer dan dertig jaar lang werd aangenomen dat de stijging overal ter wereld 5 tot 6 meter zou bedragen, maar dat blijkt onwaar.

In de regio West-Europa verwachten de onderzoekers een zeespiegelstijging van 3,3 meter, maar bijvoorbeeld aan de kusten van de VS denken ze aan enkele meters meer.


Zwaartekracht

Helemaal nieuw is die kennis niet.

Dr. Bert Vermeersen, onderzoeker bij TU Delft: ''Tot nu toe werd vaak aangenomen dat een mogelijke zeespiegelstijging overal ter wereld even groot zou zijn. Dat is echter onjuist. Dit was overigens al in de 19e eeuw bekend, maar vreemd genoeg was deze kennis wat weggezakt.''

Een van de oorzaken hiervan is de zwaartekracht. Vermeersen: ''Het (mogelijke) in zee storten van het landijs leidt in de zeeën rond Antarctica tot een daling van de zeespiegel door het wegvallen van de zwaartekracht van het afgesmolten ijs.

Op andere plekken op aarde leidt dit fenomeen juist tot een extra stijging van de zeespiegel.''


IJskap

Ook heeft het Brits-Nederlandse team ontdekt dat er minder ijs zit in de betreffende ijskap dan tot nu toe gedacht werd.

Dit hebben de onderzoekers vooral afgeleid uit nieuwe, preciezere satellietmetingen. Deze satellieten meten onder meer de dikte van de ijslaag of kleine variaties in de zwaartekracht die informatie geven over de hoeveelheid ijs die zich boven het zeespiegelniveau bevindt.



Update; Let op luchtstromingen zijn gewisseld.. zo kunt u nu ook zien dat het niet kwestie is van jarenlang wachten nog op shift.. let vooral eerlijk op nieuws, sportevenementen die afgelast worden wegens extreem slecht weer maar bij normale instituten uit het nieuws worden gehouden.

Reeds bekend over shift; duurgang rotatie = +/ 5 a 6 dagen.
Richting rotatie; linksom.
Tijdens rotatie zeer verhoogd energieveld aarde, grote kans op inslaan kometen en meteorieten op dat moment.
Atmosfeer aarde is versterkt door toevoeging element chemie.
vorming drie nieuwe pool coordinaties New York Sydney en JApan zal in slechts uren tijdsbestek plaatsvinden.
Mega-tsunamies zullen toeslaan alleen al vanwege wisselen polen ( eb en vloed..) ( voorbodes; reeds gaande Kusten spanje diverse malen getroffen door monstergolven.. )
veranderign van stromingen zullen wereldwijd nu voor grote problemen zorgen doordat warmte en koude aantrekkings en afstotingskracht zullen wisselen.
Tijdswaarnemingen zal op alle fronten moeten worden bijgesteld.
Vliegverkeer zal ernstige hinder ondervinden van verandering in deze luchtstromingen.
Shift zal plaatsvinden TIJDENS vastzetten en vasthouden van energieveld van Zon en Maan en aarde op een gelijkwaardige stand.

Totale uitval alle computer en compasgebonden systemen dagen worden +/ 26 uur hierdoor veranderen dag en nacht waarnemingen. door verandering in dag en nachtrotatie zal volledige dessorientatie plaatsvinden in computer en of compasgebonden systemen. ( dagrotatie zal geen 24 uur meer zijn.. hierdoor zal systeem volledig dessorienteren wereldwijd.)

alle uurwerken horloges klokken en atoomklokken zullen niet meer overeenkomen.
Dieren zullen naar nieuwe coordinaten vliegen en of lopen. ( dit is ook basic element geweest van deze databank. ( vissen zwemmen massaal op stranden omdat deze de nieuwe leylijnen al "zichtbaar hebben gemaakt..)( plekken welke zullen verdwijnen op aarde ..)

Grote continentale verplaatsingen zullen gaan plaatsvinden. ( zie uitleg www.ge-di-christi-re.com uitleg cd,s Zuid Afrika etc...)
Creatie van miljoenen nieuwe eilanden wereldwijd word in gang gezet.
Geld is oorzaak verspreiden bacterie en infectie ziektes.
creatie 5e seizoen hiervoor wordruimte gecreerd in atmosfeer en stratos-sfeer dit is ook oorzaak dat seizoenen op gaan schuiven.

Jaartellingen moeten dusdanig bijgesteld worden zodat deze overeenkomen met cyclus van universum, de volledige huidige jaartelling voldoet en voldeed niet aan gekoppelde cyclus van planeten en universum.

creatie nieuw electro magnetish veld
Door buitendruk aarde en binnendruk zal aarde zich grotendeels rond herstellen.( bovendruk zal hoge gebouwen zeer zwaar beschadigen zowel volledig vernietigen.. lage onderdruk zal van binnenuit de binnenaarde herstellen.. ( olie en gasvelden zullen instorten.. zie aardbevingen.. )
inklappen olie en gasvelden.

Einde kernwapen tijdperk



zie meer uitleg www.ge-di-christi-re.com ( enkel data is vanaf sept al bijgesteld en word niet meer vrijgegeven dit in verband met bedreigen en intimidaties.)

(bron volgend bericht, nu.nl) ( let op luchtstromingen zijn reeds gewisseld, nu volgt kern aarde...)

klimaatverandering


LONDEN - De klimaatverandering blijft ook voor trekvogels niet zonder gevolgen. Sommige trekvogels, zoals de grasmus, zullen tot 400 kilometer verder moeten vliegen om in de lente in Europa te kunnen broeden.

Vogels die normaal al afstanden tussen 4500 tot 6000 kilometer afleggen om te kunnen overleven, zullen daardoor behoorlijk op de proef worden gesteld. Dat staat in het dinsdag verschenen Britse tijdschrift Journal of Biogeography.

Onderzoekers van de Universiteit van Durham in het noorden van Groot-Brittannië hebben simulatiemodellen gebruikt om de gevolgen van de klimaatverandering voor vooral de grasmus te onderzoeken.

Woestijn

Volgens professor Stephen Willis is de klimaatverandering slecht nieuws en een bedreiging voor enkele van de kleinere trekvogels. Grasmussen overwinteren ten zuiden van de Sahara en moeten de voedselarme woestijn oversteken. De uitbreiding van de woestijn blijft voor die kleine zangvogels niet zonder gevolgen.

exact volgens hoogst uitgevoerd plan zal de volledige financiele markt instorten en zal geld geen enkele waarde meer behalen. De "grote revolutie" om de aankondiging van wedergeboorte der aarde( creatie van hemel op aarde..) aan te kondigen zal losbarsten over de gehele wereld. onvrede tegen de grootmachten zal groots zichtbaar worden, geen enkele regering zal nog staande kunnen blijven. Deze krachten worden vanuit de allerhoogste dimmensies aangestuurd en zijn onafwendbaar. De volledige zuidkap van Europa zal ONDER de Afrika plaat klappen met extreem grote gevolgen voor deze regio,s.

Zeer grote aardbevingen zullen onze kost van moeder aarde nieuw leven inblazen. wind water vuur lucht en aarde zullen volledig samenwerken tijdens het shiften, let u vooral op dat ook deze site in veel gecodeerde taal is vastgelegd.

Met name overheden zal zeer zwaar verweten worden voor het met opzet achterhouden van deze zeer oude informatie, geen steen in elke stad zal meer hetzelfde liggen geen mens of dier zal deze shift niet herrinneren..

Nadere uitleg ;

2008 8 8002 ( 2xo = 8.. is celdeling mitose.. 888 is symbool christus bewustzijn, ofwel Goddelijke energie.. , reflectie ofwel spiegelbeeld zal jaartelling maya kalanders weergeven, Maya vergat groei van kosmos mee te tellen, stad machu pichu is na vierde zonpassage op berkam komen te liggen.. dit was ooit een havenstad gelegen aan oceaan... kleine afwijking tellingen Kalenders maya inca farao azteken einstein nostra dames etc etc zijn gevonden.. ALLEN komen overeen en spreken van een " grote menselijke fout" ... Duivel zal in kerk gesetteld zitten.. dit is gevonden sleutel...

8002 0 2008 ( samen opgeteld is dit gelijk berekend met de afwijking van groei in de sterren en planeten gordels berekend ; 2008 + 8 + 8002 maakt ; samen 10.011 jaar exact volgens berekeningen voltrokken volgens maya inca farao en azteken kalanders.



28 29 mei ( 2008 2009 is jaar nul de vijfde maand is het compartiment van moeder aarde en is reflectie punt waarin de nummerologie gekoppeld kan worden een mitose en het jaar nul zoals maya inca en farao aangaven in hun kalenders vervaardigd NADAT de natuurrampen zich hadden voltrokken.

Nieuwe elementen zullen worden toegevoegd, reeds is het zesde element aan de aarde toegevoegd, het vijfde seizoen en de opwaarderen van daguren zullen dan een feit zijn, dagen zullen plus minus 26 uur gaan tellen doordat de draaicyclus van de aarde groterzal worden.

De creatie van het vijfde seizoen naast winter zomer herst en lente zal zorgen voor het volledig kunnen voltrekken van de allerhoogste plannen van boven aangestuurd. De heilige lotus zal als basisopbouw gezien kunnen worden van dit gehele universum en haar omliggende lichtstelsels en atmosferen. De groei van dit universum welke gepland staat voor dit jaar zal hetleven op aarde nooit meer hetzelfdedoen laten, stilte voor de storm...

alle overheden wereldwijd zullen schuld bekennen nadat de rampen zich hebben voltrokken. bergen zullen dalen vormen landen nieuwe oceanen vormen de terugkeer vn atlantisch zal een feit zijn.

Ook zal de baan van de aarde tijdig veranderen voor het langsscheren van de grote planeet genaamd x. exact volgens plan en tijdstip zal de aarde uit haar ban worden gehaald en op nieuw coordinatie punt worden vastgezet in de volgende cyclus van plus minus 29.000 jaar waarin de volgende zon en maanpassages wederom een bewezen feit zullen zijn.

wees waakzaam de krachten van de zon zullen nu zeer dodelijk zijn, de onderaardse natuurkrachten zullen zich vanuit hetniets aanmelden en openbaren.

http://nl.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8&feature=related


Met zeer veel trots mogen we terug kijken op een blogspot die heeft mogen meehelpen als databank een Pole shift in kaart te brengen. De vijfde zonpassage in haar reeks.. Back home zoals Afrikanen zingen..

Soms worden we in ons leven inderdaad in hoeken gegooid waar we op dat moment geen raad mee weten en alles erop lijkt dat de puzzel van ons leven volledig door elkaar gegooid is. Net als je denkt dat alles op orde is word door boven alles voor ons doen in de war geschopt, maar na later blijkt alles exact volgens plan te verlopen.

Som is iets zeker weten belangrijker dan beoordeeld krijgen, mensen kiezen een richting of gaan een bepaalde weg in waarvoor jij zelf nooit zou kiezen.

Nu achteraf mag ik, zowel de mensen om me heen terug kijken op een onwijs mooie maar vooral erg leerzame periode van het leven waar wij een les hebben mogen leren die weinig mensen zouden kunnen navertellen.

Een weg van wijsheid ( nieuweweg is Ganesh) een weg van leren omzetten van haat in liefde en verdriet in hoop ofwel het volledig beheersen van emotie van ons menselijk lichaam.
Vaak word het ons moeilijk gemaakt in ons leven door mensen die inderdaad niet het beste met je voor hebben gehad en toch blijf ik herhaaldelijk zeggen, vergeef het hen omdat zij niet hebben geweten wat komen zou..

Geweten is een kracht, geweten is datgene weten wat je tegenpool nooit heeft kunnen weten. Geloofskracht is het omzetten en vooral het leren ervaren van binnenhalen van informatie.
Via deze blog ben ik ook gaan leren terug kijken op periodes in een leven, juist door schrijven en juist door vallen leer je sneller opstaan.

We leren van fouten, we leren in tijden van recessie projecten tot in grootste perfectie uit te mogen voeren die in normale periode,s nooit gekomen zouden zijn op dat niveau waar zij nu zijn behaald. ( techniek zal in zeer versneld tempo ontwikkelen.. rebirth earth; www.ge-di-christi-re.com)

Het is nog nooit anders geweest in de volledige baan van de evolutie dat alle levensvormen in snel tempo zijn gaan ontwikkelen toen zij in moeilijke tijden vaarden….achteraf werden wijsheden op kalenders beschreven om door te mogen geven aan volgende generaties.
"
"Guilty but free…." wil zeggen dat als jij de wetenschap in jezelf hebt en de volste overtuiging hebt dingen niet fout aangepakt te hebben maar misbruik is gemaakt door anderen van de situatie waarin jij leefde op dat moment geeft een enorm mooi en diepgaand gevoel van binnen zeker te weten dat je hier op aarde wel “schuldig” verklaard kan worden voor dingen die jij zelf niet gedaan hebt maar dat ook door acceptatie van het “ aards schuldig” zijn een weg open word geslagen die veel verder reikt dan het universum aantoont.

