Friday, September 30, 2005

Nieuws van de dag 30 September 2005

Nederlandse hotelgasten ziek door paddestoelensoep

CHUR - Zestien Nederlandse toeristen hebben een voedselvergiftiging opgelopen nadat ze in hun hotel nabij het Zwitserse Chur soep met paddestoelen hadden gegeten. Acht personen werden opgenomen. Twee of drie van hen moeten waarschijnlijk langer in het ziekenhuis blijven, aldus het Zwitserse radiostation DRS.
De hotelgasten werden enkele uren nadat ze de soep hadden genuttigd, onwel. Een restant van het voedsel is in beslag genomen, om welke paddestoelsoort het gaat is nog onduidelijk.

nieuws van de dag 30 September 2005

Nieuws van de dag,

Eerste tekenen ware werkwijze van Shell komen boven water,

Shell wacht miljoenenclaim Venezolaanse belastingdienst
CARACAS - Het hoofd van de Venezolaanse belastingdienst Seniat heeft gedreigd de productie van Shell en andere buitenlandse oliemaatschappijen in Venezuela stil te leggen. Dat heeft het Venezolaanse dagblad El Universal gemeld, zo is vrijdag bekend geworden.
Volgens het hoofd van Seniat, Jesus Vielma Mora, weigeren de oliemaatschappijen achterstallige belastingpremies te betalen, die ze volgens een nieuwe brandstofwet uit 2001 verplicht zijn te betalen.
Seniat eist van Shell 130 miljoen dollar, het hoogste bedrag in vergelijking met claims tegen andere buitenlandse oliemaatschappijen. Het zou gaan om achterstallige belastinggelden uit de periode 2001 tot en met 2004.
Eerder dit jaar werd het kantoor van Shell in Venezuela twee dagen gesloten en werd beslag gelegd op de bezittingen van het Nederlands-Britse concern. Shell vecht de naheffingen aan.
De regering van Hugo Chavez wil dat meer oliegeld terugvloeit in de staatskas. Behalve de belastingtarieven zijn ook de percentages die de Venezolaanse staat claimt van de olie-opbrengsten drastisch verhoogd.
Minister van Energiezaken Rafael Ramìrez verklaarde dat alle verdragen tussen de staat en de oliemaatschappijen vanaf januari 2006 niet langer geldig zijn. De Venezolaanse regering wil het aandeel van de staat in de oliewinning uitbreiden tot 60 procent door middel van zogenaamde gemixte bedrijven.
Venezuela produceert 3,1 miljoen vaten olie per dag en is daarme de op vijf na grootste olieproducent ter wereld.

Thursday, September 29, 2005

nieuws van de dag 29 September 2005

Nieuws van de dag,

zoals u wellicht vernomen hebt overal in het nieuws is reeds onze voorspelling eerder op deze site gedaan en geschreven aan het uitkomen.
Overal in New Orleans zijn bacterien en schimmels aan het groeien, deze zullen zeer dodelijk zijn als de mens hiermee in aanraking komt.
Echter word hier wederom te laks mee omgegaan en bied ook Nederland zeer veel hulp aan, hierdoor zullen de bacterien en schimmels ook ons land spoedig bereiken, de schimmels en bacterien zullen verspreid worden door middel van geld en kleding en of andere spullen.
Zoals u overal in het nieuws kunt lezen zult u zien dat onze voorspellingen geen fake verhalen zijn maar op pure waarheid berusten.
Als u eerdere berichten gevolgd heeft dan ziet u dat er al eerder sprake is geweest van het terughalen van mariniers uit het midden oosten in verband met het ziek worden door aanraking met een superklein woestijnvliegje.
Ook hier wederom het bewijs dat de tijd is aangebroken dat de kleinste micro bacterien he top de mens gemunt heeft nu.
Ook een schimmel plant zich simpel voort net als ene varen die laat sporen na, puur door die sporen stop te zetten kunnen we erg grote uitbraken van epidemien voorkomen.
Ook hier komt de egoistische kant van de mensheid boven.
Door het niet willen delen van informatie van laboratoria wereldwijd staan alle wetenschappers voor raadsels.
Is u al opgevallen dat de ijskap enkel aan de noordzijde smelt.... ;-)))

tja wetenschap of bulshit en geld weg werpen in een bodemloze put ;-)

nieuws van de dag 29 September 2005

Alarmfase uitgeroepen smelting ijskap Noordpool,

IJskap Noordpool smelt in rap tempo
Uitgegeven: 29 september 2005 07:16 NEW YORK - De ijskap op de Noordpool is in de afgelopen honderd jaar nog nooit zo klein geweest. De komende jaren neemt de ijsmassa steeds sneller in omvang af, als er geen maatregelen worden genomen. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van Amerikaanse wetenschappers, dat woensdag in New York is gepresenteerd.
Volgens de onderzoekers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en het Amerikaanse informatiecentrum voor sneeuw en ijs (Nsidc) bedroeg de hoeveelheid ijs in september 5,31 miljoen vierkante kilometer.
Tussen 1978 en 2000 was dat gemiddeld nog 7 miljoen vierkante kilometer, blijkt uit satellietbeelden. De afkalving is vooral de laatste vier jaar sterk geweest.
De ijsmassa op de Noordpool heeft altijd al in omvang gevarieerd, maar de afname is nog niet eerder zo sterk geweest. De onderzoekers wijten het smeltproces mede aan de opwarming van de aarde door de uitstoot van broeikasgassen. Als de trend zich doorzet, zal de omvang van de Noordpool iedere decennium met 8 procent afnemen. Tegen 2060 is dan mogelijk al het ijs gesmolten.

Ook dit probleem is erg simpel te voorkomen, met een beetje simpel nadenken, ook hier komt de opwarming puur door de boskap omdat de aarde uit balans is geraakt zien we een duidelijke lijn op de evenenaar dat de warmte grens compleet uit balans is en golvend over de aarde ligt.
Dit zal zeer grote consequenties hebben voor de mensheid binnen de komende deccenia,s
Volgens onze verwachtingen zal binnen tien jaar de natuur dessestreuze veranderingen doorvoeren om haar eigen balans te gaan herstellen met alle gevolgen van dien.
Ook word verwacht dat de komende 5 jaar bosbranden met 70 % toe zullen nemen en zo de luchtkwalitiet ernstig zal vervuilemn waardoor de mensheid er met grote getale aangaat.
Helaas klinkt dit erg hard maar heeft de mens dit zelf op zijn geweten.
Echter kan dit alles nog voorkomen worden door direct in te grijpen en op de noodoproepen in te gaan van diverse Afrikaanse ministers om direct over te gaan tot grootschalige beplantingen wereldwijd, ook kan simpel de uitdroging van het zuiden van Europa voorkomen worden door enorme buizenstelsels die kant op te leggen om het overtollige water wat we hier zullen gaan krijgen daar te gebruiken voor besproeien zodat de natuur de kans zal krijgen direct te herstellen in plaats van verder af te nemen.
Dit zal uiteraard hoge kosten met zich meebrengen maar een erg simpele rekensom maakt al op dat enkel de orkaan Rita al zorg kon drgane voor een complete aanleg van buizenstelsels om alleen dit probleem al op te lossen echter heeft de mensheid een negatief groot probleem ze wil nu eenmaal niet delen en zal dan ook eker de consequenties hiervan ondervinden.
Mijn tijd is aagebroken om te mogen gaan en het hier te laten zoals het is, geen gehoor te krijgen is net zo erg als het roepen dat er een tsunamie komt en niemand wilde luisteren echter deze man die dat toen gedaan heeft is vastgezet uit economisch belang maar heeft het leven gekost van ruim 350.000 mensen, ik al deze fout zoals hij gedaan heeft niet maken.
Worden de wetenschappers nou echt niet wakker geschud en denekn ze nu echt niet na dat e aarde puur rond is geschapen en of ontstan ??? een cirncle betekent erg simpel dat alles zal terugkeren enkel in een andere vorm. vuur, word regen regen word nieuw leven ......

Californie Verenigde staten,

Enorme bosbranden razen over de delen van de staat californie, ook daar is wind samen gaan werken met vuur zodat ze nog grotere schade aan zal gaan richten op de warmtelijn om ook daar de dessertlijnen noordwaarts te sturen.
Ook hier is erg duidelijk te zien dat er sprake is van grootschalige sturing van boven uit de aarde compleet uit balans te laten raken, ook dit is simpel door de mensn zelf gecreert.
Resultaat; honderden hectares bos is al verwoest, 90.000 kippen zijn levend verbrand hoeveel moet er nog komen voor de mens eindelijk wakker schud??

Mexico,


Honderdduizenden mensne zijn op de vlucht geslagen voor ernstig noodweer in het zuiden van Mexico, ook hier zijn aardverschuivingen en grote wateroverlast reeds gaande.
Ook dit is erg simpel te verklaren door te grote boskap is de grond niet meer houdbaar en zal ernstige gevolgen hebben voor d emensheid aldaar.
Ook zijn vele dorpen complet onder water komen te staan, doordat de huizen vaak van leem zijn gemaakt kan gesproken worden dat ook hier sprake is van het wegvagen van alles wat de mensheid heeft wilen creeren.
Ook de infrastructuur heeft ernstige schade ondervonden.
De vooruitzichten zien er niet goed uit voor die regio omdat er nog steeds slecht weer voorspeld word en veel regen die kant op gaat. ook dit heeft alles te maken met de orkanen die in die regio erg veel schade hebben veroorzaakt.

Als de mens ook hier erg simpel nadenkt ontstaat een orkaan al bij dire graden opwarming van het zeewater, hoeveel orkanen zullen er dan gaan ontstaan als er sprake is van ruim tien graden opwarming van de complete aarde.... ( dit zal veel grotere stormen ten gevolg hebben.)
De mens heeft blijkbaar gewoon niet door dat ze haar eigen letterlijk en figuurlijke graf aan het graven is en ze er zelf binnen tien jaar aan zal gaan.
Dit probleem kan je voor wegrennen en erg laks zeggen tja dit behoort tot evolutie .. wij zeggen daarop keihard nee!!!!! dit behoort niet tot evolutie en zullen de veranwoording moeten nemen de klerezooi die wij allemaal als mens gemaakt hebben hier op aarde om die te gaan herstellen en daar is een perfect mix van luxe leven mogelijk door.
Een perfecte levensbalans in erg simpel met de natuur aan te gaan en als de aarde haar balans perfect gemaakt heeft is zeker ruimte voor de mensheid om in perfecte harmony samen te leven met Moeder Natuur, enkel respect te tonen en het juiste aantal te vinden, met de juiste plaats op dat juiste tijdstip al een ramploos leven voor de mensheid zeker mogelijk zijn.
Door de grote van de aanvang van de rampen zal de mensheid eerst op een kluitje worden gestuurd zodat de uitbraak van diverse bacteries en ziektekiemen straks de rest af zal kunnen maken dit is veel makkelijker voor moeder aarde omdat het aantal dan in grove gtallen af zal nemen.
Helaas klinkt dit erg zwaar maar is uit volledige waarheid gesproken.