Een nieuwe weg ( Ganesh is wijsheid) inslaan in je leven gaat nooit zonder slag of stoot en gaat over zeer moeilijke vaak voor menselijke begrippen onbegaanbare wegen met zeer scherpe bochten.

We leren van fouten, we leren juist door confrontatie,s op te zoeken om samen tot oplossingen te komen voor de dingen die komen gaan nooit door weg te rennen..

De blogspot Embassadorion pole shift database heeft een zeer groot steentje bij mogen dragen in het in een lijn mogen uitzetten van verschillende nieuwsberichten in EEN centrale database waarin werd bijgehouden wat natuur flora zowel fauna voor ons in petto heeft de komende maanden en zowel jaren.

De naam embassa kon universeel gekoppeld worden aan ambassade ofwel Gate.. ( of Orion .. ) de naam d orion kan gekoppeld worden aan het sterrenstelsel Orion welke in wetenschappelijke kringen gezien mag worden als de Butterfly ofwel de vlinder.. de coördinaten geven exact de vleugels weer van de butterfly.. gecreëerd exact volgens plan..

Met erg veel trots mogen we terug kijken op een erg leerzame maar vooral erg mooie periode waar ook mij een daadwerkelijk licht werd getoond van moeder aarde, een aarde geschapen in zwart en wit, door toevoeging van licht een schitterend kleurenspectrum uitgelicht in ons onderbewustzijn kwestie van kijken in die juiste mirror…

Mijn ontmoeting in 2002 in Zuid Afrika met mijn mirror ofwel spiegelbeeld is de aanzet geweest voor een periode van volledige openbaringen en uiting vanuit mijn ziel en intuïtie gevolgd. Te kiezen voor confrontatie is een keuze geweest waarvoor ik kies voor volledige openbaring van waarheid. MA at…

Vergeten word door de tegenpartij dat iemand die alles kwijt is geraakt zijn angst een plaats heeft mogen kunnen geven dit om te zetten in geloof en hoop in de toekomst, ofwel pijn en lijden omzetten in geloofskracht en overlevingsdrang voor de komende periodes… de rechtsgang naar de rechtbank zal nodig zijn de openbaring te openbaren van volledige waarheid, alleen dat al schenkt mij in allerdiepste zin des woords de kracht toe zeker te weten dat alles in het goede zal keren en dit een van de laatste loodjes is de creatie van hemel op aarde aan te mogen kondigen welke lang zeer lang beloofd is..

Alle voorspellingen zijn in deze blog meegenomen ( uitleg maand august 2005..) voor u als medebewoner op aarde, met die wetenschap te mogen leven dat ook ik mijn steentje heb mogen bijdragen een blog exact op dat juiste moment te mogen beginnen waarop boven heeft aangetoond dat dit noodzakelijk zou zijn. Dit heeft mij de wereld in een ander licht doen zien schijnen, het licht van de regenboog..

Alle puzzelstukken zijn reeds vrijwel allemaal op zijn plaats gelegd en de tijd voor openbaring van MA at zal dan ook zijn aangebroken ondanks wat mij en of mijn familie nog meer word aangedaan, de weg is onomkeerbaar verlegd en zal moeten worden vervolgd exact volgens plan..

Ik dank via dit schrijven de mensen die het mogelijk hebben gemaakt een blog zoals deze bij te mogen houden, ik dank met name de mensen uit ons zeer gastvrije en zeer vriendelijke Belgie een land wat door ons Nederige Nederlanders vaak door het slijk werd gehaald maar ook juist mij in deze moeilijke tijden niet hebben laten zitten maar hebben ondersteund in mijn verkregen visie verkregen vanuit Amon Ra.

Geloven is vasthouden, geloven is geen wegrennen, geloven is iets zeker weten dat ooit alle puzzelstukken op die plaats zullen komen te liggen, dan maar een deserteur dan maar de schuldige verklaard in dit aardse leven maar met die wetenschap vol trots naar de rechtbank te mogen stappen heeft niet alleen mij de moed gegeven door te vechten in datgene wat komen moet OMDAT het mijn weg moest zijn en omdat dit alles via deze weg openbaard zou moeten worden exact volgens plan.

Ik weet dat de “ oorlog” zal “ uitbarsten” hier op aarde op alle fronten de komende maanden, totale chaos en onvrede zal ook uiteindelijk leiden tot datgene waarvoor ook wij opnieuw zijn gekomen de creatie van hemel op aarde.

Voor een beetje pientere en vooral eerlijk nadenkend wetenschapper is deze blog een zeer goede aanvulling voor het zoeken naar informatie die bij onze voorvaderen reeds lange tijd bekend waren.

De vraag is echter met hoeveel mensen de aarde haar volgende reeks rotaties voort zal mogen zetten, de vraag is echter of diegenen WETEN hoeveel mensen zij in de dood zullen hebben gejaagd als ook straks deze verhalen bij de nabestaanden naar buiten zijn gekomen,

Mij rest dan ook niets meer verder aan te geven dan maar liever “ aards Guilty “ te zijn dan in mijn volgende levens de les te moeten leren van het onthouden van MA at en het niet willen naleven van waarheid en geweten..

Dan maar liever "Guilty" maar free in mind en future………

De komende rechtzaken staan gepland op 9 maart aanstaande en zullen tevens de aanzet zijn voor het in werking zetten van het alles en nu op datzelfde ene moment tot oplossing te mogen brengen uw creatie van hemel op aarde te mogen laten plaatsvinden.

Ik dank de Goden en Thot en Ra Amon, re..voor het mooiste geschenk wat mij ooit is overkomen, het ontvangen van de meest hoge Goddelijke informatie.

Ma At

Moge alle Goden met u zijn u mee te helpen in het overleven van deze pole shift 2008 8 8002

De blog als deze zie ik als een geschenk vanuit boven voor deze gehele mensheid niet door ons veroordelende goed en of kwaad…

Wij als groep mensen van the embassadorion group zien dit teken dan ook als; the work is done.. it is saterday night…

Whe are ready for shifting……

Met de meest liefdevolle intenties en overlevingsdrang groeten wij u,

Wees alert en ren niet weg voor de weg die waarheid zal moeten openbaren.

Geloven is vasthouden dat ooit alle ( Pantheon) goden alle puzzelstukjes op die juiste plaats hebben weten te leggen, alleen dan pas zal men de sleutel van het eeuwige leven begrijpen en door hebben mogen geven.

Ik heb in dit leven een levensweg mogen ervaren die weinig mensen hier op aarde hebben mogen ervaren, ik heb mogen leren liefhebben van diegenen die ook ik ooit hate, ik heb mogen leren inzien dat het juist de weg van confrontaties lijkt tot oplossingen. De weg vinden naar waarheid en volwaardige liefde geeft slechts een andere kijk en inzicht weer te mogen weten dat ieder mens hier op aarde fouten behoorde te maken die les te mogen leren van wat volledig volgens plan met ons bedoeld was.

De komende perioden zal overduidelijk zijn wie er gelijk krijgt, maar ik ben liever de eenzame gek en duivels gestoorde persoon uit Veenendaal die jarenlang gewaarschuwd had en dan maar evt. voor niets gedaan te hebben zoals overheden en met OPZET mensen te hebben onthouden van ware informatie welke op volledige waarheid berust was geïnspireerd en opgeslagen vanuit het moedergedrag van flora zowel fauna.
Al deze feiten hebben tot de conclusie geleid vanwaar wij nu aan de vooravond staan.. de pole shift 2008 8 8002 zal als meest een grijpende en meest gecontroleerde pole shifts de geschiedenis ingaan om later ook net zoals de Maya Azteken, Farao Maori, Indianen Zoeloe en vele anderen zoals Einstein dat geen te mogen zien openbaren van wat juist ook jij voor onmogelijk hebt gehouden,

Wetenschap in evolutie is weten maar vooral durven mee veranderen met de wegen die voor ons uitgestippeld zijn.

Laat de boodschap aan de volledige wetenschap overduidelijk zijn, wij als groep twijfelen niet aan de kennis van de dagelijkse wetenschap, maar wel aan de wilskracht mee te WILLEN veranderen met de baan van evolutie die ons op dit niveau heeft mogen brengen van zeer hoog niveau van menselijk kunnen, creëren en leren delen van informatie.

Ditmaal zal de keus vanuit ALLE goden gegeven worden aan de mensheid ZELF te WILLEN overleven en te WILLEN geloven van datgene waarin jij altijd hebt willen geloven..

Ma at ..

Door ons veel te afhankelijk te maken van met name computer en kompasgebonden systemen zal onze wereld tijdelijk een grote chaos zijn.
De wedergeboorte der aarde IS reeds begonnen, vanuit hoogste kringen is meegekeken en aangestuurd alles volgens plan te laten verlopen.
ALLE oplossingen ziekte Hongersnoden en oorlogen volledig uit te bannen zijn reeds voorhanden echter zal deze mensheid tot elkaar moeten komen voor het vinden van de oplossingen.

De bacterie zal tijdelijk uw grootste vijand zijn maar bij goed gebruik ook de beste vriend worden van deze mensheid omdat zij erg duidelijk aangeeft op welke plaats en welke tijd een natuurramp zal plaatsvinden.

Bij het gebruik van deze juist kennis zullen niet natuurrampen uitgebannen worden maar kunnen hele wereldbevolking ruim op tijd in veiligheid gesteld worden, echter de wilskracht van de leiders op deze aarde zal zorg dragen nog voor vele doden.

De grootscheepse manipulatie en tevens het gebruik van de verkeerde jaartelling zal zorgdragen voor zeer grote chaos en zeer grote ontevredenheid richting vrijwel alle religie,s.





Boodschap voor de wetenschap; deze wereld is verzonken in weelde en beauty.. lat ook jij niet bij die personen behoren die als mensheid hebben geprobeerd deze schitterende aarde te verkloten, helaas voor hen is ALLES exact volgens plan verlopen, de creatie van het vijfde seizoen, de creatie van miljarden nieuwe eilanden welke een einde zullen maken aan grensafbakeningen, eenheid in taal, eenheid in religie, en vooral eenheid en overtuiging in denken en het zeker weten van de mogelijkheid van creatie van hemel op aarde…

Bent u ook die wetenschapper die is blijven hangen in dit verleden of behoord u tot de “ rijken” die hebben mogen weten door te leren en te ervaren van de ware levensweg want die persoon die heeft leren te huilen heeft DE ervaring in huis emotie in samenhang te plaatsen met intuïtie en overlevingsdrang, it doesn,t matter where whe come from, it does matter where whe ALL are going to…

http://nl.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8&feature=related


Exactly like plan,

One voice

One thinking

One language

One vision

One love

One passion
ONE NEW RELIGION; FREEDOM

One Knowledge of the past………..

Everyone need a place under the sun, yust find that rainbow of light…yust like plan.. yust look into this world into bigger AND other light… and you wil find “ heaven”


Rene van den Brink

Veenendaal your new centre of the kosmos for the next 10010 years of freedom and peace…

I am walking with the sun and I was meeting the moon in 2002 south Africa, and wil show this world in vision in thinking and doing that everything is here on earth to create Heaven ON earth… where the sun WAS meet the moon the sky HaS no limit…


The Netherlands


Message to Amon ra , whe have look into the mirror and are ready for shifting……………………………………..

The “ work “ is done.. ready for shifting…

Lets create a better world ALL together yust

ONE by One Create the colours of the rainbow…

Mothers of our nation…

www.ge-di-christi-re.com pole shift explanation..

freedom wil come soon..

indi ego Vo maste the energy is returned.. Yust like plan…

the promises lands location is created… into the Netherlands..

lots of islands will be the new islands of the Netherlands..


Heaven is THE alpha AND the omega… ;-)
What a wonderful world is this but what a mess what whe people make of this world,, lets change it..




To believe into the rainbow whe have to SEE ALL the colours into that ONE light…

De wetenschap van heden zal de sleutel mogen bepalen voor de toekomst, kerende ons gezicht naar de zon en de maan zal de wetenschap geven te mogen overleven in het heden en de toekomst….

Met dank aan;

The cast of Lion king musicals South Africa
The cast of Footprints musicals South Africa
The cast of Stamping musicals South Africa

De vele mensen die het mogelijk hebben gemaakt deze databank te creëren deze pole shift in zo goed mogelijke banen te mogen begeleiden..

Dank aan Zuid Afrika
Dank aan België
Dank aan Nederland
Dank aan Denemarken
Dank aan Frankrijk
Dank aan Zweden
Dank aan Noorwegen
Dank aan Zwitserland
Dank aan Litouwen
Dank aan Australië
Dank aan de Verenigde Staten.
Dank aan Groot Britanië

Onze grootste dank gaat naar hen die gesneuveld zijn de waarheid als MA At te mogen helpen openbaren..
Message to all the Gods ( PantheonS)

Whe are ready for shifting…

2008 - 8- 8002

vergeten werd door wetenschappers dat planeten hol zijn en ook tegenovergesteld konden groeien… Door toevoeging van een nieuw element All Chemie zal de atmosfeer van onze aarde betere bescherming bieden tegen inslagen van kometen en ruimteafval..
de toevoeging van een vijfde seizoen zal een feit zijn na de pole shift, de drie polen zullen op nieuwe locaties zoals eerder aangekondigd is gesetteld worden nog dit jaar.


http://nl.youtube.com/watch?v=zFN4b0plmRE&eurl=http://www.nujij.nl//hollow-planets.4078371.lynkx

Musical link Lion king…

http://nl.youtube.com/watch?v=vX07j9SDFcc


whe wil create the miljard new sunshine islands, where everyone has a place under the sun...

De shift zal plaatsvinden tijdens de stand van zon maan en aarde op een lijn....
2009 = 0... en zal een rotatie van de aarde in werking zetten van 370 Graden.. linksom, continenten zullen wereldwijd opgedeeld worden in miljoenen nieuwe eilanden groepen waardoor grenzen en verschillende talen volledig overbodig worden..

Overheden zullen wereldwijd volledig crashen doordat verborgen waarheden volledig boven water zijn gekomen.

ALLE financiele intstanties zullen volledig crashen, geen enkele bank zal meer staande blijven, een nieuw systeem van ruihandel zal plaatmaken voor nieuwe inspiraties van creatie heaven on earth..

I am thankful to be your gardian in this 5th pole shift 2008 8 8002, WHE are ready for shift..

expacted shift poles; Re is born ; 01-03-1971 - ro is born 30-08-1980 together are they the symbol of the spring ... New life...

Re geboren 1 maart 1971 ro geboren 30 augustus 1980 ( 9 jaar verschil = 3 x 3)
Beiden in 2009 op zondag jarig.. ZON dag.. ( zonpassage..)

einde lente tijd dit jaar vrijdag 20 maart.. ( afwijkingen meeberekend..)

verwacht punt shift; 28 mei; nummerologie; 28= 2008 5e maand..
29 mei is 2009 = 5e maand... deze data is exact het middelpunt geboorten re en ro... ditis meest waarschijnlijke data voor shift...

officiele jaartellingen komen NIET overeen met alle astrologische waarnemingen.. ( jaartelling veranderd in 1537 door paus gregorius..) Volledige wereld word misleid om zo veel mogelijk doden te veroorzaken.. Rene voor wedergeboorte, Ro is oudste taal.. is latijns

meest aanneembare data shiften is ; 28 en 29 mei .. nummerologsisch perfecte data... noordelijk energie veld aarde zal volledig uitgevallen zijn waardoor shift linksom zal kunnen plaatsvinden omdat zuidelijke energie veld zwaarder energieveld heeft op dat moment. ( TOEVAL OF.... ??? )( 2009=0 volgens maya.. Superstormen zullen atmosfeer opruimen en verschonen.) continentale verplaatsingen zullen einde maken aan wereldoorlogen door midden van creatie van Miljoenen nieuwe eilanden wereldwijd..valleien zullen heuvelen worden, heuvels bergen bergen nieuwe zeeen zeeen nieuwe valleien. Atlantis zal wederkeren.. als "teen" van continent Afrika...

WARNING FOR AL GOUVERMENTS.. START EVACUATIONS SOON AS POSSIBLE...
THE ONLY KEYS WIL BE THE LUCKY WEATHER AND DIGITAL MICRO PICTURES OF FROOZEN WATER.. THEY WIL SHOW THE PLACES WICH ARE SAVE...

wARNING FOR nORTHERN UNITED STATES, aUSTRALIA AND JAPAN, START EVACUATIONS SOON AS POSSIBLE, POLES ARE ON THE MOOVE... !!!

LAST WARNING..

Worldwide the energy IS returned.. whe are al ganne be one....



"Key of Orion os found in Mirror... "

The work is done in this circle of life, lets create heaven on earth..

Het doet mij zeer goed bevoorrecht te mogen zijn u geen einde der tijden aan te mogen en hoeven kondigen maar een nieuw begin zonder geld zonder machtsvertoon waarin voor een ieder hier op aard een plekje is gereserveerd onder de zon.

Wij zijn reeds begonnen met uitwerking en creatie van hemel op aarde waar een ieder zonder landsgrenzen zijn plek zal mogen vinden zonder enige binding of hechtenis aan religie of geloof, het gevoel van waarheid en volledige ma At zal u de sleutel doen overhandigen allen tijdig te mogen ervaren wat creatie van hemel op aarde in zal houden.

Hoe moeilijk het ook zal zijn voor een ieder alle materiele gebondenheid los te mogen laten van dit aardse hoe mooier het kan zijn nieuwe steden en nieuwe plaatsen te mogen stichten op plaatsen die ons aangewezen zijn en aangewezen zullen worden NA de pole shift,

Ik mag u aankondigen de volledige wedergeboorte der aarde welke een direct einde zal maken aan alle machtsvertonen van alle overheden ter wereld. ALle overheden zullen in zwaar weer verkeren voordat de pole shift zal plaatsvinden, ALLE financiele markten zullen vanuit de bovendimmensies stil gelegd worden, geld zal geen enkele waarde meer hebben, eenheid in taal eenheid in geloof en passie zal de grondtoon worden voor creatie van hemel op aarde exact volgens plan uitgevoerd.

Wij bereiden ons voor op de pole shift zoals die ons doorgeven is door middel van reflectie te plaatsen in onze eigen spiegel Ro en Re de twee personen als reflectie te laten leven hier op aard en te mogen dienen als getuigen van de Goden.

De aangekondigde rechtzaken 9 maart aanstaande zijn nodig de Ma at volledig aan het licht te brengen.

Ik schroom niet de volledige waarheid aan te mogen tonen en een einde te maken met machtsvertonen en gelddrocht welke verscholen zal achter vele religies, de duistere kracht zal zich openbaren tijdens het uitvoeren van deze rechtsgangen welke nodig zijn Ma at te openbaren.

Ik nog de Goden zullen al dan levende al dan de doden zorgen voor volledige openbaring van Ma at, ik schroom niet dit leven te mogen laten om als offer te mogen dienen Ma At naar buiten te mogen brengen, de krachten der Heqat zijn gegrond op deze aardkost en zijn niet meer weg te bannen.

Ik groet u vanuit de allerhoogste dimmensies vanuit Amon Ra, wees allert voor de ware gebeurtenissen, verschuil u niet achter de woorden religie maar volg u eigen gevoel op tijdens de pole shifts.

op de site www.ge-di-christi-re.com ziet u zeer goede uitleg van wat komen gaat en te verwachten is dit jaar.

Natuurrampen zullen ongekend groots zijn waardoor geen enkele overheid meer het hoofd kan bieden aan de krachten der natuur welke zeer onderschat waren.
Geen enkel compas of computer gebonden apparatuur zal nog de juiste informatie door geven tijdens de shiften.

De rechtsgangen waren voorspeld in de ¨ tekenfilms Circle of life ¨ lion king ten tijde van terugkeer Simba zullen de velden branden.. dit is in reflectie geplaatst om alles exact volgens plan te laten plaatsvinden.Vuur zal water zijn licht duisternis waar donker was zal licht worden toegevoegd aan hemel EN aarde, alle donkere materie al ontrafeld worden zodat geen mens en of levend wezen hier nog enige angst zal hebben voor de dood en het hiernamaals..

Ik ben klaar terug geroepen te mogen worden omdat ook mijn taak erop zit hier.
De creatie van hemel op aarde zal exact volgens plan door de juiste mensen worden gedaan.

Zoals u kan zien zal ik verblijven in stilte om de pole shift toe te laten en deze mensheid lang te mogen hebben waarschuwen voor wat komen gaat, weinig mensen hebben willen geloven wat komen gaat omdat ook zij volledig gemanipuleerd werden en op het verkeerde jaar haar focus had gesteld. 2012 zal 2012 niet zijn..


Geen enkel mens dient zich het recht voor te mogen bepalen wat goed en of kwaad is,

De rechtzaken die in gang gezet zijn zullen een einde maken aan de oneerlijke praktijken van Politie overheid en met name de praktijken van grote project ontwikkelaars met name in Nederland.

Grote praktijken zoals het verkopen van placebos aan patienten in ziekenhuizen in Afrikaanse landen zullen in later stadia direct onder de loep meegenomen worden. met name de politie Veenendaal word onderzoek naar gedaan zich niet correct opgesteld te hebben in vele zaken.

Het rampenplan van deze plaats zal zeer ernstig in geding komen te liggen nadat de pole shift heeft plaatsgevonden. helaas is het niet anders dat deze mensheid eerst ZELF zal moeten ervaren wil zij luisteren naar ons of alle Goden..

Pantheons groeten u,

moge al het licht met u zijn.

with lovely regards and all special gifts to the group of people special to Ro of south africa 2002.

Re. Son of Ra


Citaat:Voorboden klimaatomslagen onderzocht 23-02-2009

UTRECHT - Hoe kon de Sahara 5.500 jaar geleden zo snel ontstaan en waarom eindigde de laatste ijstijd in een periode van slechts jaren? Een Nederlandse onderzoeker denkt dat dramatische klimaatveranderingen worden voorafgegaan door zichtbare verschijnselen.

Het klimaatsysteem van de aarde is metastabiel: kleine veranderingen in de aansturende factoren worden gecompenseerd door buffers, zoals de oceanen die CO2 en warmte opnemen.

Maar zodra drempelwaarden zijn overschreden treden positieve terugkoppelingen in werking die juist zorgen voor versnelling van het proces en abrupte verschuivingen in het klimaat.

En voorbeelden uit het verleden, zoals de plotselinge verwoestijning van Noord-Afrika 5.500 jaar geleden of de opwarming na de laatste ijstijd zijn voorafgegaan door speciale veranderingen in neerslag en temperatuur, zegt Marten Scheffer, hoofd van de Wageningse leerstoelgroep Aquatische ecologie en waterkwaliteitsbeheer.

Tekenen

Dat inzicht wordt nu gebruikt om deze ‘eerste tekenen’ op te sporen en daarmee een waarschuwingssysteem voor bijvoorbeeld naderende droogten te ontwikkelen.

"Met zo’n systeem kan wellicht worden voorspeld wanneer onomkeerbare veranderingen, de zogeheten tipping-points, zullen plaatsvinden", aldus Scheffer.

Elastiek

In het verleden zijn plotse veranderingen vaak voorafgegaan door een kortstondige afname in de natuurlijke fluctuaties, een verschijnsel dat Scheffer vergelijkt met een rubberen band die elasticiteit verliest, alvorens te knappen.

Hij zal zijn onderzoeksresultaten in december presenteren tijdens de grote klimaattop in Kopenhagen.

Onder klimaatwetenschappers bestaat twijfel over de toepasbaarheid van parallellen tussen het recente verleden en de toekomst.

De overgang van ijstijden naar gematigde perioden vond onder andere omstandigheden plaats dan de huidige temperatuurstijging, die een geheel nieuwe, warmere periode inleidt. Waar klimaatverandering ophoudt zodra het systeem naar boven schiet is volgens hen, op basis van paleogegevens, niet te zeggen.

Eoceen

De belangrijkste vergelijking uit het verleden vinden onderzoekers 55 miljoen jaar terug: op de grens tussen het Paleoceen en het Eoceen. Mogelijk als gevolg van een periode van intens vulkanisme, steeg de aardse CO2-concentratie.

Dit veroorzaakte opwarming van de oceanen, waardoor op zeer grote schaal methaanhoudende gashydraten vrijkwamen. Het extra methaan zorgde voor een verdere versterking van het broeikaseffect. Het is een van de positieve terugkoppelingen in het klimaatsysteem, die ook nu weer kunnen optreden.