De tijd is aangebroken voor herstel van evolutie aan u die keus wat hiermee te doen, erg simpel het gevaar met open ogen tegemoet zien of er wat aan doen!!!
Enkel de wil ontbreekt!!!


Spanje, Marrokko,

Vluchtelingen stroom zal steeds grotere vormen aannemen.
Doden bij Afrikaanse bestorming Spaanse enclave
Uitgegeven: 29 september 2005 08:13 Verscheidene Afrikanen zijn in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen tijdens de bestorming van een afrastering in de Spaanse enclave Ceuta in Marokko. De Spaanse regering repte van twee slachtoffers, maar sluit niet uit dat het dodental hoger zal uitvallen omdat mogelijk ook aan de Marokkaanse kant van de omheining mensen zijn omgekomen.
Politieagenten repten aanvankelijk van zes slachtoffers. Zij baseerden zich bij hun telling onder meer op Afrikanen die van de afrastering op Marokkaans grondgebied vielen of sprongen en op het oog dood leken. Een Spaanse regeringswoordvoerder zei dat tussen vierhonderd en vijfhonderd immigranten de afrastering in Ceuta bestormden om Spanje binnen te komen.
Immigranten hebben in de afgelopen vier maanden meer dan twintig keer met geweld geprobeerd toegang tot de Spaanse enclave Melilla te forceren. Daardoor kwamen eerder twee mensen om het leven. Spanje en Marokko overleggen donderdag over de stroom Afrikanen die probeert het Iberisch schiereiland en de Europese Unie binnen te komen.

Wie weet is dit eens een reden na te gaan denken waar we eigenlijk mee bezig zijn op deze aarde!!! ook uit dit artikel is egr duidelijk op te maken dat ze zich niet bekommeren om mensen die net buiten hun territoria liggen en blijkbaar al ten dode opgeschreven zijn doordat ook deze mensen niet hebben willen ingrijpen.

Wednesday, September 28, 2005

Nieuws van de dag 28 september 2005

Een op de tien werkloze jongeren in de knel

Uitgegeven: 28 september 2005 15:15 DEN HAAG - Ruim een op de tien werkloze jongeren zoekt al langer dan een half jaar naar een baan of heeft de moed opgegeven. Die "hardnekkige kern" van werklozen tot 23 jaar die staan ingeschreven bij het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), zit in een lastige positie. De jongeren hebben bijvoorbeeld problemen met hun gezondheid of weten simpelweg niet wat voor werk ze willen.
Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek. De ministeries van Sociale Zaken en van Onderwijs hebben die werkgroep twee jaar geleden opgericht om voor het einde van deze kabinetsperiode in 2007 40.000 (leer-)banen te realiseren voor jongeren. Deze zomer stonden naar schatting 44.000 werklozen tot 23 jaar geregistreerd bij het CWI.
Heeft het CWI ook wel eens nagedacht dat zij de oorzaak is van het ziekmaken van deze erg grote groep mensen, door geen samenwerking op de juiste manier te bewerkstelligen loopt werkelijk alles langs elkaar op en word de betrokken persoon de dupe, hier zijn honderden mensen door gedupeerd en ondertussen hun huis uitgezet.

Mischien een erg gekke vraag aan Den Haag maar hoe moet deze groep mensne aan eten en drinken komen of is dat ook hun eigen probleem, de Nederlandse overheid creert zelf een levensgevaarlijk leefmilieu op deze manier e vraagt erom dat vandaag of morgen de boel volledig escaleert.
Armoede en criminaliteit liggen overigens erg dicht bij elkaar.
Als u het ook eens bent met onze stellingen twijfelt u dan niet en reactie achter te laten.

Nieuws van de dag, 28 September 2005

Dodental Tyfoon Damrey loopt op

HANOI/HONGKONG - Het aantal mensen dat in Zuidoost-Azië door de tyfoon Damrey om het leven is gekomen, is opgelopen tot zeker 74. Vietnam werd het zwaarst getroffen. In de provincie Yen Bai kwamen zeker 36 mensen om door overstromingen, aldus de Vietnamese televisie.
Het aantal doden zal vermoedelijk nog verder oplopen. Volgens de media waren het de zwaarste stormen en overstromingen in veertig jaar. Eerder deze week werden in Vietnam uit voorzorg 300.000 mensen uit de kuststrook geëvacueerd.
In Thailand vielen woensdag zeker vier doden. In zowel de Filipijnen als China vielen zestien doden.
Damrey is inmiddels afgezwakt tot een tropische depressie met windsnelheden tot 38 kilometer per uur. De depressie zorgde in de getroffen landen voor ondergelopen straten. Damrey veroorzaakte aanzienlijke schade. Alleen al in China wordt de schade geraamd op 1,2 miljard dollar. De schade in Vietnam bedraagt volgens schattingen miljoenen dollars.
Ook Tyfoons werken vanuit spiegelbeeld....

nieuws van de dag, 28 september 2005

Zeker 54 Indonesiërs besmet met vogelgriep

JAKARTA - In Indonesië liggen 54 mensen in het ziekenhuis die vermoedelijk besmet zijn met het vogelgriepvirus. Dat is woensdag in medische kring vernomen. De ziekte heeft tot nu toe zes levens in Indonesië geëist.

Sinds begin deze week zijn vijf mensen uit het ziekenhuis ontslagen die besmet leken te zijn, maar waarvan de testen negatief waren. Door de vogelgriep zijn sinds 2003 65 mensen gestorven, vooral in Vietnam en Thailand.


Ongeregeld zooitje dus,......

Nederlandse grenzen open voor terroristen

DEN HAAG - De Nederlandse grenzen staan wijd open voor terroristen die naar ons land willen komen. Dat blijkt uit een rapport dat de Algemene Rekenkamer woensdag openbaar maakte.


Volgens de Rekenkamer zijn wet- en regelgeving en de uitvoering op het gebied van grenscontroles "niet toegesneden op terrorismebestrijding" . Mede daardoor èn door het historisch onderscheid tussen controle van goederen en mensen is er "geen sluitende controle aan de Nederlandse buitengrenzen".
"Diverse groepen reizigers worden niet gecontroleerd en niet alle beschikbare (opsporings)informatie wordt bij de controles betrokken. (-) In de praktijk is er geen zicht op de totale vervoersstroom", aldus het rapport. Bovendien staan bij de marechaussee door "personele en materiële knelpunten de kwaliteit en de hoeveelheid uitgevoerde controles onder druk".
Het kabinet zegt in een reactie veel te "herkennen" van de conclusies van de Rekenkamer, maar stelt dat al veel actie is ondernomen......... en dat "een honderd procent beschermde samenleving niet kan worden gegarandeerd". De onderzoekers van de Rekenkamer merken op dat het kabinet echter geen concrete toezeggingen doet om de grenscontrole op terroristen te verbeteren.
De Rekenkamer wijst erop dat er maar liefst zes ministeries betrokken zijn bij de grenscontrole op terroristen: de minister van Justitie is verantwoordelijk voor terrorismebeleid, de minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie gaat over de personencontroles en de minister van Defensie is de baas over de Koninklijke Marechaussee, die de personencontroles uitvoert.
Dan is de minister van Binnenlandse Zaken verantwoordelijk voor de Zeehavenpolitie in de regio Rotterdam-Rijnmond. De Douane valt weer onder de minister van Financiën. De ministers van Economische Zaken en van Justitie zijn betrokken bij de controle op wapens, munitie en strategische goederen.
De Rekenkamer concludeert vervolgens dat de zes departementen "geen periodiek overleg voeren". Ook is er geen sprake van structurele informatie-uitwisseling en zelfs in de praktijk wordt niet veel samengewerkt door de organisaties. De Nationale Coördinator Terrorismebestrijding (NTCb) heeft nog geen analyse gemaakt van de sterke en zwakke punten van het systeem van grenscontroles.
In het kritische rapport treft de Rekenkamer ongeveer een keer een positieve toon: "Aangenomen mag worden dat het feit dat er gecontroleerd wordt, een preventieve uitwerking heeft."
Lopen de betrokken instanties dan allemaal uit hun neus te vreten of?? Ligt dit aan ons enw ord een therrosristische aanslag gewoon in de schoenen gelegd....
Blijkbaar heeft Den Haag meer interese in haar besprekingen over hun privechaufeurs dan dit grootse probleem.

Tuesday, September 27, 2005

choossen one.....

gekozen weg, gekozen leven, gekozen vrienden, gekozen een zijn met natuur.
Welke weg slaat u in van het leven....., wij hebben besloten die weg in te slaan die niemand verwacht, maar zullen via de onverwachte weg toeslaan op goede manier uit goodnes gehandeld.
Vaak je vrijheid kiezen bestaat niet uit wegvluchten maar puur die confrontaties aan te gaan met het gevaar bied uitkomst!
Ook ik heb gekozen die weg in te slaan en me niet bang op te stellen voor alle betrokken instantiesen of personen de van kwade wil zijn geweest.
Ook is vandaag de start gemaaktvoor een hernieuwde opzet, onze weg is veranderd en zal via grote omweg bewandeld worden.
Een weg die vele kuilen zal bevaten maar met de juiste bewegwijzering zeker is te bewandelen.
De keus te hebben gemaakt alles achter je te verbranden is niet niets, een geheel verleden achter je te wissen heeft ook mooie kanten een compleet schone toekomst aan te durven gaan met de juiste personen om je heen gevonden te hebben die samen sterker zullen zijn.
Zoals u wellicht vernomen hebt is overal veel gaande wereldwijd, ook dit behoort tot the war of goodnes.
tyfonen die razen over de continenten van Azie, orkanen die razen over de complete zuidelijke linie,s van moeder aarde.
In zeven geteld, in zeven zullen ze toeslaan.
Wij als groep zijn die nieuwe weg ingeslagen die beschreven is in de wind en door te mogen geven aan de nieuwe generatie,s om zich op te gaan maken naar de nieuwe dimensies.
mist en regen zullen heersen totdat de zon terug zal keren naar moeder aarde, om te kunnen vliegen als een vogel zo vrij.
Juist dan is het belangrijk alles achter je te verbranden en een nieuwe toekomstelijke weg in te slaan.
Door de steen te mogen lezen die de opbouw en de visies heeft verkondigd van de piramides van moeder aarde mogen wij ons bevoorrecht voelen deze taak op ons te mogen gaan nemen.
Wij hebben gekozen voor de weg van Goodness and happiness maar welke keus maakt u....
Aan u zelf die keus die kans te pakken om mee te reizen op de carrousel van het leven wij staan klaar dat werk te verrichten wat van ons gevraagd word.
Geniet,deel, geef en heb lief enkel dan word de weg van happiness voor u opengelegd, wij zullen moeten doen waar we voor gekomen zijn die tijd is nu aangebroken.
Aan u de taak de juiste lichtmensen in te laten loggen op onze groep om de boodschap en visie te mogen gaan delen.
De tijd is daar voor terugkeer naar onze plaats.