Massa-extinctie

In de geologisch korte periode van ‘slechts’ 20.000 jaar steeg de gemiddelde temperatuur op aarde toen met 6 graden, met de laatste grote massa-extinctie tot gevolg. De huidige temperatuurstijging verloopt echter nog aanzienlijk sneller.

En een gemiddelde temperatuurstijging van 6 graden wordt ook nu voor mogelijk geacht. Volgens de laatste World Energy Outlook van het IEA zal de vereiste broeikasconcentratie bij voortzetten van de huidige (versneld) stijgende CO2-uitstoot aan het einde van deze eeuw al worden bereikt – een ongekend snelle verandering in de geschiedenis van het aardse klimaat.

Het keiharde feit dat mensen je laten stikken op momenten dat je dit juist nodig had blijkt maar weer WAAROm deze gebeurtenissen plaats moeten vinden op deze aarde.

We behoren tot een uniek stukje schepping waarbij enkel de opbouw en visie van onze moederplaneet aarde zal moeten worden bijgesteld, de dingen die komen gaan zijn niet tegen te houden NOG te beheersen maar het blijkt gewoon overduidelijk dat je je mening niet mag uiten, een visie niet naar buiten mag brengen ook in Nederland anno 2009.

IK heb me dan ook vol ongeloof terug getrokken omdatgeen te laten volbrengen wat vanuit boven mij door is gegeven.

Wetenschap is geen wetenschap als men niet openlijk durft bij te stellen van datgeen wij in het verleden hebben fout gedaan, ook ik heb fouten begaan, onjuiste keuzen gemaakt etc. maar heb mijn les geleerd en ben hier zeer sterk uitgekomen mentaal en fisiek.

De mensen die het op mij gemunt hebben al jaren lang blijken reeds eerder veroordeeld te zijn maar lopen nog steeds volledig vrijuit en kan niet anders zeggen dat men ook in Nederland de dader overdone beloont voor datgene hij aanricht en de slachtoffers jarenlang bestraft, echter heeft zo ook de Nederlandse overheid een ding ernstig verkeerd ingeschat, ik voel me geen slachtoffer, geen crimineel ik voel me vrij omdat ik door de jaren heen de kennis mocht ervaren mocht leren en mocht leren delen van datgeen mij is doorgegeven.

Het is niet aan mij OF aan de Goden een gehele wereldorde te redden, het is datgeen jij als mens persoonlijk ervoor over hebt te WILLEN geloven van datgeen uit is gezocht en keihard feitelijk bewezen is. Dat de religies zich hier grootschalig schuldig hebben gemaakt aan het achterhouden van informatie is wel overduidelijk bewezen feit.

Echter de vraag is in hoeverre het aantal mensen zal overleven tijdens deze pole shift rest niet alleen mij de vraag maar vele anderen.

Omdat ik me bezig zal moeten houden met de komende rechtzaken 9 maart as zal me niet niet meer verder uiten via sites als deze.





Ready for shifting... ( data in maart zal niet plaatsvinden..)

Update; Eerste rechtzaak heeft inmiddels plaatsgevonden. dagvaardiging opgemaakt 888 8 Augustus 2008. zitting heeft 09-03-2009 ruim 3,5 uur geduurd te Utrecht, vervolgzittingen zullen plaatsvinden tevens rechtbank Utrecht.

in verband met lopende onderzoeken vanuit overheid en belastingdiensten naar diverse personen zoals reeds eerder vernoemd is in deze blogs word verder geen mededeling openbaar gemaakt.

Life is yust remember the past, if whe dont have respect for it SHe wont got it for us....

http://videos.komando.com/2008/06/26/christian-the-lion/
Geen stad zal meer hetzelfde zijn, vele wegen zullen zijn opgeschoond vanuit volledige waarheid en liefde, ik ben van zeer groot besef dat de rechtsgangen die in gang zijn gezet bepalend zijn voor deze gehele mensheid vanwege het feit dat de betrokken personages allen reincarnaties zijn van Herodus cesar en Augustus alleen al vanwege dat feit deze geschiedenis zich niet te mogen laten herhalen.

Laat de heilige gewaarborgd zijn in het ank de veilige baken van liefde geborgenheid en vooral waakzaamheid en het delen van kennis in deze van nature zo wonderschone wereld.

Ik zal bereid zijn mijn volledige leven vrij te geven deze informatie door te geven en te vrijborgen van kwaad haat en hebzuchtigheid.

Ik kondig u aan die nieuwe aarde welke geen einde der tijden zal kennen maar een nieuwe periode zal inluiden van ruim 10.000 jaar vrede liefde en zorgzaamheid waarbij de kennis voor een ieder gevrijwaard zal zijn ongeacht ras cultuur of etnische afkomst. allen zullen weer een worden in taal religie en vooral in deelzaamheid.

Stay ready for the shift, stilte voor de storm zal het natuurgeweld inluiden, een ieder die reeds dacht dat deze informatie fake was zal van een zeer koude kermis thuiskomen en zal inzien dat deze mensheid zich nooit mocht hechten aan vaste steden en vaste verblijfplaatsen maar dat alles vanuit het niets kwam en tot het niets zal heengaan.

ik mocht u deze zeer heilige informatie doorgeven vanuit de hoogste dimmensies van de zon het licht en de heilige geest.

Ik zal gaan de weg die voor mij bestempeld zal zijn alleen diep of zwaar, het zal mijn voortbestemde weg zijn wetende dat in het hiernamaals het licht klaar zal staan mij op te nemen in het licht van de zon.

Natuur zal op aller wijzen haar gemanipuleerde krachten kenbaar maken want datgeen wat deze mensheid dacht was reeds alleen in reflectie en spiegelbeeld te herkennen..

kijk in the mirror van het leven alleen dan ontdek je de ware sleutel van het eeuwige leven.. waarbij geld of macht geen enkele rol zal bepalen maar wel die weg vrij zal maken voor eeuwige liefde. laat deze waarschuwing voor alle overheden gelden dat 2012 geen 2012 zal zijn maar reeds eerder dan gedacht zal plaatsvinden.

De diverse sites staan overvol met informatie welke overduidelijk aangeven dat deze gehele mensheid vooral is gemanipuleerd door de grote leiders in religie en overheden, enkel zijn zullen straks de grote verantwoording af mogen leggen ten tijde van doomsday... alleen ware liefde zal mogen ontwaken in de nieuwe aarde..


word ook wakker heb ook die ander lief net zoals je jezelf lief zal hebben, laat de vijand die liefde kennen die zijn nooit gekend hebben ik weet datg ik in de val gelokt ben maar mijn uiteindelijke weg in het hiernamaals zal mogen vervolgen, mijn taak van doorgeven van informatie zit er bijna op hier op aarde, ik zal enkel de schetsen achter mogen laten voor die eerste stappen te mogen gaan zetten van nieuwe architectuur en nieuwe samenlevingen volledig in harmony met natuur flora zowel fauna.. alles zal opgelost worden vanuit het niets tot het niets.

beseffend dat wij als gehele samenleving onderdeel uit mogen maken in slechts een microcel te mogen leven van datgeen wij God allah of Boedha benoemen maakt mij onwijs sterk in de gedachten dat geen enkel mens hier op aarde zich schuldig mag voelen voor onze zogenaamde klimaatproblematiek slechts het idee dat voor ons allen zichtbaar word dat wij als mens levende zijn diep in het eigen lichaam van datgeen wij God benoemen, enkel dat geeft mij alleen al de volste overtuiging dat wij slechts voorbereid en allert kunnen zijn voor de krachten tie komen gaan, geen enkel mens hieraan schuldig te behoeven en laten vinden.


Zie volgend bericht, u word bedonderd waar u bijzit.. er is inderdaad sprake van verandering in luchtstromingen MAAR let op ook knmi stelt CONSTANT haar prognose rapporten bij... ondertussen bent U de dupe...

citaat: Nieuws
Sterkere opwarming door droger Zuid-Europa
8 april 2009 - Hogere temperaturen in de toekomst in het gebied van de Middellandse Zee kunnen ook in het westen en midden van Europa tot warmere en drogere zomers leiden. Door de grotere warmte in Zuid-Europa gaat de wind in West- en Midden-Europa vaker uit de oosthoek waaien met aanvoer van hete en droge continentale lucht.

Eind deze eeuw: door de grotere hitte ontstaat boven een Zuid-Europa een lagedrukgebied dat in West- en Midden Europa leidt tot een sterkere oostenwind
Simulaties van klimaatmodellen laten deze verschuiving naar een meer continentaal klimaat in West- en Midden-Europa zien. KNMI-onderzoekers hebben aangetoond dat de sterke stijging van de temperaturen in de landen rond de Middellandse Zee de oorzaak is.

Die stijging komt voornamelijk door uitdroging van de Mediterrane bodem als gevolg van minder neerslag in de winter. Opwarming door het broeikaseffect en droogte versterken hier elkaar. De verwachting is dat in de toekomst de zomertemperaturen in het Middellandse Zee-gebied 2 tot 3 graden meer zullen stijgen dan de wereldgemiddelde temperatuur.

In de zomer ontstaat boven Zuid-Europa een extra warme luchtlaag. Deze hete, droge lucht boven de dorre, schrale gronden stijgt en zet uit waardoor de druk boven deze regio afneemt. Omdat de lucht tegen de klok in rond een lagedruk gebied circuleert, zullen de winden noordwaarts vaker een oostelijke richting hebben.

Deze winden voeren de hete, droge lucht uit het Middellandse Zee-gebied mee naar West-en Midden-Europa. Dit zal in deze regio in de zomer voor een extra temperatuurstijging en minder neerslag zorgen. Door de toename van oostenwind zal de invloed van zee – die in de zomer een koelend effect heeft – getemperd worden.

Overigens zegt dit klimaatonderzoek niets over de weersverwachting voor de komende zomer(s). Het betreft een lange termijnanalyse – tot 2100 - op basis van klimaatmodellen die een toename van de oostenwind laten zien. Er zijn echter ook klimaatberekeningen die geen verandering van de windrichting laten zien. Daarom gaat het KNMI uit van verschillende klimaatscenario's met en zonder verandering van de wind.

Verder lezen
Zie artikel over dit onderzoek in Geophyical Research Letters onder Verder Lezen.

laat ik over en duidelijk zijn en hard in mijn oordeel, in deze wereld wil ik niet oud worden. Hetgeen ook mijn mirror mij heeft laten vallen als een baksteen overtuigd dat mensen in deze circle of life enkel aan zichzelf denken om zich zelf te verrijken...

de grote schijnheiligheid achter de paranormale wereld van dit moment heeft mij doen besluiten niet langer te willen functioneren als doorgeefluik omtrent de hoge informatie welke voor iedereen KOSTELOOS doorgegeven behoord te worden.

Het oordeel een meekijkend oog zal zeer snel nu op aarde vertoond worden. Laat de boodschap aan de overheden overduidelijk zijn nu u einde naderd, de bovenen zullen deze situaties niet langer toleren en zullen zorgdragen voor creatie van miljoenen nieuwe eilanden groepen wereldwijd waar geen plaats meer is voor geld enige vorm van religie vanuit macht genoten of uit macht denkende overheden.

Mijn taak zit er overduidelijk op en ben klaar de past over te gaan maken, mij rest niets meer op deze aarde langer te willen blijven dienen.

message to ro ik zal niet langer wachten nog communiceren met mijn mirror..

mijn grootste fout in dit leven was mensen te vertrouwen en eerlijk te zijn, de grootste fout eerlijk te blijven en niet te kiezen voor geld maar voor innerlijk heeft mij nu gemaakt wie ik nu ben.

Ik heb me van alles en iedereen terug getrokken en zal geen enkele toenadering van wie dan ook meer wensen in mijn leven enige informatie te willen verstrekken omtrent een pole shift, groeiproces of wat dan ook. De grootste wetenschap welke ik in dit leven heb mogen leren is dat zelfs je eigen levenspartner of spiegelbeeld voor geen seconde betrouwbaar is en je ook laat stikken op momenten dat hulp juist zo hard nodig was.

De email systemen zijn geblocked en enig contact nog met mij of met de mensen gebonden aan de sites word niet gewaardeerd.

de emailsystemen zullen spoedig beeindigd worden omdat geen enkele reden nog voor handen is ons langer in te zetten voor een wereld bevolking die toch niet wil luisteren.

Iemand gek te willen verklaren en met allerlei doodsbedreigingen via email of huis adres toe te wensen heeft mij overduidelijk doen besluiten niet langer informatie te willen doorgeven.

De voorspellingen zullen allen uitkomen op het juiste moment de juiste tijd die juiste plaats en de juiste persoon.

gelieve geen contact meer op te nemen via de email systemen of contact buttons.


ik zal alles laten gebeuren nu zoals het voorspeld en aangeven is, ik HOOP echter dat het grootste gedeelte van onze mensheid tijdig doorheeft dat dit groeiproces van deze voorspelde pole shift de mens het nakijken bij heeft. geen steen en geen enkele stad zal nog ongeschonden blijven.

Voor mij is overduidelijk dat wie niet wil luisteren zal voelen.

een overduidelijke ""ark van noach"" is allang veilig gesteld voor mens en dier de soorten niet te laten uitsterven. slechts de innig zoekende mens zal beseffen wat komen gaat en zich hierop voorbereiden.

Geen overheid ter wereld zal ongeschonden blijven.
ik groet u vanuit de hoogste dimmensies van het licht,

amon ra, re,

M V.G Rene van den Brink

Draaiboek 2008 8 8002 the work is done..

Draaiboek pole shift 2008 8 8002

Belangrijk te weten..

Gebruik scholen en kantoren als rampopvangplaatsen..

Grootschalig verplaatsen mensen via zeetankers..

Gebruik maken energie; vrijwel alle gebouwen in Veenendaal zijn voorzien van Zonne- energie, elektriciens en loodgieters bijeen zoeken zo snel mogelijk energieverbindingen te herstellen zodat veel mensen uit andere delen Nederland opgevangen kunnen worden..
Energie kan makkelijk omgevormd worden tot eigen opwekking energie..

Coordinatie centra,s zullen via gemeente huizen En via schoolgebouwen moeten plaatsvinden, herregistratie namen en databanken zullen in kaart brengen welke personen die wel hebben overleefd en welke niet..


Bacteriën zullen meereizen op spiegels aarde..

Tekort aan ziekenhuizen diverse regio,s waaronder Veenendaal Bennekom Wageningen Rhenen.. Afstanden ziekenhuizen is in geval van echte nood veel te ver…

Gebruik scholen als medeopvang en coördinatie centra.s

Boeren schuren kunnen in vele regio,s mensen voorzien in opvang en tijdelijk dak boven hoofd..


Versteviging dijken met damwanden 100 km landinwaarts.. ( noordkant Veenendaal slaperdijk versterken.. Doorgang A12 dichten en sluisdoorgangen dichten..)

Tsunamis zullen vanuit Noord Westelijk en Zuid Westelijk toeslaan in Nl.. hoogte bereik kusten + _ 20 tot en met 25 meter.

“ veilige stukjes in geval van Tsunami,s of tornado.s Liftkokers en trappengangen zo hoog mogelijk in zeer solide gebouwen zo ver mogelijk is.

Spreek met familie leden ontmoetingspunten af waar je elkaar kan treffen in tijden van Nood.

Radio Tv en vrijwel alle satelliet verbindingen zullen uitgevallen zijn ten tijde van shift, enige drijfveer, Natuur..

Nieuwe zon zal verwelkomt worden vanuit Noord Westelijke richting opwaarts, plaats begroeting nieuwe zon Landgoed Kwintelooyen Gemeente Rhenen( Moeder plaats Veenendaal)

Verwachte shift punten kunnen zijn; 17 18 maart ( maanwende) en rond Midden eind Juni… ( zonnewende.. )

Doordat zon maan en aarde op een lijn zullen staan net zoals in 2012 voorspeld is, zal sprake zijn van grote magnetische ontladingen in energievelden zon maan en aarde.

Aarde zal worden vastgezet in energie veld zodat deze TUSSEN de zon en maan zal komen te liggen.

Totale chaos zal kunnen worden opgelost door spreken van een taal.. Engels..

Coördinatie punten nieuwe pole shift zullen gelijk lopen met spiegels aarde..

Waterputten slaan op elke hoek van straat zal direct groot tekort aan watertekorten verhelpen..

Batterijen en radio, s idem Tv zullen nutteloos zijn tijdens de shift omdat deze niet zullen werken tijdens shift periode 5 tot 6 dagen linksom draaiende..

Met name vrijwel alle pluimvee zal besmet zijn met virussen..
Tropische insecten zullen direct meereizen op veranderde luchtstromingen..

Waarschuwingen ziekenhuizen, genoeg stroomvoorzieningen niet gekoppeld aan computer en of kompas gebonden apparatuur.. deze zal anders tijdens shift niet werken..

Veilige regio,s zullen herkend kunnen worden door middel van snelle digitale foto grafie wereldwijd te gebruiken volgens visie Masaru emoto.. invriezen ijskristal geeftgedrag weer moeder aarde wat komen gaat.. zie site www.ge-di-christi-re.com .

Grenzen Marrokko wijd open zetten voor vluchtelingen Spanje Frankrijk…
Grenzen Mexico idem wijd open zetten en grootschalige coördinatie regelen voor mensenstroom zoveel mogelijk mensen levend te redden.

Verboden gebieden tijdens pole shift..

New York pole vorming tijdsbestek hooguit paar uur tijd..
Japan idem
Australie idem.. ( let op ruime regio om Australië heen ook Nieuw zeeland en Papua onttruimen volledig…

Europa word opgedeeld in honderden nieuwe eilanden en zal tevens gedeeltelijk omhoog gedrukt worden door continentale verschuivingen..
Engeland zal grote Klappen opvangen voor Nederland..

Duitsland groeperen duizenden eilanden.. tevens vorming nieuwe gebergtes..

Zwitserse, Oostenrijkse en Italiaanse zowel Duits Franse alpen klappen in elkaar ( Maya visie gulden snede..)

Delen Noordelijk zuid Amerika zal gematigd klimaat krijgen tevens vorming grote nieuwe gebergtes..

Grote delen Vs zullen wegzakken door inzakken olie en gasvelden.. ook groot gedeelte nieuwe woestijn vorming.. ( vorming woestijn nu op eilanden…)
Vrijwel geheel Rusland verdwijnt, zakt weg in bodem, grote delen zullen onbegaanbaar moeras worden, Moskou verdwijnt volledig

Afrika plaat klapt OP Europa plaat, Italie Rome verdwijnt.. Griekenland Turkije idem./. grote delen Midden oosten zakken in 3 a 4 seconden tijd weg in bodem aarde, mensen zullen daar niet eens beseffen wat gebeurd zo snel.. Torens Dubai worden gezien als torens van Babylon..

Tropische zones kunnen makkelijk gevolgd worden door volgen flora en fauna..

Luchtstromingen kunnen gevonden worden via volgen vogelwereld..

Oceaan stromingen volgens nieuwe ley lijnen aarde kunnen herkend worden aan plaatsen waar vele vissen al op stranden zullen stranden..

Noordelijk Nederland zal gedeeltelijk wegzakken. Een aantal eilanden groepen zullen de nieuwe lage landen heuvelachtig doen aanzien vanuit zee gezien..

Utrechtse heuvelrug word eiland in vorm Boemerang..

Delen Maastricht zakken eg door continentale verplaatsingen..

Den Haag, Den helder en sommige delen Zeeland; eilanden groepen enkel kustgebieden..

Denemarken berg vorming

Terugkeer Atlantis.. herrijzen vanuit zeebodem.. Zuidelijke pool zal tijdelijk koud blijven en langzaam wegsmelten dit is tevens TIJDELIJKE veilige regio voor mensen op te vangen ( wel met aangepaste kleding.. door langzaam wegsmelten van deze pool zal gasvorming nog niet aanwezig zijn tijdens shiften..

Shift zal 5 a 6 dagen duren linksom draaiend.

Vliegverkeer volledig stil leggen tevens ALLE computer kompas gebonden apparatuur stil leggen en liefst uitschakelen..

Leger eenheden en marine machten wereldwijd inzetten snel en grootschalig verplaatsen mensheid.

Dierenwereld mee verhuizen met klimaatzones!! ( ark van Noach zoals Bijbel aangeeft is al reeds gecreerd om falen mensheid te voorkomen.. wereldwijd op 26 lokaties zijn vrijwel alle dieren gewaarborgd..

Alle religies zullen einde der tijden aankondigen om macht tot laatste moment te willen blijven uitoefenen, er is sprake van herstel en volledige wedergeboorte aarde .. GEEN einde der tijden.

Aarde zal door pole shift uit baan worden gestoten Niburu.. wel zal planeet erg duidelijk zichtbaar worden aan onze hemel..

Alle kernenergie knoppen onschadelijk maken en kerncentrales 3 maanden voor pole shift al stil leggen (dit zal automatisch gaan vanuit boven..)

Gebruik tijdens en voor de shift periode geen liften en of elektrisch gebonden apparatuur deze zullen niet werken..

Met name computergestoorde Wagenparken zullen grote hinder krijgen tijdens shiften, deze zullen volledig dienst weigeren..

Helaas kan ik niet anders zeggen dan zorgenvoor vele lijkzakken, door grote toename rampen allen tegelijkertijd zal sprake zijn van enorm tekort lijkzakken.. tevens voorkomen uitbraak pandemieën en ziektes.. Zosnel mogelijk begraven, inzetting;Legereenheden..

Mensen waarschuwen voortijdig KLEINE zeer persoonlijke eigendommen in KLEINE plastic boxen te doen voorzien van Naam adres en evt. DNA profiel.. dit om plunderingen te voorkomen.

Sporthallen kunnen alleen kleedkamers gebruikt kunnen worden als slaap ruimtes en wasruimtes, de grote ruimtes zijn te gevaarlijk wegens mogelijkheid naar beneden klappen ijsblokken.. etc.. ( wisseling luchtstromingen tijdens shiften zal zorgen voor immense ijsblokken.. )

Industriële gebieden in kaart brengen in verband met brand gevaar en ontploffingen.. regio Rotterdam Rijnmond en Antwerpen volledig verboden gebied verklaren..

Deen Haag regering gebouwen zullen niet blijven staan.. dit zal zorgen voor chaos onder mensen doordat overheden zowel tv stations geen enkele mogelijkheid hebben uit te zenden tijdens shiften, mogelijkheid tot nieuws verspreidingen auto wagens ( niet computergestuurd) met omroep installaties handmatig..

Telefoon verkeer alleen mogelijk via telefoon grondkabels en munttelefoons..

Rampperiodes zullen twee maal 130 dagen zijn periodes 28 x5 PLUS shift tijd..

Opvangcentra dieren.. let u vooral hier op ontsnapte gevaarlijke dierensoorten vanuit dierentuinen, houd ramen en deuren gesloten en volg u gevoel op nauwlettend op flora en fauna georiënteerd.. vogels en andere dieren zullen zeer goed aanvoelen en aangeven wat komen gaat..

Delen van aarde zullen voor helft donker zijn en helft daglicht, het shiften zal erg langzaam gebeuren met snelheid 1 meter per uur linksom.. shiftpunt zal s,avonds worden ingezet..

Echte tijd kan worden waargenomen via obelisken en gebouwen die als Pantheon dienst deden.. ( zie uitleg www.ge-di-christi-re.com rooms katholieke kerken metselen Pantheons dicht.. Gregorius 1537 veranderd jaartelling..)

Daadwerkelijk inklappen energie velden zoals gas en olie zal in werking treden na val grote bom..


Vrijwel geheel Midden Oosten en Noordelijke kaap Noord Afrika zullen wegklappen in zeebodem.. tijdsbestek. 3 tot 4 seconden..

Grootste overlevingskansen zijn te herkennen aan digitale fotografie land, wind water vuur en lucht.. the lucky weather wil be your key..

Coordinatie punt nieuwe aarde zal zijn Veenendaal Ede Ederveen..


Shift is met opzet stilgehouden door Nasa om geen paniek uit te laten breken..

Financiele markten zullen volledig in klappen, geen enkel muntstuk zal nog enige waarde hebben, bakkers en andere voorzieners in eerste levensbehoeften zullen grootschalig en vrijwillig willen gaan meehelpen in mensen voorzien van eerste levensbehoeften… brooden water..

ALLE gas aansluitingen wereldwijd kranen dichtdraaien en putten ontgrendelen.. anders volgt onploffing sgevaar..

Waterleidingen idem.. door grote druk kunnen leidingen op veel plaatsen kapot klappen..

Vaccinaties voor handen leggen grote uitbraken Afrikaanse ziektes Europa.. luchtstromingen verplaatsen zich waardoor bacterie “ meelift.. )

Bacteriën zullen zich door middel van geld wereldwijd verspreiden, deze verspreiding kan enkel voorkomen worden door alle geldstromen stil te leggen, bij het niet stil leggen zal vrijwel 97 % van deze mensheid uitsterven.