Ook aan u de keus terug te keren naar de plaats, zoals u goed kunt zien is de lucht Afrikaans getint, de wind beschreven, de aarde gevoeld, om lucht kennis te laten maken met water.

De deuren van Afrika zijn wijd opengezet voor u..

The Embassadorion group

Dagboek 27 september 2005

We zullen terugkeren op de plaats in de kringloop van het leven die voor ons bestemd is.

imambeni

imambeni niajo bakhiti ninga dinwa
sizo ngoba ninga pelelwa nga mandla
siya sidla ngawo siya sidla ngawo.
Sobona nkosi sikelela afrika
.

Trust and have faith.

The universe wil help us, the earth wil shock.
Whe are the childrens of afrika.
The footprints of planet earth.
They wil feel like sand in the dessert.

Whe have been here before, whe have been here before....

return......

I am going home, and return to the place in the cirlce of life where i belong!!!
there is no way to happiness, happiness is the way!!!

Monday, September 26, 2005

weerkaatsen van de spiegel

Morgen word een start gemakt met de weerkaatsing van de spiegel.
Licht zal gaan zorgen voor goodnes en de aandacht intensie zo verhogen dat de betrokken personen zo in het licht worden gezet dat de overheid niet anders, meer kan dan deze personen wel aan te moeten pakken.
Ze kunnen het krijgen zo ze het hebben willen ;-))

De deur zal opengezet worden letterlijk en figuurlijk.

levensverhaal...

terugkeren naar de plaats,

Het terugkeren naar de plaats die eigenlijk bestemd voor je is maar niet voor mogelijk word geacht doordat vrijwel alle mensen voorzichzelf hebben gekozen heeft mij tot de keuze gebracht mijn heil in het buitenland te gaan zoeken en alles achter me te gaan verbranden.
Ook ik was gestuurd door de zon en was zeker niet bang voor de personen die ons onrecht aangedaan hebben, maar dat kon enkel overwonnen worden door samen te werken vanuit de groep echter is deze kans voor mij niet weggelegd geweest.
Dit heeft mij doen besluiten "het advies" van boven af gestuurd op te gaan volgen en een compleet nieuw leven op te gaan bouwen in hoger gelegen gebieden.
Erg vaak heb ik me afgevraagd waarom WILLEN mensen niet luisteren als je gewoon de waarheid weet, waarom blijven aardmensen geloven in leugens en onheil?
Wel mijn tijd zit er blijkbaar op en de kansen die mij aangereikt worden vanuit het buitenland zal ik dan ook aangrijpen omdat daar vanuit wel de "toekomst" mogelijkheden zal bieden puur doordat anderen ook voor mij in het vuur sprongen, echter in tijden van nood zijn blijkbaar erg veel mensen niet "thuis".
Ik zal dan ook niet dezelfde fout maken als zovelen van mijn voorlopers en mijn levensloop laten bepalen door mensen die niet het beste met me voor hebben gehad.
Vele mensen zien dat als wegrennen maar wat is wegrennen als je alleen niet sterk genoeg bent deze personen aan te pakken en de mensen die juiste hulp zouden kunnen bieden dit niet willen doen want nogmaals onze wil is onze weg onze woorden zijn onze toekomst.
Om vanuit het buitenland te gaan werken heeft ook voor mij erg veel impact omdat ik alles en iedereen die IK lief heb achter me zal mogen laten maar of dat gevoel wederzijds is dat betwijfel ik ten zeerste als die personen andersom niet voor iemand anders in de bress willen springen.
Blijkbaar leven we in een zeer egoistisch tijdperk waar de mens niet meer wil veranderen maar puur zal moeten voelen wil die de kracht nog om te zetten in luisteren.
Echter zal dit voor Nederland te laat komen helaas hebben vele mensen de geschreven teksten, smsjes, en mails niet op de juiste manier opgenomen.
Het gevoel van geven en delen had ik zo graag mee willen geven aan vele meerdere mensen maar blijkbaar roept de ZON mij nu terug om naar veiligere oorden te gaan om HAAR werk te laten voltooien, ook ZIJ geeft duidelijk aan dat als mensen niet willen luisteren de volgende intentie en dimensie voelen voor de deur staat.
Echter die tijd is aangebroken maar Ik zal die boodschap NIET verder hoeven te verkondigen en de keus is aan de aangewezen personen wat hier me te doen.

Wel zal tot de tijd van mijn vertrek ik de boodscapen op deze site blijven plaatsen totdat de anderen deze taak over zullen willen gaan nemen.

Afwachtend van de weg die voor mij open word gelegd verblijf ik met de lach der ZON

Dirk christians planet earth

terugkeren naar de plaats,

het innemen van de plaats in the circle of lfe

nieuws van de dag 26 september

vaak horen we wel wat onze meesters ons te vertellen hebben maar doen daar jammer genoeg niet veel mee op het moment dat HET aangereikt word.
Inderdaad woorden is voeding, en woorden kunnen bij misbruik hiervan erg gevaarlijk zijn.
Vaak komen we er pas achter als een persoon ( lichtmens of voorloper/boodschapper) weer verdwenen is maar ook Ik ben me ervan bewust dat al deze "mensen" leven met perfectie en ook streven naar perfectie en dat dan ook uitstralen naar buiten toe in voornamelijk hun leefomgeving en vooral lifestyle.
Wij als lichtmens worden gestuurd om mensen weer op een juist pad te brengen en een boodschap over te geven om een nieuwe weg in te mogen slaan.
Maar vaak is de tijd en het besef de reden die roet in het eten gooit en de personen weer verder zijn gegaan op hun pad waarvoor ze gekomen zijn.
Ook ik merk nu dat mijn tijd is gekomen voor rust en besef, om duizenden mensen te mogen "helpen" is een onwijs mooie taak en zo zie ik dat ook en zag ik dat ook altijd, ik heb vanuit liefde en passie iedereen mogen benaderen de op mijn weg werd gestuurd.
Vaak schrokken de personen zo onwijs dat ze soms niets meer met me te maken wilden hebben maar na maanden, jaren later beseften ze pas waarom ik in hun leven was gekomen.
Tja ook ik val nog elke dag op mijn bek en heb uiteraard net zoveel fouten gemaakt als een ieder ander op deze aarde.
Het is nu eenmaal zo dat ook de lichtmens leeft in het lichaam van de aardemens en ook haar gevoelens moet leren beseffen en mee moet leren omgaan maar zeker ook de consequenties daaruit moet trekken waarom die dingen gebeuren en waarom die dingen op de juiste tijd op de juiste plaats door de juiste persoon aangereikt worden.
Ook ik merk nu dat hetgeen waar de vele meesters van mij ook al erg veel moeite mee gehad hebben dat deze taak meer energie vreet dan "iedere andere baan" dan ook hier op aarde, en merk nu ook dat het tijd is geworden om te mogen gaan, een nieuwe partner of soulmate waar ik jaren lang naar op zoek was is blijkbaar moeilijker te vinden inderdaad dan we dachten.
Iemand die hetzelfde doel heeft met dezelfde intentie die mensen aan te mogen reiken waar ze zo naar snakken maar niet de bevestiging krijgen doordat ze mij of een van mijn mede-boodschappers niet treffen op die juiste plaats in het leven op de juiste tijd enkel door de reden dat ze niet wilden en niet ervoor kozen op die plaats te zijn, echter deze keus is hun echter fataal geworden daar ben ik ook afgelopen week wederom achter gekomen want the war of goodnes is enorm hard bezig met een inhaalslag en ontrekt het leven uit de mensen die op dit moment juist "de levensaders" zijn voor mensen die niet op de juiste energielevels staan ingelogd. deze personen zullen dit alles niet overleven helaas.
Ook voor mij diep in mijn hart doet het onwijs zeer telkens weer afscheid te moeten nemen en te weten dat ze het niet redden puur doordat de keus anders gemaakt word en omgedraaid word omdat alles toch zo perfect lijkt zoals het is.
Ook ik merk dat ( zonder dat ik het besefte) doordat ik uit liefde handel en niet op geld uit ben de personen die me al die jaren veel leed aangedaan hebben allen nu of ziek zijn of falliet zijn of zelfs niet meer in leven zijn, onze kracht als lichtmensen is enorm want we weerkaatsen haat met licht en liefde maar die liefde is dodelijk, zeer dodelijk.
Ik heb dit aan den lijve ondervonden doordat een zeer grote zakelijke relatie waar ik voor werkte een bepaald bedrag niet uit wilde betalen en werkelijk ales bij elkaar stond te liegen om maar dat geld niet te hoeven betalen, echter ondertussen aten deze personen wel op de voorste banken in de kerk.
De betrokken personen werden dubbel en dwars "terugbetaald" voor hetgeen ze aangericht hadden, echter niet geweten dat ze met de Zon te maken hadden, een belastingboete 3 keer zo hoog als het bedrag dat ze niet wilden betalen ( wel toegezegd was en ook getuigen aanwezig waren op dat moment en ook bevestigden.) en nu ook de eigenaar van het betrokken bedrijf het leven uit zijn lichaam word onttrokken ( dit noemen jullie op aarde kanker.;) ) echter word dit alles gestuurd vanuit boven en word schoon schip gemaakt met de personen die niet in een paradijs thuis horen enkle doordat ze niet op e juiste manier om KUNNEN gaan met de juiste woorden te gebruiken om uw wens tot uiting te laten komen.
De zakelijke relatie die ik dus uit mijn zaak heb gestuurd en aan boven over gelaten heb is net als de vele anderen " " met grof geweld" " door onze oppermacht van het leven onttrokken.

Nu ik merk dat mijn tijd dichterbij komt, merk ik hoe moeilijk het uiteraard is alles achter je te laten maar heb dat vaker gedaan 2000 jaar geleden.
De zon of de maan de rug toe te keren kost miljarden mensen hun leven puur doordat ze zelf besloten hebben niet te willen luisteren en dan ook de consequenties daaruit moeten nemen dor te gaan voelen.
Ons symbool; de Knielende olifant staat symbool als ambassadeur voor alles en iedereen ongeacht arm of rijk ongeacht black or white "mijn visie is" een vise geworden die gedeeld mag worden in passie en erg veel liefde en een elk persoon die op deze "golflengte" inlogt zal mekrne hoe ongelooflijk mooi die nieuwe weg mag zijn.
Het Nkosi sikelela Afrika staat daar groots symbool voor enkel samen is die droom te verwezenlijken op de juiste plaats te zijn op de juiste tijd voor de juiste ontmoeting met het licht...

Sunday, September 25, 2005

Macht door woorden.....

Dit stukje tekst kwam ook ik tegen op de zoektocht in mijn leven en vond dat ik dit met u mocht delen.

De macht van het woord
Drie wonderlijke verhalen over kennis en wijsheid


Het vernietigen van je naaste, Een vrouw zei zó vaak dat haar buurman een dief was, dat de man, een jonge kerel nog, ten slotte werd opgepakt. Dagen later kwamen ze erachter dat hij onschuldig was. Toen de man vrij kwam, deed hij de vrouw een proces aan. ‘Het waren maar woorden’, zei ze tegen de rechter. ‘Mee eens’, antwoordde de magistraat. ‘Schrijft u straks, voor u naar huis teruggaat, alle laster die u over de man heeft verspreid, maar eens op een vel papier. Dan scheurt u het papier aan stukjes en gooit die weg tijdens de reis naar huis. Kom morgen terug om het vonnis te horen.’ De vrouw deed wat haar was gezegd. De volgende dag was ze terug. ‘Het wordt u vergeven’, begon de rechter, ‘als u me de stukjes papier kunt brengen die u gisteren heeft verspreid. Kunt u dat niet, dan veroordeel ik u tot een jaar cel.’ ‘Maar dat kan niet! De wind heeft toch alles al weggeblazen en verstrooid!?’ ‘Op dezelfde manier kan een eenvoudige opmerking door de wind worden verspreid en iemands goede naam vernietigen. Daarna is het onmogelijk om het kwaad nog te herstellen.’ En hij stuurde de vrouw naar het cachot.

Een" legende" van de noordpool Volgens een legende van de Eskimo’s was er bij het ontstaan van de wereld geen verschil tussen dieren en mensen: alle schepselen leefden in harmonie met elkaar samen en ieder van hen kon veranderen in de ander, om elkaar beter te kunnen begrijpen. De mensen werden vis, de vissen mens. Iedereen sprak dezelfde taal. In die tijd, zo gaat de legende verder, waren de woorden magisch en was de spirituele wereld overvloedig in haar zegeningen. Een zinnetje, per ongeluk uitgesproken, kon vreemde gevolgen hebben: je hoefde maar een wens te uiten of deze werd werkelijkheid. Toen begonnen de schepselen misbruik te maken van deze macht. Verwarring greep om zich heen en de wijsheid ging verloren. Maar het woord heeft zijn magische kracht behouden, besluit de legende, en de wijsheid schenkt nog steeds aan iedereen die haar respecteert de gave van het wonderen doen.

Zware tijden, Een man verkocht sinaasappelen op straat. Hij kon niet lezen of schrijven en las dus geen krant. Hij had wat reclameborden langs de weg geplaatst en stond de hele dag de smaak van zijn koopwaar te prijzen. Iedereen kocht bij hem en de man voer er wel bij. Van het verdiende geld zette hij meer borden neer, en de verkoop nam nog meer toe. De zaken floreerden toen hij bezoek kreeg van zijn zoon, die naar school was gegaan en had gestudeerd in de grote stad. Zijn zoon zei: ‘Maar pa, weet je dan niet dat on sland zware tijden doormaakt? Het gaat economisch heel slecht!’ De zoon maakte zich zorgen, haalde een aantal borden weg en begon sinaasappelen van mindere kwaliteit te verkopen; die waren immers goedkoper. De verkoop daalde drastisch. Mijn zoon heeft gelijk, dacht de sinaasappelverkoper, het zijn inderdaad zware tijden...

Friday, September 23, 2005

nieuws van de dag 23 september

Nieuws van de dag.

Roemenie,

ernstige wateroverlast tiesterd al ruim vier dagen Roemenie, pas na vier dagen word duidelijk dat een arm land als Roemenie enorm te kampen heeft met grote wateroverlast.
Ruim 25 dorpen staan meters hoog onder water.
Infractuur is compleet verwoest in deze gebieden, Diverse doden zijn helaas al geteld.
Ook hier is sprake van grote wateroverlast doordat de boskap de grond zo poreus heeft gemaakt dat deze het water niet meer vasthoud.
Diverse aardverschuivingen zullen gaan volgen, want ook daar zal moeder aarde zich zelf herstellen.

Indonesie,

de Verenigde Natie,s heeft Indonesie opgeroepen met grote spoed meer dan 100.000 pluimvee te vernietiging in verband met grootste uitbraak van vogelpest.
Nederland heeft inmiddels de Pluimvee-houderij alweer opdracht gegeven haar dieren buiten te laten lopen echter zal het ook in Nederland een kwesite van tijd zijn voordat hier de grootste epididemien uit zullen breken.

Houston V.S,

Nog steeds staan honderdduizenden mensen vast op de snelwegen, de eerste mensen staan stil omdat ze gen geld meer hebben voor benzine.
Al meer dan 30 a 40 uur vast staan word nu merkbaar bij de mensen aldaar, panike begint nu heel erg langzaam toe te slaan.
Waarschijnlijk krijgt Port Arthur met het oog van de orkaan te mkane en zal ook hier sprake zijn van metershoge golven die alles zullen vernietigen wat in hun omgeving zal staan.
Ook hier zal vrijwel zeker sprake zijn dat de orkaan rond over de staat Texas al trekken met alle gevolgen van dien.
Wij raden u aan om deze week nog "goedkope" benzine te kopen want de prijs van olie zal komende weken naar record hoogte stijgen echter denken wij hier mischien beetje stom bij na maar maakt de V.S niet deel uit van 10 % van de olie toevoer wereldwijd???
Het is voor ons dan ook een raadsel en de grote vraag of er niet gigantisch misbruik word gemaakt van dit soort situaties.

Nederland,

Premier Balkenende laat zijn ware aard zien.
Ongelijkheid is blijkbaar hetgeen hij vanuit zijn ouderlijk huis geleerd heeft.
Geeft ook de bijbel niet aan dat je mag delen met mensen??? niet moet nemen en afpakken..
De bevolking van Nederland roept van alle kanten dat er een steeds grote kloof ontstaat tussen arm en rijk, de regering doet het integendeel, ze geeft de rijken alsmaar meer en neemt af van de armen.
Echter blijft er gewoon totaal niets over van de oude visie van het C.D.A en meerdere partijen want ook blijkbaar heeft de hebzucht in deze partijen toegslagen want hoe verklaar je dat er geen geld is voor de betrokken partijen om de armste mensen in Nederland te willen helpen financieel maar wel sprake is van dagenlang vergaderen omtrent het verzorgen van privechaufeurs voor alle leden an de tweede kamer tja onze woorden wat wij hier van vinden; Corruptie eerste klas!!
1 Prive Chauffeur per lid van de kamer kost op jaarbasis met wagen meer dan 100.00 euro dus tel maar uit....

Thursday, September 22, 2005

nieuws van de dag 22 september

Verenigde Staten,

Orkaan Rita groeit uit naar 5..

Orkaan rita is uitgegroeid naar kracht 5.
Deze orkaan schuift zeer langzaam richting de kust van de verenigde staten en dit keer zal de stad Houston het moeten ontgelden ook word erg hard gevreesd voor de grote olievelden aldaar en zal direct grote impact hebben op de olie en bezine prijzen.
Erg veel schade zal ontstaan doordat vele huizen aldaar van hout zijn, ook is duidelijk te zien dat op het hele atlantische tropische front er op dit moment 7 tropische orkanen razen over de Atlantische oceaan.
Ruim een miljoen mensen zijn dit keer op de vlucht geslagen ( ook de mensne die geevacueerd waren moesten wederom hun spullen opnieuw oppakken) en staan muurvast op de snelwegen van Texas doordat de wegen niet voorbereid zijn op dit soort drukte is er sprake van verkeerschaos, mischien is ook deze orkaan toch een keer een les om ook in de Verenigde Staten nu eens geen huizen meer van hout te bouwen maar van steen.
Orkanen zullen vanaf nu veel zwaarder toe gaan slaan en heeft ook alles te maken met de weerspiegeling van Moeder aarde, we weten wat de oorzaak is maar hebben nogmaals besloten vanuit stille kracht te werken via onder andere deze site omdat we simpelweg niet geloofd worden en voor gek verklaard worden tja...

Stille wateren hebben diepe gronden zal nu voelbaar gaan worden wereldwijd.
Ook de voorlopers der Moeder Natuur zullen grote schade aan gaan brengen.

Delmas South Africa,

Ook hier zijn rellen ontstaan en worden de plaatselijke overheidspersonen verzocht ( geeist) om af te treden.
Door wederom grote uitbraken van nu ook Tyfus ( al meer dan 550 doden alleen in Delmas) is de bevolking het spuugzat geworden dat de bestuursleden wel gedacht hebben om hun eigen zakken te vullen maar niet om de rioleringen aan te pakken die er nu voor zorgen dat bacterieen en rattenplagen de volledige vrije hand hebben.

Indonesie,

Vogelgriep treft nu ook eerste mensen tientallen mensen zijn reeds overleden in Indonesie. dit zijn enkel de voorbodes nog maar ook dit virus zal nu groots wereldwijd toe gaan slaan maar de bacterie heeft eerst tijd nodig te groeien de enige weg om deze bacterien onder de duim te krijgen is de temperatuur door groots aanplanten van miljarden nieuwe bomen weer naar beneden te krijgen door de aanplant van imens grote bossen ontstaan er weer nieuwe gebieden waardoor er weer wolken ontstaan waardoor de zon minder kans krijgt de aarde op te warmen.
Het is niet het ozon-probleem wat de temperatuur omhoog laat lopen maar simpelweg de boskap wereldwijd die ervoor zorgt dat temperatuur nu met grote snelheid op zal laten lopen, als de mens nu niet ingrijpt is de mens over 50 jaar vrijwel een uitgestorven ras, enkel een kleine groep mensen zal zo slim mogen zijn dit aan te zien komen en is begonnen met het in veiligheid stellen van hun plannen om te gaan overleven.
Deze zullen "herkenbaar" op vele plaatsen ter wereld geplaats worden allen op veilige plaatsen.

Ethiopie,

Leeuwen slaan toe en hebben meer dan 750 koeien, runderen en schapen doodgebeten ook zijn ruim 27 mensen levend opgegeten door de groep leeuwen.
de groep leeuwen heeft zich ernstig bedreigd gevoeld ook daar door de boskap, en word als aanval gezien naar haar territoria en zal nu veel meer menselijke gebieden intrekken met alle gevolgen van dien.
De leeuw heeft dus puur haar leefgebied aangepast want ook zij ziet de boskap als een regelrechte aanval op hun leefgebieden en de natuur zal zich dan ook tegen de mensheid keren.
Een leeuw ziet ook de mens als een normaal "hapje" voor zijn dagelijks eten.