Dierenwereld kan groots meegeholpen worden door deze mee te verplaatsen met de gebieden die de pole shift aan zal wijzen waar deze toe behoren.

De kracht zal gevonden worden en ontdekt worden van het gesproken en geschreven woord, hierdoor zal de bijbelse mythe uit komen en de geheime sleutel ontrafeld worden.

De tijd zal weer als vanouds door middel van licht en schaduw gemeten worden in samenwerking met volledig nieuwe apparatuur.

Vrijwel iedereen op aarde zal zich gaan verplaatsen als nomade, geen enkel persoon zal zich meer een recht toeeigenen een eigen huis te willen hebben, door een nieuw samenzijn zal duidelijk worden dat grote verplaatsingen wereldwijd zullen zorgen voor een volledig verbeterd leefklimaat.

De uitbraak van de grote oorlog zal de volledige eigen keus zijn van deze mensheid hetgeen toe te laten wat slechts een handjevol leiders in gedachten had met deze aarde.

Alle leiderschappen en koningschappen zullen ontbonden worden, ook zij zullen eindelijk mogen gaan genieten van volledige vrijheid.

EEN nieuwe religie zal ontstaan in volledig vrij mogen denken vrij mogen doen en vrij mogen reizen wereldwijd.
Door afstaan van elk levend DNA hier op aarde HOEFT geen chip in de huid van mensen geplaatst te worden maar kan elke oorzaak van geweld of delict direct opgelost worden door middel van de DNA te testen, een chip implantaat zal niet worden toegestaan vanuit boven.

Architectuur zal volledig aangepast moeten worden omdat de zon vanuit “ noordwestelijke richting” op zal gaan komen na de pole shift.

Wereldwijd zal techniek worden ontwikkeld waarmee door middel van oogherkenning elk mens hier op arde onderscheiden kan worden.

De sleutels van overleven zullen geplaatst zijn natuur VOLLEDIG te kunnen begrijpen.

Alles is exact volgens plan vastgelegd in het hier en nu en is omonkeerbaar wat polarshift betreft, WEL KAN de gehele mensheid geholpen worden met grootscheepse verplaatsingen richting de veilige oorden Noord Pool. Zuidpool Vrijwel de gehele mid flank en Zuid flank Afrika grote delen van Zuidelijk Amerika, Delen VS Rusland en Vrijwel geheel China en Azië zullen geheel opgedeeld worden in miljoenen nieuwe eilanden net zoals de straks nieuwe Europese miljoenen eilanden.

Bergen in het alpen gebied en andere delen van de wereld zullen in elkaar storten door grote aardbevingen welke herkenbaar zijn aan het vormen van een zogenaamd “kwaad oog” herkenbaar op vele satellieten.

Hoge immense bouwwerken zullen groots omvergeworpen worden doordat luchtstromingen zeer groot met elkaar in botsing zullen treden vanaf deze zomer.

Satellieten zullen tijdelijk geen diensten meer kunnen geven omdat de omvorming van planeet aarde niet meer op twee polen zal gericht zijn maar drie, een derde zal worden toegevoegd.

“ Ark van Noach “ is gewaarborgd door wereldwijd op vele plaatsen dieren veilig te stellen in de vorm van gecreëerde dierentuinen.

Technieken zullen geruisloos worden en met zeer hoge kwaliteitsnormen binnen de komende 5 jaar verwezenlijkt gaan worden.

Deze mensheid zal een les mogen leren vanuit het verleden geen waarde meer te hechten aan aardse bouwsels maar zal zich gaan richten op de sporen uit te mogen gaan zetten in het universum.

Vanuit diepste zinnen des woords is de persoon aangewezen die de heilige boodschap heeft mogen aankondigen, een einde zal aanstaande zijn voor al diegenen die van kwade bloed zijn. Vele bliksem schichten zullen op deze aarde neerdalen een overduidelijk teken te mogen geven dat dit genoeg is.

Wereldwijd zal eenheid gevonden worden door de taal Engels te mogen gaan gebruiken< Nederlands is de spiegeltaal van het engels, vanuit deze taal zullen veel geheime codes worden vrijgegeven.

Veelal de lage gebieden op aarde zullen omhoog gedrukt worden als heuvels, heuvels zullen nieuwe bergen vormen bergen zullen dalen vormen en vele toendra’s nieuwe oceanen vormen.

Olie en gasvelden zullen allen tegelijk als domino effect in elkaar storten.

ALLe compas en computer gebonden techniek zal storen en of volledig falen.
Met name dure auto,s voorzien van boordcomputers zullen geen dienst meer kunnen doen.

Epidemieën en pandemieën zullen zich grootschalig mee verhuizen met de lucht en de wind.
Er is sprake van verwarring door het gebruik maken van verschillende bewoordingen voor hetzelfde virus..

Ziekenhuizen moeten rekening houden met totale uitval van alle computergestuurde apparatuur. Met name patiënten gegevens zullen volledig worden “gewist”.

Veel dieren zullen bij niet tijdig ingrijpen mensheid volledig uitsterven, evolutie zal hier tegen nieuwe varianten ontwikkelen. Echter is de mogelijkheid daar deze pole shift VOLLEDIG in goede banen te mogen leiden. ( www.ge-di-christi-re.com).

Eenheid en erkenning zal gevonden mogen worden in de vorm van eenheid in denken ontdekken en uitzoeken van de vele kalenders met maar een doel als uiteinde, het waarschuwen van de volgende generaties..


Legereenheden zullen grootschalig ingezet moeten worden hulp te verlenen tijdens de pole shift.

Grote leiders zullen van hun sokkels worden getrapt en op hun rechten worden gewezen.

Nieuwe architectuur zal wereldwijd in perfecte harmonie gaan met moeder natuur, elke architect zal op zijn aardse kunnen gewezen worden door moeder natuur.

Op deze site staan alle middelen voorhanden in de vorm van ruim 8000 berichten ( 8002) om de pole shift te kunnen aantonen, grootschalige manipulatie door met name bepaalde kerkgenootschappen zullen aan het licht worden gebracht.

De dierenwereld zal tijdig reageren op de shift waardoor mensen nog wel degelijk de kans krijgen weg te vluchten.

Atmosfeer is uitgebreid met chemie waardoor deze sterker is geworden en ruimteafval en kometen meer zal weren..

Sleutels van overleven zaten verborgen in de twee personen welke BEIDEN als symbool stonden van wedergeboorte. ( zuid Afrika Nederland.. Vlaggen over kruisten elkaar..)

Wereldwijd kan alleen de chaos ontbonden worden door algehele vrijheid toe te laten in geloofsovertuiging en de vrije weg te mogen gaan en staan waar men maar wilt..

Alles is op het juiste tijdstip tot uitvoer gebracht, de keus van de mensheid bepaald de nieuwe weg in de toekomst..

Olie en gasvelden zullen NOOIT meer ontrokken worden omdat duidelijk word welke schade de grootmachten hebben veroorzaakt tijdens de pole shift bij het inklappen van deze velden..

Electronische snelwegen en tom toms zullen beginnen en tijdens de pole shift volledig uitvallen

Grote gasontploffingen zullen plaatsvinden als men niet tijdig de gastoevoer stil legt…

Door verandering in luchtstromingen zal op veel plaatsen en verandering van zee level niveau plaatsvinden..


Wat we kunnen doen..

Daadwerkelijke jaartelling uitzoeken gebaseerd op de drie riemen Zon Maan EN sterren.. ( rotatietijd..)

Versturen van warme kleding naar de nu tropische oorden welke straks koud en gematigde klimaatzones zullen zijn.

Grootschalig evacueren van hele bevolkingsgroepen. Midden Oosten Zuidelijk Europa, grote delen Azië delen Noordelijke staten VS EN Canada.
Evacueren alle eilanden in oceanen in verband met verwachte grote tsunami, s.

Alle gebieden ontruimen in ruime regio olie en gasvelden.

Voldoende waterpompen klaarzetten om straks de mensen te voorzien van water.

Dierenwereld meehelpen met verplaatsen om uitsterven te voorkomen..

Water over de gehele wereld digitaal fotograferen en invriezen zodat bekeken kan worden welke gebieden veilig zijn en welke niet..

Alle geldstromen stil zetten vanwege stil leggen uitbraken bacteriën die zich verspreiden via geld.

Eenheid in taal zal chaos gedeeltelijk voorkomen maar leidraad zijn voor oplossingen.

Aansturen brandweer en eerste hulp eenheden ZONDER radio en of computergebonden apparatuur laten trainen… meer met natuurkennis kennis laten maken….

Voldoende medicatie voor handen voor de klimaatzone die daar gecreëerd word..

Mensheid zal tijdens deze pole shift zich volledig los moeten maken van huis en haard, door enorm snel te kunnen schakelen kan voorkomen worden dat miljarden mensenlevens de dood in worden gejaagd door overheden die dit probleem ten zeerste onderschat hebben.

Na de pole shift zal de volledige kennis daar zijn klimaatzones “ vast” te zetten en te zorgen dat ons energieveld zo groot mogelijk in vaste banen blijft “ lopen”

Legereenheden overal ter wereld kunnen grootschalig ingezet worden bij grootschalige en snelle verplaatsingen van mens en dier..

Wij danken u voor de aandacht en wensen u alle goed en vooral alle veiligheid toe de komende weken en maanden.

Wij zullen ons op de rechtzaken moeten concentreren helaas, op nadere weblinks zult u verder op de hoogte worden gehouden. de site www.the-embassadorion.blogspot.com word op het 8002ste bericht stil gezet om als databank te mogen dienen voor de pole shift 2008 8 8002.

vriendelijke groet embassadorion group

Earthquake information Iris .edu seismo ( world seismo 20 jan. 2008 ) ( KNMI seismo not working.. stil for days..) Message 8000)

DATE LAT LON MAG DEPTH km REGION
20-JAN-2009 15:03:40 12.18 -88.58 4.7 71.0 OFF COAST OF CENTRAL AMERICA
20-JAN-2009 12:34:34 -10.65 115.07 4.9 35.0 SOUTH OF BALI, INDONESIA
20-JAN-2009 11:03:04 -10.71 166.13 4.8 201.7 SANTA CRUZ ISLANDS
20-JAN-2009 10:46:51 -4.63 129.87 5.5 124.0 BANDA SEA
20-JAN-2009 09:53:33 -0.75 133.17 4.9 35.0 IRIAN JAYA REGION, INDONESIA
20-JAN-2009 09:26:13 36.10 69.74 4.5 86.1 HINDU KUSH REGION, AFGHANISTAN
20-JAN-2009 04:06:57 0.47 120.97 5.1 86.9 MINAHASSA PENINSULA, SULAWESI

earthquake information emcs seismo ( 20 januari 2008 )