Ook in India worden honderden mensen per jaar door tijgers opgegeten en vaak in hun slaap verrast door tijgers, ook hier is groots sprake dat de mens in leefgebieden is gaan wonen van de tijger en niet andersom.
Zolang de mens zich dus niet aanpast aan moeder natuur zal zij ongenadig gestraft worden door moeder natuur enkel omdat ZIJ terugeist wat haar toebehoort.
De natuur is oppermachtig zolang wij geen respect en waardering zullen tonen voor moeder natuur en onze lifestyle daarop niet wilen aanpassen zullen er altijd rampen ontstaan en de mens in een wereld van verdriet en verderf leven.
Echter deze periode zal zich nu gaan weerspiegelen omdat de mensheid tot besef zal gaan komen door de enorme grote natuurrampen die nu voor de deur staan te wachten.
Terugkeer hiervoor is niet meer mogelijk en is kwestie van afwachten want de mens heeft ook hier gewoon weg niet willen luisteren.
En tja wie niet luisteren wil zal mogen gaan voelen ofwel de volgende dimensie...

Wednesday, September 21, 2005

dagboek 21 september

Les geleerd...


Vaak gebeuren er dingen in je leven die zeer grote impact maken op je leven en inderdaad komt bij de meeste personen wraak direct naar boven maar wil via dit schrijven meegeven dat dit juist niet die weg is om te volgen.
Om iemand te vergeven voor wat je zelf toegelaten hebt is erg moeilijk je zal zelf mogen beseffen, zelf mogen leren zelf mogen uitspreken om die persoon ook te willen begrijpen waarom dit gedaan enof gebeurd is.
Een reden, een toeval, een voortbestemming tja we weten niet vaak wat een oorzaak is maar ja oorzaak heeft altijd gevolg.
Ik heb geleerd van mijn meesters van elke dag een nieuwe dag te maken een nieuwe zonsopgang een nieuwe maanopkomst en tja dan denk ik: wat is leven toch eigenlijk mooi om "niets" te hebben maar zeer "rijk " te mogen zijn in mijn hart en ziel.
Vaak doet tijd meer dan we denken, we beseffen, we geven tijd en dan krijgen we tijd te beseffen dat is het mooie, van het leven in de andere zijde van de spiegel ...
Iemand vergeven is erg makkelijk door elke dag van een nieuwe uit te gaan maar jezelf te vergeven is voor de meeste mensen een van de moeilijkste dingen om te doen.
enkel door jezelf te vergeven die fouten toegelaten te hebben in je leven erken je makkelijker wat de oorzaak van het gevolg is.

ook dit behoort tot onze levensles.

nieuws van de dag 21 september

function popup2(artId)
{
window.open('http://www.telegraaf.nl/common/jsp/sendarticle/mailTemplate.jsp?artId=' + artId,'','toolbar=no,statusbar=no,location=no,scrollbars=no,resizable=no,width=400,height=300');
}

Buitenland






OrkaanRita opgewaardeerd tot orkaan categorie 2

MIAMI - Orkaan Rita is dinsdagmiddag (plaatselijke tijd) opgewaardeerd tot een orkaan van de categorie 2 op de schaal van Saffir en Simpson. De storm bereikt inmiddels windsnelheden van 160 kilometer per uur. Dit heeft het National Hurricane Center (NHC) in Miami bekendgemaakt.
Rita is inmiddels geland op de Key-eilanden voor de kust van Florida. De orkaan Katrina, die eind vorige maand het zuiden van de VS teisterde, hoorde thuis in categorie 4.
Eigenlijk had Florida de Keys-eilandengroep willen evacueren, maar daar is het nu te laat voor. Gouverneur Jeb Bush heeft de bewoners opgeroepen ter plaatse bescherming te zoeken. De waterstand bij vloed kan 1,2 meter hoger zijn dan normaal.
Scholen, winkels en enkele wegen zijn gesloten in delen van zuid-Florida. In Miami zijn enige laaggelegen gebieden geëvacueerd. Meer dan 11.000 huishoudens in Florida zitten zonder stroom.
Op Cuba zijn inwoners van kuststreken opgeroepen hoger gelegen terrein op te zoeken. Duizenden toeristen zijn geëvacueerd.
Amerikaanse marineschepen die worden ingezet om de slachtoffers van Katrina in Louisiana en Mississippi te helpen, treffen inmiddels voorbereidingen om een veilig heenkomen te zoeken.
Na de Keys zal Rita de Golf van Mexico teisteren. Evenals bij de komst van voorgangster Katrina zijn olieplatforms geëvacueerd. Volgens meteorologen kan Rita boven de golf nog aan kracht toenemen en windsnelheden van 178 kilometer per uur bereiken. Komend weekeinde zal de storm naar verwachting opnieuw landen, dan in Texas.

Tuesday, September 20, 2005

Dagboek 20 september 2005

Dagboek,

ok ik loop vaak na te denken; Bij deze een klein kijkje in mijn denken leven en doen.
Als ik vaak onderweg ben en om me heen kijk denk ik erg vaak waarom moet dit nou zo of waarom zijn die dingen nu niet goed op de juiste plaats gezet...?
Inderdaad hebben andere mensen mij daar op moeten wijzen dat wat inderdaad vanuit mijn oogpunt perfectie is en ook werd de vraag gesteld waarom en hoe ik al deze informatie toegespeeld krijg en hoe ik zeker weet dat er waarheid in zit.
tja elke dag ontmoet ik weer nieuwe mensen, nieuwe personen die ook mij telkens weer mogen laten leren puur om ervaring op te doen.
Echter hoe ik aan mijn informatie kom tja mischien gewoon kwestie van erg goed luisteren en op de juiste frequentie af te stemmen met het universum?
Inderdaad ben ik er achter gekomen dat als je je op dingen concentreerd dat die dingen vaak ook werkelijk worden.
Stel hierbij eens voor dit heb ik aan erg veel mensen mee mogen geven omdat dit de meest makkelijke manier is om te leren begrijpen hoe ons eigen onderbewustzijn werkt;
Stel in uw gedachten de vlinder voor die u erg graag wilt zien en doe intens een wens.
u zult merken de eerste tijd bent u vaak teleurgesteld omdat u die vlinder niet ziet maar op een gegeven moment als u die vlinder in uw gedachten los laat dan verschijnt ze ineens op een moment dat u dat nooit verwachte. wel dit heet het lezen van uw eigen onderbewustzijn ;-)
Zo werkt het ook bij mensen en ook ik leer hier elke dag weer doorbij simpel de mensen zijn soms kwaad omdat je eerlijk bent, willen dingen niet beseffen of onder ogen zien en tja ik weet helaas dat waarheid erg hard kan zijn en heb die fout in het verleden ook vaak gemaakt ik deed net of er niets gezegd was tegen me en hield me er erg eigenwijs niet mee bezig maar juist doordat ik daar tegen ging verzetten kwam het juist op me af, ik vroeg me dus steeds af waarom dit me gebeurde maar dat is nu denken volgens de visie van Zuid Afrika want ook denken bestaat in spiegelbeeld want als U boos bent is dat UW probleem en niet degeen die de opmerking of antwoorden gegeven hebben waar u eigenlijk niet op zat te wachten.
U laat op dat moment negatieve krachten direct toe in uw onderbewustzijn maakt je direct de antistof aan om woede te gaan uiten en om te zetten in depressie. dit gevoel komt puur omdat we niet weten om te gaan met ons diepste innerlijk.
Ik wil u graag met erg veel andere mensen die visie uitleggen en delen in deze positive krachten van ons leven volledig te benutten.
IK heb erg veel personen hard weg zien redden door wat ik zei en deed me natuurlijk diep in mijn hart erg zeer maar telkens als ik dacht hey deze persoon zou perfect kunnen zijn bleek dat weer tijdens een woedeaanval roet in het eten te gooien en verdwenen weer uit mijn leven. tja ik heb me er al maanden complet los van gelaten van dit idee en had inderdaad een enorme muur om me heen gebouwd waar ik dacht dat niemand meer door zou komen maar was echter vergeten dat ook de mens in verschillende spiegelbeelden leeft.
Ik was dus mijn eigen spiegelbeeld tegen het lijf gelopen, in eerste instantie schrok ik wat de "stemmetjes" bij mij van binnen allemaal begonnen te roepen bij het zien van deze persoon tja hete dit nu voorbestemming en tja het anwoord van mijn meesters was slechts volluit tja het zij zo zoals het komen zal. dus met andere woorden ja en begon na te denken om welke reden ik deze persoon nu eigenlijk ontmoet had tja het antwoord kreeg ik per direct van boven en schrok daar onwijs van, want de eigenlijke persoon waar IK voor gekozen had bleek hier in dit verhaal totaal niet voor te komen, dus tja moest ik deze persoon beter leren kennen, wilden "ZIJ" dat ik een relatie met hem aanwilde gaan of ?? tja wat moest ik ermee en snapte er totaal niets van maar bleef toch contact houden want dat stemmetje binnen in me wilde toch antwoorden van een soort bevestiging van binnenuit van zie je wel ..
Ik moest even geconfronteerd worden met de meest simpele regel van het sterrenstelsel als het leven komt zal het komen zoals het komen mag, echter de tijd zal ons die antwoorden geven waarom ik deze persoon op mijn pad heb gekregen wel nu ik een tijd verder ben gekomen weet ik waarom deze persoon mijn pad moest kruisen en tja wat nou als ik dat niet wilde of wat nou als hij dat niet wilde tja ook daar viel ik wederom weer keihard op mijn bek ik had niets te willen bleek nu een tijdsperiode later want ook met vele anderen merk ik dat voortbestemming eigenlijk het grootste raadsel is waar de meeste mensen mee rondlopen, waarom gebeurt dit nu waarom mag dit niet waarom crasht een computer vier keer waarom wil die auto nu niet starten of is de band van de fiets lek tja allemaal vragen die allang van te voren vast staan in de regelementen van het universum en ook ik ben eindeloos op mijn bek gevallen bij het niet opvolgen daarvan de vrije keus is uiteraard aan ons zelf maar heb gemerkt dat elk plan van mijn dieptste innerlijk opgebouwd uit ook maar het kleinste procentje wraak of kwaadheid simpel weg gedoemd zijn te mislukken, echter sinds aantal maanden ben ik ook dat volledig om gaan zetten in het vinden om liefde te geven op de juiste manier zoals dat bedoeld is zonder macht zonder pushen. zonder voorbedachte rade. maar vrijwel alle personen die dit in levende lijve ervarendoor puur liefde op hun bord te krijgen schrikt dit juist af puur omdat ze niet gewend zijn echt allen liefde te krijgen. dit hebben verschillende meesters mij geprobeerd duidelijk te maken maar heeft jaren geduurd voordat ik dat WILDE beseffen echter was het toen te laat omde juiste personen omde dingen toen op te lossen echter weer uit mijn leven waren verdwenen en tja toen moest ook ik de consequenties ervan dragen want die personen werden inderdaad maar een keer op je levenspad gestuurd en zouden inderdaad nooit meer terugkeren puur om je te mogen leren en aan het eind van een aards leven het besef komt van tja had ik maar dit had ik maar dat. echter is het dan inderdaad te laat om nog enige vorm van kwaliteitstijd te kunnen creeren in leven en heb de woorden van een zeer goede relatie van me zeer aangetrokken daar was sprake van ruim 30 jaar verschil maar bestaat de opbouw van die relatie uit pure liefde en word liever vanuit gegaan van tien jar kwaliteit dan 80 jaar oud worden niet niet geleefd te hebben naar je gevoel. ik heb hier een onwijs grote les mee geleerd ook ik oordeelde op leeftijd en liet merken aan mijn meesters dat deze persoon nog veel te jongen zou zijn deze taak te kunnen vervullen waarop zei erg hard moesten lachen en me een simpel antwoord gaven; onze ziel is onwijs oud en leert elk leven weer en inderdaad vallen we vaak op onze bek maar bleek inderdaad nu dit keer wel gelijk te hebben de persoon wilde niet luisteren niet beseffen en ligt helaas nu op bed af te wachten wanneer Hij gehaald word door boven want weigert ook maar enige vorm van medicatie en zal dus erg hard gezegd niet lang meer leven puur omdat hij de adviezen van het UMC niet aannam.
soms is inderdaad een goede compromie de uitkomst om antwoorden te vinden in je leven maar nooit bang te zijn voor consequenties want die ervaring hebben we vaak ook zelf gecreerd.
Dat heet simpel weg echte liefde van uit je binnenste belicht.
Het losmaken van een persoon die je geliefd is ligt vaak erg zwaar maar ook ik heb gemerkt bij mijn vele " adviezen" dat je iemand los MOET laten wil je er juist een goede band mee op willen bouwen, want als je die persoon zou belemmeren in zijn doen en laten zou de kracht die liefde zou overbrengen niet overkomen om de simpele reden dat je je bevind op een ander energie level en dan heeft een overlevingskans geen enkele kans, echter het los laten van een persoon is op dat moment de beste keus puur om die persoon besef te laten zien te laten voelen en te laten delen evt. het mag het moet niet alles in leven word gegeven maar ook genomen om momentne die wij gelukkig niet zouden weten want dan zou de mens nog luier worden en nog egoistischer en blijft slechts een vage herrinering over in dat geheugen wat Wij geheugen noemen tja echter word maar 7% van ons hersengestel gebruikt en vraag ik me vaak af waarom gebruiken we die andere delen dan niet want tja 93 % word niet gebruikt jammer eigenlijk want hoe mooi zou dat wel niet zijn als we die wel konden gebruiken op de juiste manier die juiste weg te vinden de juiste persoon op de juiste plek te weten vinden tja dat zou eigenlijk toch wel erg gaaf zijn toch at kunnen en die denkwijze datteerd erg simpel van de tijd dat de maja,s inca,s en vooral farao,s het voor het zeggen hadden en tja die stonden dus inderdaad in direct contact met de sterrenstelsels en tja als voorbeeld de volgende woorden wat mij overkwam de afgelopen zomer; ik dacht aan de perfecte persoon en ik kreeg op mijn pad, ik droomde en ik ontmoete vaak had ik moeite met de regelementen van het universum maar eigenlijk nu een tijd later gekeken zijn die momenten erg simpel en erg mooi want het bestond/ bestaat gewoon uit pure liefde, geven om, geven aan en geven over aan, die laatste is inderdaad mij nu afgelopen weken erg duidelijk geworden.
soms door teveel informatie vanuit een eerlijk hart gegeven een mens sneller geschrokken doordat ze eerlijke antwoorden krijgen die ze al eeuwen dwars zitten en al vanuit vorige levens met deze vragen rond liepen en tja dan is een confrontatie inderdaad erg hard maar waar.
Soms is het inderdaad de grote vraag doe ik er goed aan een persoon achter te laten echter de mensen om me heen laten overduidelijk merken dat uiteraard ieder zijn eigen keus mag maken en dat juist het mooie is in life maar wij als groep gewoon gekozen hebben samen een gelukkige band op te bouwen en een ieder die daar wil bijvoegen is daar welkom in en is simpelweg de keus aan hen zelf mee lopen in de carrousel van het leven zoals we in Afrika zeggen of gewoon starrig door blijven lopen de rest van ons leven en telkens keihard tegen een onmens grote muur op proberen te klimmen die niet beklimbaar was om de reden dat onze oppermacht vanuit het sterrenstelsel die gewoon niet toeliet.
Iedereen kan van zijn problemen af komen maar is vaak kwestie van willen veranderen, willen mensen toe laten in je leven die je dingen kunnen leren, dingen aan kunnen reiken die soms al vele eeuwen en of mensenlevens dwars zitten ook dit word meegenomen naar een evt volgend leven.
Vaak staan er inderdaad bij een ziekbed personen naast de betrokkene persoon en als ik dan hun gedachten lees is het inderdaad zoals een van MIJN meesters al zei ze staan diep in hun gedachten al de eigendommen te verdelen en te kijken wie of wat hoeveel geld krijgt en het liefste zouden wensen dat de betrokkene zo snel mogelijk zou overlijden om hetzelf beter te krijgen.
Als ik mijn gedachten uit zou mogen spreken dan zou ik gaan oordelen over een persoon en wil dat gewoon niet om de reden dat ik uit liefde wil handelen en wil bestaan en niet van kwade wil ben.
ik weet dat kwaadheid erg simpel word weerkaatst en vooral in mail dubbel word "opgepakt" juist via mail of brief komt gevoel niet op de juiste manier over en tja dat kan soms erg verkeerd uit pakken maar ook dan is die keus aan de persoon zelf om kwaad te blijven en zich zijn history ofwel zijn probleem te laten terugkomen telkens weer of eens een nieuwe weg in zouden durven slaan.
Ik heb besloten voor die nieuwe weg en zie nu ook in dat mensen die letterlijk en figuurlijk ervoor kiezen niet eerlijk te zijn tegen zichzelf juist deze mensen uit je leven gehaald worden.
Ik vroeg me vaak af en ging dan voor advies naar een van mijn meesters toe en kreeg simpelweg een kort hard antwoord ach jongen wat maak je je druk als de persoon niet wilt dan komt en volgt er zo een ander en dat deed me erg zeer want ik voelde me zo happy ik voelde me zo op mijn gemak en tja inderdaad kwam nu dat moment voor mijzelf weer aan IK moest nu zelf iemand los laten en tja de vraag blijft inderdaad komt die persoon nog terug hoe zou dit hoe zou dat en tja die antwoorden zullen we inderdaad enkel krijgen door tijd kans te geven en door te gaan met je leven want een keus tja die mag niet gelijkwaardig zijn maar die moet zelfs gelijkwaardig zijn anders heeft een goede band als vriendschap ook geen kans van overleven en is kwestie van uitstel tot er alsnog een uitbarsting komt.
Ik heb daarom geleerd van mijn meesters vanaf het allereerste moment compleet eerlijk te zijn want alleen dat is het beste fundament als je je "mooie huis" wilt bouwen.
Echter bepaald de kwaliteit van leven uw levensduur en inderdaad ben ik gaan inzien dat ook ik liefde kan geven maar vergat vaak mezelf wat zou ik eigenlijk willen, wat zou ik leuk vinden wat zou mijn wens zijn, hoe zou het voelen als ik liefde terug zou krijgen.. ook dit antwoord heb ik sinds maanden gekregen van boven af laat de keus los en geef die aan de ander over want als die persoon dan ooit terugkomt dan MAG het en zo niet dan niet dan volgt er simpelweg vaak een ander persoon die wel een leven op hetzelfde level willen leven als jou als persoon.
Ik heb deze dingen vorige maand en vanavond nog mee mogen geven aan andere mensen en hebben ook mijn diepste innerlijk aan het denken gezet want tja inderdaad is het simpel door los te laten zie je vanzelf wat er gebeurt en als er inderdaad een ander persoon aanmeld zal dat inderdaad zo mogen zijn want tja ook dat is geen toeval ;-)
Veel personen worden vaak giftig op een moment dat ik niet uit ene juist moment terug reageer dat eigenlijk hunzelf degene zijn waar hard aan gewerkt word maar ja een spiegel kan soms ook erg hard zijn als je je hoofd eraan stoot maar door een twee keer voldoende afstand te nemen zal je zeker niet nog eens op je bek vallen, neem deze les mee en zie wat u er zelf uit mag halen, want uit onze gesprekken deze week met erg veel mensen blijkt dit gewoon de enige waarheid te zijn. we willen wel en eisen wel maar de wil weggelaten maakt vrije keus van die persoon zelf en enkel uit vrijheid kan echte liefde ontstaan op gelijkwaardig level.

Mijn "weg" heb ik opengegooid om het universum te bepalen welke weg ik mag bewandelen en ben die weg dan ook al enige tijd ingeslagen, puur omdat ik zelf wilde veranderen niet nogmaals die fouten wilde maken die me zo zeer gedaan hadden maar de les daaruit geleerd had.
Maar verander nooit voor je omgeving doe dit puur voor jezelf want de omgeving doet dit ook zeker niet voor jou, de boom groeit de richting op die zij wil groeien wat we ook doen om dit tegen te houden, de boom zal zijn leven lang strijden om die weg vrij te maken waar zij groeien wil.

Dirk Christians

nieuws van de dag 20 september

Nieuws van de dag,

Indonesie,

Ook vogelgriep uitbraak Jakarta, Indonesie.
De overheid aldaar heeft een start gemaakt met het vernietigen van vele vogels, ook hier is erg veel angst ontstaa voor uitbraak onder de mensen.

New Orleans,

Nieuwe orkaan rita rukt op richting het rampgebied van de orkaan Katrina.
Deze nieuwe okraan zal wederom veel schade gaan makne aan de gehele regio aldaar.
De burgemeester van New Orleans heeft per direct de mensen die weer terug gekeerd waren opgeroepen weer per direct de stad te verlaten met grote spoed.
De staat florida maakt zich op voor de 17e orkaan dit jaar.
Ook word vanut het hoofd van de nationale hulpverleningen van de V.S opgeroepen NIET terug te keren nar de woongebieden vanwege het ernstige gevaar voor de volksgezondheid en uitbraak van grote epidemien.
echter vind de Burgemeester dit onzin tja hij moest eens weten.....