me
UTC Latitude
degrees Longitude
degrees Depth
km Mag. Region name
2009-01-20 22:00:50.1 39.28 N 40.62 E 8 MD 2.6 EASTERN TURKEY
2009-01-20 21:09:34.7 10.79 S 114.95 E 35 M 4.6 SOUTH OF BALI, INDONESIA
2009-01-20 21:04:29.6 38.79 N 31.43 E 10 MD 2.6 WESTERN TURKEY
2009-01-20 20:28:41.0 38.96 N 70.53 E ML 3.2 TAJIKISTAN
2009-01-20 18:34:57.8 38.13 N 21.55 E 4 ML 2.7 GREECE
2009-01-20 17:34:11.3 8.33 S 112.07 E 126 M 5.0 JAVA, INDONESIA
2009-01-20 15:57:07.2 50.19 N 18.98 E 2 POLAND
2009-01-20 15:31:04.6 40.45 N 29.20 E 5 MD 2.5 WESTERN TURKEY
2009-01-20 15:03:40.1 12.18 N 88.58 W 71 mb 4.7 OFF THE COAST OF EL SALVADOR
2009-01-20 14:42:07.3 40.19 N 30.00 E 10 MD 2.7 WESTERN TURKEY
2009-01-20 13:45:39.6 41.55 N 35.41 E 8 MD 2.8 CENTRAL TURKEY
2009-01-20 13:05:00.9 39.45 N 28.19 E 8 MD 2.9 WESTERN TURKEY
2009-01-20 12:46:06.8 36.86 N 54.98 E 2 ML 3.8 NORTHERN IRAN
2009-01-20 12:37:39.0 38.61 N 26.98 E 14 MD 2.8 NEAR THE COAST OF WESTERN TURKEY
2009-01-20 12:34:34.9 10.73 S 115.00 E 40 mb 4.9 SOUTH OF BALI, INDONESIA
2009-01-20 12:24:57.6 38.59 N 27.00 E 15 MD 2.9 WESTERN TURKEY
2009-01-20 12:00:01.7 50.20 N 12.63 E 8 CZECH REPUBLIC
2009-01-20 11:50:16.4 5.46 S 35.68 E 10 M 4.5 TANZANIA
2009-01-20 11:18:12.0 39.71 N 29.49 E 7 MD 3.0 WESTERN TURKEY
2009-01-20 11:03:03.8 10.67 S 166.14 E 200 mb 4.8 SANTA CRUZ ISLANDS
2009-01-20 10:46:54.8 4.68 S 129.77 E 159 mb 5.6 BANDA SEA
2009-01-20 10:43:21.5 37.84 N 27.59 E 13 MD 2.8 WESTERN TURKEY
2009-01-20 10:02:18.3 37.12 N 36.32 E 2 ML 3.0 CENTRAL TURKEY
2009-01-20 09:53:34.0 0.67 S 133.37 E 40 mb 5.0 NEAR THE NORTH COAST OF PAPUA, INDONESIA
2009-01-20 09:43:30.7 50.52 N 13.56 E 8 ML 2.1 CZECH REPUBLIC
2009-01-20 09:26:13.9 36.11 N 69.73 E 90 mb 4.7 HINDU KUSH REGION, AFGHANISTAN
2009-01-20 09:12:33.6 43.09 N 3.66 W 10 ML 2.8 SPAIN
2009-01-20 07:34:46.7 36.94 N 21.77 E 2 ML 2.6 SOUTHERN GREECE
2009-01-20 06:42:48.5 39.44 N 40.28 E 2 ML 2.9 EASTERN TURKEY
2009-01-20 06:06:45.5 36.90 N 29.32 E 9 MD 3.0 WESTERN TURKEY
2009-01-20 05:15:44.4 39.18 N 29.47 E 2 ML 3.8 WESTERN TURKEY
2009-01-20 04:06:59.1 0.46 N 120.92 E 100 mb 5.0 MINAHASA, SULAWESI, INDONESIA
2009-01-20 03:28:15.7 38.89 N 21.66 E 2 ML 3.1 GREECE
2009-01-20 02:24:58.5 7.65 S 106.19 E 49 mb 4.8 JAVA, INDONESIA
2009-01-20 01:57:45.3 36.96 N 29.11 E 10 ML 3.4 WESTERN TURKEY
2009-01-20 01:51:11.0 40.03 N 72.06 E ML 3.3 KYRGYZSTAN
2009-01-20 00:35:33.3 45.86 N 15.14 E ML 2.0 SLOVENIA

2009-01-19 23:50:48.0 22.77 N 111.10 W 10 f mb 5.2 OFF THE COAST OF BAJA CALIFORNIA SUR

Verdwenen jaartellingen... ( reden waarom 2000 geen 2000 was en 2012 geen 2012...)

Jaartelling



De westerse wereld gebruikt de gregoriaanse jaartelling. Genoemd naar paus Gregorius XIII (1502-1585). Begint (ongeveer) bij de geboorte van Jezus Christus. Niet de enige jaartelling: er zijn heel wat alternatieven.



Zowel in de joodse als de christelijke jaartelling zijn onnauwkeurigheden geslopen. Bekend voorbeeld: over de bepaling van de geboortedatum van Jezus Christus (het eerste jaar van onze telling) bestaan veel meningsverschillen. In het algemeen wordt ervan uitgegaan dat Jezus geboren zou zijn in het jaar min 4 (= 4 v. Chr).



Bij de datering van andere gebeurtenissen in het verleden spelen ingewikkelde problemen een rol, waardoor verschillen optreden die tot tientallen jaren kunnen oplopen. De geleerden bevechten elkaar ijverig om hun gelijk aan te tonen.



Mensen die het toevoegsel Christus om uiteenlopende redenen willen vermijden, gebruiken andere aanduidingen. Een voorbeeld: v.d.g.j. (van de gebruikelijke of gewone jaartelling). B.C. is Before Christ.



Onze kalender is niet uniek. De belangrijkste alternatieven zijn:

· De Maya-kalender. Uiterst nauwkeurig, via de Olmeken overgeleverd aan de Maya’s en vermoedelijk ontworpen door een veel oudere, onbekende beschaving;

· De Romeinse (A.U.C.: ad urbe condita). Ontworpen tussen de 6e en 1e eeuw voor Christus;

· De Juliaanse. Ingevoerd in 46 v. Chr., door Gaius Julius Caesar;

· De Koptische (van Egyptische christenen);

· De Gregoriaanse. De onze. Belangrijke verbetering van de Juliaanse);

· De Joodse of Hebreeuwse. Gebaseerd op de duur van een maanomloop en begint op 7 oktober 3761 v. Chr. Een slimme rabbi, Hillel, geboren in de eerste eeuw vóór Christus, rekende uit in welk jaar de wereld geschapen zou moeten zijn. Hij kwam op dit jaar uit. Wordt ook wel aangeduid met A.H. (Anno Homini = vanaf de eerste mens, vanaf de schepping volgens het Bijbelverhaal). Dat staat tegenover A.D. (Anno Domini = vanaf de eerste dag van de Heer Jezus)

· De islamitische. Op de onze en de Chinese na de meest gebruikte. Begint in ons jaar 622 na Christus, als de profeet Mohammed van Mekka naar Medina verhuist. De meeste moslimlanden gebruiken beide kalenders naast elkaar.

· De Chinese. Begint bijna duizend jaar later dan die van de Joden, n.l. 2697 v. Chr.

· De boeddhisten beginnen te tellen in ‘ons’ jaar 543 vóór Christus, toen Siddharta, ‘de Boeddha’, werd geboren. De hindoes hebben dezelfde jaartelling als wij.

· De Republikeinse (na het uitroepen van de Franse Republiek op 22 september 1792).



Veel andere jaartellingen zijn door onverklaarbare redenen niet meer in gebruik.

In the name of the people of the United States of America..





Dear World:

We, the United States of America, your top quality supplier of ideals of democracy, would like to apologize for our 2001-2008 interruption in service.

The technical fault that led to this eight-year service outage has been located, and the software responsible was replaced November 4.

Early tests of the newly installed program indicate that we are now operating correctly, and we expect it to be fully functional on January 20.

We apologize for any inconvenience caused by the outage. We look forward to resuming full service and hope to improve in years to come.


Mister President, whe have choossen Hope ;-)

We thank you for your patience and understanding,


Sincerely,



THE UNITED STATES OF AMERICA



Lets create a better UNITED world TOGETHER...................


Message send by email, group of people of the United States of America



WHE CAN ONLY IMAGINE....

http://nl.youtube.com/watch?v=8Klrc0YuikM&feature=related

weblink intro www.ge-di-christi-re.com

http://nl.youtube.com/watch?v=KcoydVyxM0I&feature=email

explanation pole shift 2008 8 8002 mitoses... 888


http://www.mysticview.nl/ more information about Maya challenders... thanks to Peter Goosen

Special thanks for the people of South Africa to warn us for what is coming..

whe understand the message.. the new yerusalem... Promisses lands, rainbow nation... Special thanks to Mister Nelson MAndela en Mister Tutu.

The mirror is found and understand it is a mirracle to gotthis answers of ALL the Gods of this PAntheons...

Paradises is arize..

http://nl.youtube.com/watch?v=DCu6M_TSUGg&NR=1

Het heelal in onze hand... ( wetenschap eindtijd.com.. )

Het Heel en Al in vergelijking met een perzik.

Inleiding.

Hoewel ik al jaar en dag in contact probeer te komen met astronomen en kosmologen, is dit tot op heden niet gelukt.
In het weten dat "Alle cycli in ons Universum elkaars gelijke zijn", ziet het er voor mij zo simpel - misschien wel te simpel voor hen - uit.
Soms vraag ik mij in arren moede af : "Hebben deze super-geleerden nooit met bewustzijn een perzik gegeten?"
Ja!
Zo simpel, want dan hebben ze het HeelAl in hun hand en eten ons Universum op.

De pit van de perzik is het zwarte gat, waar materie tot een keiharde kern is gefuseerd.

Het vruchtvlees is ons Universum en…

De schil zijn de planeten, waar wij als aarde deel van uitmaken.

Waarschijnlijk is die perzik voor die kosmologen een statisch geheel of louter een sappige vrucht, maar voor mij is het iets waar een nieuwe perzikboom uit kan groeien, nadat eerst het vruchtvlees door de pit is verteerd.

Laat mij de zoveelste poging wagen U een beeld te schetsen van dit onmetelijk Universum, dat louter en alleen kan bijven voortbestaan als de schil zo lang mogelijk in tact blijft.

Laat mij daarvoor beginnen op het moment dat die harde pit openbreekt en er een levensboom uitgroeit : de Big Bang.

Het HeelAl in beweging.

Wetenschappers zijn het er unaniem over eens dat de "oerknal" een onvoorstelbaar grote atoombom-ontploffing is, die alle materie grote lading electromagnetische energie meegeeft, waardoor alles in beweging gehouden wordt.
Die materie noemen wij het uitdijend deel van het Universum.
U hebt vast wel eens een opname gezien van zo'n atoombom-ontploffing, die wij na-aapten van de big Bang.
Het is een bol op een hele lange steel.
Die macro Big Bang is een paddestoel op een hele lange steel

Die Big Bang van gefuseerde materie boort zich met bruut geweld door het "vruchtvlees" van ons Universum heen, dat overrijp en sappig al bijna verweekt is.

In dit oorspronkelijk "zwarte gat" ontstaat een vacuüm of luchtledigheid, waardoor de temperatuur tot het absolute nulpunt daalt.

Het nog resterende vruchtvlees wordt hierdoor door het vacuüm naar binnen gezogen en door de ijzige temperatuur aldaar wordt al die materie - inclusief gas en water - uit ons deel van het Universum in een klap tot een nieuwe kern of pit omgetoverd : fusie-energie!

Door die zuigkracht drappeert zich vervolgens de door de Big Bang uitgespuugde en sterk electromagnetische beweeglijke materie om de kern.

Het HeelAl heeft zich als het ware binnenste buiten gekeerd en begint een nieuwe cyclus van leven.

Het begint aan een nieuwe levenscyclus, waarbij het afval van deze levensboom buiten de pit de humus is voor de groei van die wortelpartij in de duisternis en/of het zwarte gat.
Deze humus, die naar de wortels wordt gezogen noemen wij "de melkweg".
Door de ijzige koude aldaar -alle energie wordt gebruikt voor fusie van de humus- blijft er een zeker zuigkracht bestaan.
Die humus is niets meer dan het afval van het sterren-metabolisme of sterren-verbranding.

Dit proces heet zo mooi "stofwisseling" en is in ons lichaam - "versum" aan dit kosmisch proces juist warmte-vrijmaking.
Maar daarom heet het Universum ook Uni en versum en/of heen en weer!
Het is die as, die de "kern van het nieuwe "Zijn" doet groeien en daarmee tevens die buitenwereld schoon houdt.
Zo groeit dat nieuwe leven in de harde kern door middel van langzaam verterende vruchtvlees uit tot… hopelijk tot een nieuwe levensboom.
Hopelijk, want de allezwakste schakel in dit hele proces is de schil van de perzik.

Die schil is de Ego-bast, die dat nieuwe leven moet beschermen.

Valt daar voortijdig een gat in, dan rot het 'vruchtvlees' [het is het vlees wat de vrucht voedt en doet groeien]… dan rot het vruchtvlees weg en komt die kern nooit tot volledige ontplooiing en/of een levensvatbare Big Bang!

Maar de schil van ons Universum bestaat wel uit o.a. de planeten, die al bijna opgebrand zijn en daardoor weinig levenskracht meer van zichzelf over hebben.

Met andere woorden : Die schil is zeer vatbaar voor "rotting" en is al eerder opgebrand dan dat de nieuwe vrucht tot volledige rijping is gekomen.

Misschien voelt U al waar het naar toe gaat!

Om in termen van Oude Wijsheid te spreken, waar ik dit alles van mocht ontvangen : "Het yin [de nacht, het zwarte gat] heeft langer nodig om tot volledige rijping te komen dan het yang [de dag, het vurige of ons lichtend Universum] als beschermheer kan bieden".

Dat is ook de reden dat de vrouw als zijnde het yin van het aardse leven één baktum of te wel ±8 % langer leeft dan de yange man.