Nijmegen Nederland,

Erg veel ophef is onstaan na het in elkaar slaan van een ouder echtpaar die haar mond opentrok nadat zij een aantal jongeren diverse auto,s in elkaar zagen trappen.
De man van het betreffende echtpaar ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis, als dit als toekomst beeld van Nederland wilt hebben tja ..
Deze site is opgezet om de reacties los te trekken van mensen die ook veranderingen in goede zin willen toelaten in Nederland en ook eens aan de kant gaan kijken wat de slachtoffers te vertellen hebben, blijkbaar zijn deze mensen veel meer de dupe dan de daders als straf krijgen.


Den Haag Nederland,

Staatssecretaris van Geels wil z.s.m veel bussen van het openbaar vervoer in Nederland verplichten om op aardgas te gaan rijden.
Heeft deze man wel eens nagedacht dat over enkele jaren ook deze energiebron uitgeput zal zijn...
Waarom word in een land als het onze wat zo voor loopt op alle technieken wereldwijd niet gekeken naar de mogelijkheid om auto,s en bussen te laten rijden op zeewater hier hebben we een overvloed van en zou direct de zeespiegel in balans houden toch..
Een kwestie van willen blijkbaar..... ( of komt Shel dan weer om de hoek met enkele miljoenen om ook dit plan van de tafel te drukken.... )
Tja blijkbaar stat de regering er niet bij stil dat de tijd is aangebroken dat natuur nu ongenadig hard zal terugslaan juist vanuit die hoeken.
Onze eigen energie zal de genadeklappen gaan geven voor economie, mensheid en het voortbestaan daarvan.


Echter zijn wij begonnen ONZE taak voort te zetten waar dan ook ter wereld.
Deze site zal dan ook vrijwel zeker overgenomen worden door de andere personen die vanuit Nederland mijn taak over zullen gaan nemen.
Een kwestie van willen geloven is een kwestie van willen zien want als je wilt zien zal je willen blijven leren van de fouten in het verleden, het heden en de toekomst vredig te willen creeren.

Verblijvend met de lach der Zon,

Dirk Christians

Monday, September 19, 2005

Uitspraak gerechtshof Arnhem

Negatief.

Nadat de rechtbank te Arnhem een "advocaat" had "aangewezen" om onderzoeken te starten vanwege het gebeurene, is dan nu eindelijk de uitspraak gedaan en kan gewerkt gaan worden aan de confrontatie,s met de betrokkenen personen.
Het gerecht in Nederland moet zich werkelijk kapot schamen om op deze manier met mensen om te gaan, de toegewezen advocaat vanuit de rechtbank gaf letterlijk en figuurlijk toe de stukken niet juist doorgenomen te hebben en wilde niet met rotzooi op zijn bureau geconfronteerd worden. ( zijn eigen woorden, ook de opname-tape,s van de werknemers van het deurwaarders kantoor werken in ons eigen nadeel want de privacy wet beschermd deze mallafide personen.)
Ook gaf de advocaat openlijk toe dat de onderzoeken niet juist zijn gedaan.
Ook wij zijn zeker op de hoogte waarom deze "werkwijze" gevolgd is.
De betrokken rechter gaf duidelijk toe hiervan op de hoogte te zijn en ook van de wandaden van de diverse personen die dit allemaal aangericht hebben.
Echter de slachtoffers intereseert de overheid gewoon weg niet want tja er moet toch geld verdient worden in Nederland..??? blijkbaar moeten we zeer crimineel zijn en krijgen dan werkelijk ales wat ons hartje begeert, blijkbaar moet je groe crimineel zijn want dan krijg e je eigen tennisbaan,cafe eigen "hotelkamer enz...
Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig hier in Nederland??????
Blijkbaar zijn vrijwle alle inwoners van Nederland zo naief dat zij de mond niet open durven te trekken tegen de overheid, nou wij wel!!!
Echter word niet gekeken naar de rol van slachtoffers dit interesseert ze blijkbaar niet.
Ik heb dan ook besloten dat mijn tijd in Nederland er vrijwel dan ook op zit en mijn heil elders te gaan zoeken.
Dit heeft erg veel mensen zeer gedaan blijkt nu om deze keus te maken, vele mensen hebben mij niet gelooft en krijgen nu de consequenties op hun bord.
Ik zal dan ook hoogstwaarschijnlijk niet verder kunnen waarschuen omdat het land waar ik vrijwel zeker heenga niet voorzien is van de betreffende verbindegen van het internet.
Vele beloftes zijn mij gedaan voora van politie en overheid maar vooral van pers; we zullenw el helpen enz of we zullen wel op deze zaak induiken.
Wel bij deze de zeer hartelijke complimenten voor ; het riag, c.m.d, kredietbank, c.w.i. , politie Veenendaal!!!, rechtbank Arnhem, rechtbank utrecht, rechtbank Wageningen, rechtbank Amersfoort, maar vooral de sociale diensten van de gemeente,s Ede en Veenendaal, vooral de belastingkantoren moeten zich werkelijk kapot schamen hoe ze om zijn gegaan met duizenden mensen die net als mij in het zelfde schuitje zitten.En heb hier paar woorden voor; oplichters eerste klas die mensen voorliegen, beloftes maken en niet beseffen dat zij over eerste levensbehoeftes beslissen van menselijke personen. ( dit is mijn mening die zeker door vele miljoenen personen gedeeld zal worden)
Ook de rechtbank was totaal niet gecharmeerd van de werkwijze van al deze personen ( maar grijpt niet in!!!) en vooral niet van de belastingdienst Amersfoort deze gaf letterlijk en figuurlijk toe dat er fouten zijn gemaakt en de aanslagen foutief aangemaakt zijn het was een foutje;...... werd simpel over de telefoon meegedeeld, echter onze zaak krijgen we er niet mee terug want moest dan maar advocaat in huren...
Ook de rechtbank geeft verder geen uitleg....... doorgestoken kaart of??

Voor al deze personen; EEN GROTE PLUIM echt waar!!! ik zou me werkelijk kapot schamen als ik ook bij maar een van deze instanties zou werken dit is onze mening en ben niet bang voor mijn consequenties maar dat de meeste personen hier in Nederland te laf zijn hun daadwerkelijke mond open te trekken tja hun keus ik doe dat niet sorry ik heb gekozen voor confrontaite en zal daar zeker niet bang voor zijn.
Ik volg nu DE WEG die ik zeker verder zal lopen en de personen die me daar in willen volgen erg leuk en erg graag want elke steun is welkom maar mekr nu dat in deze zeer moeilijke dagen voor ons juist de mensen die de bewijzen aan KUNNEN leveren ons nu laten stikken.
Het intereseert ons dan ook niet op onze schrijffouten gewezen te worden of andere nalatigheden wij weten waar we heen gaan want die weg is voor ons opengelegd. en zal die zeker vervolgen ook in het buitenland.
Ik heb maar een paar woorden over voor Nederland we doen osn voor als een zeer rijk land wereldwijd maar onze contacten melden osn simpel; "ARM LAND" waarin wij wonen....

Ik zal zolang het in mijn kunnen ligt u op de hoogte houden van hetgeen er gaande is op de planeet aarde.

Verblijvend met de lach der Zon.

Uitspraak gerechtshof Arnhem

Negatief.

Nadat de rechtbank te Arnhem een "advocaat" had "aangewezen" om onderzoeken te starten vanwege het gebeurene, is dan nu eindelijk de uitspraak gedaan en kan gewerkt gaan worden aan de confrontatie,s met de betrokkenen personen.
Het gerecht in Nederland moet zich werkelijk kapot schamen om op deze manier met mensen om te gaan, de toegewezen advocaat vanuit de rechtbank gaf letterlijk en figuurlijk toe de stukken niet juist doorgenomen te hebben en wilde niet met rotzooi op zijn bureau geconfronteerd worden. ( zijn eigen woorden, ook de opname-tape,s van de werknemers van het deurwaarders kantoor werken in ons eigen nadeel want de privacy wet beschermd deze mallafide personen.)
Ook gaf de advocaat openlijk toe dat de onderzoeken niet juist zijn gedaan.
Ook wij zijn zeker op de hoogte waarom deze "werkwijze" gevolgd is.
De betrokken rechter gaf duidelijk toe hiervan op de hoogte te zijn en ook van de wandaden van de diverse personen die dit allemaal aangericht hebben.
Echter de slachtoffers intereseert de overheid gewoon weg niet want tja er moet toch geld verdient worden in Nederland..??? blijkbaar moeten we zeer crimineel zijn en krijgen dan werkelijk ales wat ons hartje begeert, blijkbaar moet je groe crimineel zijn want dan krijg e je eigen tennisbaan,cafe eigen "hotelkamer enz...
Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig hier in Nederland??????
Blijkbaar zijn vrijwle alle inwoners van Nederland zo naief dat zij de mond niet open durven te trekken tegen de overheid, nou wij wel!!!
Echter word niet gekeken naar de rol van slachtoffers dit interesseert ze blijkbaar niet.
Ik heb dan ook besloten dat mijn tijd in Nederland er vrijwel dan ook op zit en mijn heil elders te gaan zoeken.
Dit heeft erg veel mensen zeer gedaan blijkt nu om deze keus te maken, vele mensen hebben mij niet gelooft en krijgen nu de consequenties op hun bord.
Ik zal dan ook hoogstwaarschijnlijk niet verder kunnen waarschuen omdat het land waar ik vrijwel zeker heenga niet voorzien is van de betreffende verbindegen van het internet.
Vele beloftes zijn mij gedaan voora van politie en overheid maar vooral van pers; we zullenw el helpen enz of we zullen wel op deze zaak induiken.
Wel bij deze de zeer hartelijke complimenten voor ; het riag, c.m.d, kredietbank, c.w.i. , politie Veenendaal!!!, rechtbank Arnhem, rechtbank utrecht, rechtbank Wageningen, rechtbank Amersfoort, maar vooral de sociale diensten van de gemeente,s Ede en Veenendaal, vooral de belastingkantoren moeten zich werkelijk kapot schamen hoe ze om zijn gegaan met duizenden mensen die net als mij in het zelfde schuitje zitten.En heb hier paar woorden voor; oplichters eerste klas die mensen voorliegen, beloftes maken en niet beseffen dat zij over eerste levensbehoeftes beslissen van menselijke personen. ( dit is mijn mening die zeker door vele miljoenen personen gedeeld zal worden)
Ook de rechtbank was totaal niet gecharmeerd van de werkwijze van al deze personen ( maar grijpt niet in!!!) en vooral niet van de belastingdienst Amersfoort deze gaf letterlijk en figuurlijk toe dat er fouten zijn gemaakt en de aanslagen foutief aangemaakt zijn het was een foutje;...... werd simpel over de telefoon meegedeeld, echter onze zaak krijgen we er niet mee terug want moest dan maar advocaat in huren...
Ook de rechtbank geeft verder geen uitleg....... doorgestoken kaart of??