Dat is ook een reden, dat dit yinne leven op aarde gaat veryangen [=feminisme] met alle gevolgen van dien. [Zie ook : het menselijk lijden voor Kosmisch welzijn].

Het is wederom het "versum" van het kosmisch proces.

Om dit verschil tussen beide delen van het Universum te overbruggen, dient in eerste instantie de schil aan het einde van dit uitdijingsproces extra gevoed te worden door de humus en/of het vruchtvlees-afval en/of de melkweg.

Hoe het vruchtvlees zelf [ons uitdijende deel] ook in dit beschermingsproces wordt betrokken, laat ik hier voor de eenvoud buiten beschouwing.

Denk nu in Gods naam niet dat ik dit alles van mijzelf heb, want het werd zo prachtig Bijbels verteld als "Uit stof zijt gij geboren en tot stof zult gij wederkeren".
Het komt allemaal uit de black box van die Oude Wijsheid.
Met andere woorden : Dat is het leven op de planeten.
Dat is de progressieve fusie van materie, die door een eigen stofwisseling of metabolisme weer verbrandt.
Door die verbranding ontstaat weer electromagnetische energie en zo wordt die verzwakte schil van de perzik vitaal gehouden.

Misschien lacht U, maar voor die sappige perzik geldt precies hetzelfde!

Dit progressieve vitaliseringsproces gaat net zo lang door totdat…

Epiloog.

Aan het einde van de zesde dag overzag God Zijn Creatie ter bescherming van "de kern van Zijn". "Hij zag dat het goed was en hij liet ze".
Hij had het Universum nagebootst in de schil van die steeds sappiger en weker wordende perzik.
Die schil moest steeds dikker worden en daarvoor creëerde Hij het spiegelleven van "Zijn Heel Al" op de planeten.
Het was een Creatie, die van de gasdamp-fase via de water-fase het materiele leven deed ontwikkelen met als kern… " de mens".
Ook hier weer de omkering en/of het versum van de kosmos.

De mens - het evenbeeld van het yinne zwarte gat - ging steeds materialistischer en harder worden. Hij zou als voorzien - net als het zwarte gat in het Universum - groeien tot het evenbeeld van het HeelAl en aan het einde der dagen zichzelf door middel van een zelfgecreëerde Big Bang van Uranus-energie zichzelf opblazen.
Hij zou zichzelf en daarmee de schil van de perzik opblazen op het moment dat de "nieuwe kern van Zijn" in volledigheid was gegroeid en mocht ontluiken.
Het wordt om met Stepen Hawking te spreken een Big Bang, die vrijwel direct samenvalt met een totale collaps of Big Crunch van het aardse leven.
Het is vrijwel direct, want kosmisch volgt nog een 1000 jarige periode van "vredigheid" voor Moeder Aarde en/of een halve sterretijd.
Dit is mijns inziens aards een verschil van drie dagen en dit is het verschil tussen de Maya-voorspellingen [21-12-2012] en de Bijbel [24-12].

Maar dit is een futiliteit om snel weer te vergeten.
Is het niet het ei van Columbus?
Is het niet het verhaal van de kip en het ei?

Ik zal U niet verhalen wat er in die yange kosmos gebeurt daar dit elders staat beschreven.

Tenslotte noemde God Zijn Kroon op die Creatie mens"dom", omdat…

De mens bij het eten van een perzik niet beseft het Universum in zijn mond te

Herhaling bericht pole shift 2008 8 8002

Verwachte Poolshift 2008 8 8002

Na verwachting zal in het jaar 2009 het punt bereikt worden van wisseling en tot stilstaan komen van het Elektromagnetisch veld en Geo en Egomagnetisch veld in ons gehele universele systeem van planeet banen.

Een poolshift kan enkel ontstaan tijdens het in een lijn staan van de zon zowel de maan als de aarde, hierdoor zal het energieveld zwaar onder druk komen te staan waardoor het noordelijk energieveld zal uitvallen en het zuidelijk energieveld vele malen zwaarder zal worden waardoor rotatie van onze aarde voor 99 % zekerheid is vast te stellen.

Deze salto zal vrijwel zeker linksom gaan en 370 grden circuleren..

Door een samenvoegen van de bouw elementen van het universum kan onze jaartelling gekoppeld worden aan mitose zowel atoomvorming in samenhang met de voorstuwing zoals DNA te werk gaat.

Ons DNA profiel is dus perfecte weergave van de kopie die zal worden weergegeven in het hiernamaals van ons DNA. ( zie afbeeldingen www.ge-di-christi-re.com en links ORBS; een orb is copy van DNA gecopieerd en vastgezet in licht geluid en trillingen. Let u wel op Widi pedia zal vanwege het gevaar van uitspraken geen duidelijke uitspraak durven doen omtrent Orbs lichtentiteiten en of lichtwezens.)( http://nl.wikipedia.org/wiki/Orbs)


Op dat moment bestaat ZEER groot de mogelijkheid dat de shift op aarde zal kunnen plaatsvinden. Het tot stilstand komen van dit energieveld in samenhang met het groots wegsmelten van de energetische pool Noordelijk in samenhang met het in kracht sterk toenemende energieveld zuidelijk ontstaat een zeer gevaarlijk proces die wij poolshift durven te noemen. ( zie afbeelding www.ge-di-christi-re.com rotatie Zon Maan en de tussen hun in wiegende Aarde.)

De poolshift die voorspeld was als vanouds in de maya jaarkalenders bleek wel degelijk van zeer grote invloed te hebben op de krachten die wij verwachten de komende maanden.

Naar verwachting zal duidelijk worden dat sprake zal zijn van vorming van drie nieuwe polen op nieuwe locaties waaronder vrijwel zeker New York behoren zal, Japan en Australië. ( zie afbeelding vorming drie nieuwe Polen)

Door de toevoeging van het element chemie aan de aarde zal straks de ozonlaag volledig hersteld worden in samenhang met het afstoten vanuit de baan der zon en maan.

Doordat de Zon Maan en Aarde samen met elkaar als DNA streng ( zie afbeelding DNA..) samen door het centrum van de kosmos balanceren in perfecte balans kan duidelijk opgemaakt worden dat zowel de Zon als de Maan en de Aarde GEZAMENLIJK rond het centrum van de kosmos balanceren.

Door telkens een element toe te voegen zodra de planeten baan weer op word gevoerd zal elke “DNA”baan door middel van groeien weer een stap hogerop komen in haar energieveld met een nieuw element toegevoegd.

De verwachte poolshift zal dit keer voor immense problemen gaan zorgen omdat geen enkele rekening is gehouden met het feit dat de onderaardse verschuivingen veel heviger zullen worden dan een normale poolshift vanwege het simpele feit dat er immens veel uit de aarde onttrokken is door de loop der jaren heen.

Ondanks vele waarschuwingen wereldwijd aan de adressen van grote oliemaatschappijen maar vooral overheden kan gezegd worden dat onze aarde op dit moment een zeer grote levende tijdbom is geworden en zich zal herstellen met ruim 97 % van haar aardkost.

Met name NASA heeft zich zeer groot schuldig gemaakt aan het moedwillig achterhouden van zeer belangrijke informatie die een ieder medebewoner hier op aarde aan gaat.
Het Lenmiskaat teken wat bestaat uit de dubbele acht zoals ook in DNA te zien is is terug te vinden in elke vorm van leven dan ook hier op aarde zowel in de universele systemen van ons planetaria.

Het overduidelijke dubbele lenmiskaat – teken ( zie stadsplan; www.brouwerspoort.nl ( website zie bewoording stadsplan Veenendaal dubbele acht.. ) wat in wording is in het centrum van Veenendaal Nederland zal een overduidelijk bewijs zijn dat er wel degelijk is meegekeken vanuit de hoogste rangen des bovens.( veel meer tekenen voorhanden dat hier de nieuwe lokatie gevormd word van de lang genoemde promisses lands.. )

Via duidelijke berekeningen GEBASSEERD op de NATUURLIJKE jaartellingen op het licht afgestemd is duidelijk op te maken dat onze aarde zich de komende maanden al op zal moeten maken voor de grootste catastrofale rampen ooit in onze geschiedenis gemeten.

U zult hierbij moeten denken aan totale uitval van alle electronisch computer en of kompasgebonden systemen welke vanuit natuurlijke wijze volledig gedessorienteerd en gemanipuleerd zullen worden omdat de aard Elektro Magnetische velden zijn begonnen te wisselen, hierdoor zullen zij “valse” informatie door gaan geven aan uw apparatuur en zorgen voor totale chaos in al uw systemen.

In combinatie met boven en onderdruk zal wereldwijd de aardkost in slechts dagen tijd hersteld gaan worden, door de immense druk die ontstaat doordat zon maan en aarde Al op een lijnen komen te staan zal de “huid” van de aarde worden hersteld en alle “gaten” die zijn ontstaan wegens het grootschalig ontrekken van olie zowel Gas of steenkool worden hersteld.

Door middel van lezen van wind water vuur lucht en aarde zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat vele plaatsen wereldwijd haar laatste maanden zullen meemaken.

Een bewezen feit is dat ompolingen zoals dezen al vele malen hebben plaatsgevonden en ook door vorige generaties zijn weergegeven op rotstekeningen, geschriften, en ook vele kalenders waaronder de Maya kalender.

Een groot misverstand is echter het bewezen feit dat onze gedateerde jaartelling niet meer overeenkomt met eerder op zon en maanlicht gebaseerde planetaria tellingen.

Een zeer onderschat feit is dat een verandering van Magnetisch veld NOOIT op exact dezelfde plaatsen zal terugkeren. Doordat de aarde een groeiend een geheel is en zich op dezelfde wijze uitbreid zoals de Nautilusschelp ( zie afbeeling) kan men opmaken dat vrijwel geen enkele plaats op aarde meer ongerept zal blijven de komende maanden op de aangewezen “ schuilplaatsen” van moeder aarde na.

Het lijkt ons dan ook zeer raadzaam zowel voor overheden als burgers tijdig uw gewenste maatregelen te gaan treffen voor het grootschalig in kaart gaan brengen van deze poolshift genaamd 2008 8 8002.

Bij het niet tijdig willen verlaten van de in direct gevaar zijnde gebieden zal door middel van trillingen het aardoppervlakte in samenhang met de wolkformaties op dit moment de overduidelijke waarschuwingen worden weergeven van de tweemaal periodes van 130 dagen lange natuurrampen en zware regenval met tussenpose de daadwerkelijke shift van 5 a 6 dagen stilstand in rotatie van ons aardmagnetisch veld. ( zie waarschuwing commercial monsterboard.nl)

Wij hebben u reeds in het diepste geheim mogen voorbereiden op hetgeen wat komen gaat, het betreft een puur natuurlijk proces wat zich eens in de periodes van ruim 5.200 jaar zal herhalen afhankelijk van de snelheid en de weergaven van een groeiproces waarvan wij allen hebben mogen van deel uit maken.

De verwachte shift zal naar onze berekeningen in maart 2009 voor zeer grote kans plaatsvinden vandaar dat ook de oproep word gedaan aan ALLE wetenschap uw kennis samen te voegen onachtend te kijken vanwaar u vandaan komt maar belangrijk is te weten welke weg wij kunnen inslaan tijdens de zeer gevaarlijke poolshift Aanstaande Maart 2009. het verwachte roatie punt KAN liggen op het moment waarneer de zon maan zowel de aarde zich op een lijn bevinden, doordat noordelijk energieveld vrijwel uit is gevallen en het zuidelijk energieveld van de aarde in massa enorm is toegenomen ontstaat een zogenaamde zware onderzijde van moeder aarde en kan de salto in werking treden op het moment waar niemand dit zal verwachten.. Ruim voor 2012...!!!

we hebben veel hulp gevraagd en gezocht bij wetenschappelijke instituten zonder enige vorm van hulp, slechts een handjevol wetenschappers die zich afzijdig hebben gemaakt van deze instituten konden na lange uitleg deze visie volledig steunen.

Helaas kunnen wij niets anders meer doen dan te zeggen ready for shifting..

Nederland zal zich gedeeltelijk achter de grote “MOEDER RUG” mogen verschuilen van ENGEL Land… ons land zal grotendeels opgedeeld worden in vele eilanden zo ver we kunnen zien.


De Engelse zowel de Nederlandse taal is zoals het in de lion King gezongen antwoord kijk in de spiegel….

meer uitleg vind u op www.ge-di-christi-re.com

of in het nader uitgelegde draaiboek van onze site wat vanacht online geplaatst zal worden.