Voor al deze personen; EEN GROTE PLUIM echt waar!!! ik zou me werkelijk kapot schamen als ik ook bij maar een van deze instanties zou werken dit is onze mening en ben niet bang voor mijn consequenties maar dat de meeste personen hier in Nederland te laf zijn hun daadwerkelijke mond open te trekken tja hun keus ik doe dat niet sorry ik heb gekozen voor confrontaite en zal daar zeker niet bang voor zijn.
Ik volg nu DE WEG die ik zeker verder zal lopen en de personen die me daar in willen volgen erg leuk en erg graag want elke steun is welkom maar mekr nu dat in deze zeer moeilijke dagen voor ons juist de mensen die de bewijzen aan KUNNEN leveren ons nu laten stikken.
Het intereseert ons dan ook niet op onze schrijffouten gewezen te worden of andere nalatigheden wij weten waar we heen gaan want die weg is voor ons opengelegd. en zal die zeker vervolgen ook in het buitenland.
Ik heb maar een paar woorden over voor Nederland we doen osn voor als een zeer rijk land wereldwijd maar onze contacten melden osn simpel; "ARM LAND" waarin wij wonen....

Ik zal zolang het in mijn kunnen ligt u op de hoogte houden van hetgeen er gaande is op de planeet aarde.

Verblijvend met de lach der Zon.

Sunday, September 18, 2005

nieuws van de dag 18 september

Tijd van Besef,

Tijd van besef is aangebroken....

Wat is waarheid?, wat is ware diepgang van uw leven....?
Tja hoe bevat de mens woorden, woorden als voeding gekregen door "voorlopers" die gestuurd zijn. ( zie ook de naam; THE DOGSTAR, deze is de eerste ster voor alle anderen uit die de naam hondenster heeft gekregen vanuit Zuid Afrika omdat Zij de meest rottige klus moet klaren nl; de boodshap rondbrengen.)
Waarschuwingsfase 1 is ingegaan dit betekent de 7 weken van warning ofwel de mensen de waarschuwing mogen geven wat er staat te gebeuren de komende decennia.
Echter de keus is aan de persoon zelf wat daar mee te doen, overleven of je overgeven aan de weg der evolutie..
Eenmaal ervoor gekozen te blijven op de plaatsen die aangeven zijn als risico gebieden is er straks geen tijd meer te ontkomen omdat de rampen van zo,n grote omvang zullen zijn dat "wegrennen op lokatie" helaas straks niet meer mogelijk zal zijn.
Ook de voorspelde tsunamie was enkel maar een "kleine jongen" voor wat betreft de natuur voor ons in petto zal hebben.
Een kwestie van bijstellen van ons geloof in boven, de een noemt het GOD de Ander ALLAH, BOEDHA of welke religie dan ook.
We houden ons grotendeels vast aan ons "geloof" omdat het om de meest simpele reden ons doorgegeven word en "ingeprogrameerd" is van generatie op generatie. ( echter door gemak telkens zo bijgesteld is dat de ware boodschap vergeten is.)
Echter geloof kan enkel op de juiste manier onstaan door verandering toe te staan in uw leven, we leren, we beseffen, we creeren........ ofwel we hebben de kracht onze dromen in een schepping waar te maken.
Puur door ervaring op te doen in ons leven kan je pas zeggen ik heb wat MOGEN leren.
Aardmensen die op dezelfde plaats "stil" blijven staan ( uitleg; de dingen blijven doen die je vertrouwd waren en niet Willen luisteren naar "boodschappers ofwel voorlopers".) zullen echter nooit wat meer leren, ze hebben het gevoel veel antwoorden te krijgen van andere personen, of een gevoel te hebben van het gebeurt mij of ons toch niet en zal wel zijn beloop hebben en nog jaren duren wel om even echt eerlijk te zijn deze personen zullen echter geen tijd meer krijgen weg te vluchten omdat het nog kwestie van jaren zal zijn dat de weg der evolutie ook zal toeslaan in Ons leefgebied Nederland en ongenadig zal toeslaan.
De verwachte weg der evolutie zal toe gaan slaan vanuit noordwestelijke hoek volgens onze verwachtingen en is kwestie van aftellen.
De enorme booreilanden voor de kust van Engeland zijn hiervan de oorzaak.
Nooit heeft iemand er bij stil gestaan dat het weghalen van olie en gas uit de diepe zeebodem zo levensgevaarlijk is dat dit miljarden mensen levens kan gaan kosten en dat zal dan ook gaan gebeuren als de mensen niet met grote spoed in zou grijpen, echter zijn wij als groep ook voor gek verklaard en hebben besloten enkel nog te werken vanuit stille kracht ( uitleg; het opzoeken en aanspreken van een aantal personen die de kans krijgen wel te overleven, deze kans word echter een keer aangeboden daarna is de keus aan de persoon zelf en zal e voorloper weer verder gaan met zijn taak.) ( ook onze oppermacht zal niet nogmaals zijn ZOON naar de planeet AARDE sturen om de meest simpele reden; de les geleerd te hebben zijn "zoon" niet nog eens aan het kruis genageld te zien. Ook ander religie,s zullen deze gang van zaken onderbouwen. ( "DE EZEL" stoot zich niet nog eens aan dezelfde steen.
WE hebben helaas een enorm groot probleem vergeten, we hebben het helaas allemaal zelf gecreerd, en ook de "boodschappen" voor de komende jaren worden aangegven in onze plaatselijke omgevingen. ( zie de waterlijn die duidelijk is aangegven qua hoogte en richting die langs de a12 s,avonds duidelijk te zien is, ook de hoogte word hier vrijwel zeker in aangegeven.)
Meesten mensen zullen zich afvragen waarom onze basis vanuit Veenendaal, Nederland en vanuit Zuid Afrika dit word aangestuurd, wel die antwoorden zijn erg simpel te geven wij in Nederland leven exact in het spiegelbeeld van Zuid Afrika op dezelfde breedtegraad en lengtegraad vanuit de lichtstelsels bekeken. ( Veenendaal ligt achter de "kam" van de heuvelrug en de monnikenberg die als buffer zal dienen voor water wat komen gaat.)
Een tijd van besef word vrijwel altijd gegeven van boven af om de mens de kans te geven om zich uit de voeten te maken voor hetgeen er komen gaat.
Dit is echter nog kwestie van jaren.
Ook is de vraag waarom er zoveel mensen onschuldig de dood in worden gejaagd ons erg veel gevraagd, ook dit is duidelijk uit te leggen omdat je je eige toekomst vrijwel altijd zelf creerd en je zelf bepaald wat er gaat en staat te gebeuren, ook het negatieve roept de mens vaak zelf op zich af. ( de mens heeft puur voor zichtzelf geleefd en durfde niet op te komen voor zijn medemens met alle gevolgen van dien.)
Wij als familie hebben dit zeer dichtbij mee mogen maken, in de tweede wereldoorlog door je eigen kameraden verraden te worden die in het verzet "zaten" maar niet ingrepen en dus executie niet WILDEN vermijden puur door angst voor zichzelf. ( zie monument Veenendaal, dhr Blankensteyn. )
Verandering is dus niet altijd in goede zin maar als we eerlijk terugkijken zoals het eigenlijk zou mogen dan is er erg goed te zien dat ook Bv ook Hitler de kans kreeg zo vreselijk veel dingen uit te halen simpel om de reden dat hij werd geloofd en volledig werd gesteund door miljoenen "aanhangers".
De tijd is aangebroken van besef en opkomen voor individu want de aardmens zal nu keihard gefronteerd worden door de weg der evolutie en die kans om te overleven word maar een keer aangegeven. ( zie de duidelijke boodschap in BV DE LION KING, de tik naar Simba met de stok de tweede keer bukt Simba. ) deze keus is geheel aan u!!!
Het doet ons in ons hart en lever zeer dit op deze wijze te mogen vertellen maar we zijn hier eerder geweest om dezelfde reden, dezelfde opdracht; de juiste personen naar veiligere gebieden te brengen puur omdat "het leeuwendeel" niet wilde luisteren, hierdoor hebben ze dit niet overleefd.
De geschiedenis herhaald zich en de "film" word overnieuw afgespeeld, echter met ale gevolgen van dien.
De overduidelijke boodschap voor de opbouw van onder andere de steen van de piramide,s ( de antwoorden van hetgeen er werkelijk gebeurd is.) ligt erg simpel in Afrika en niet in Israel of Palestina. ( boodschappen staan overduidelijk in de songs aangegeven en ook het gezegde word hier duidelijk naar weergeven; waar twee honden vechten om het been, rent een derde er mee heen.

Op dit moment word erg hard gewerkt aan de plaats van overleving wij zullen u nader op de hoogte houden via deze site en andere vormen van communicatie.
Ook kunnen wij alle hulp gebruiken die voor handen is de Boodschap via stille kracht verder te leiden.
Wereldwijd word aan deze boodschap gewerkt en als waarschuwing aan het adres van de personen die ons tot stoppen willen wanen, deze zullen als "versteend" achter gelaten worden...
Dit alles word vanuit de lichtstelsels gestuurd met volle liefde. passie en lifestyle uit volledige vrije keus.

Wederom de boodschap gestuurd vanuit de lichtstelsels.

Verblijvend met de lach der ZON verblijven wij.

The Embassadorion group

Thursday, September 15, 2005

nieuws van de dag 15 september

De waarheid zal nu overal aan het licht gaan komen.
Veel politiek ligt nu zwaar onder vuur simpel omdat de Nederlandse bevolking zich zwaar bedonderd voelt.
Valse beloftes worden met veel ophef gemaakt terwijl aan de andere kant de kosten onwijs opgevoerd worden.
Echter vergeten de politici een groot ding; hun borrelhappjes en etentjes zouden ook wel afgeschaft mogen worden want tja de armen worden armer en de rijken worden rijker, blijkbaar heeft de VVD hier grote invloed op de partij van de rijken ach tja wij weten in ons vooruitzicht gekeken dat zij straks de armen nodig hebben weer "rijk" te mogen denken.
De complete bevolking van Nederland heeft wantrouwen in haar overheid, maar als u goed op let is dit overal ter wereld gaande.
Wij zullen dan ook bij deze waarschuwen dat ALLES zich zal spiegelen en ook voor diverse kranten die het nieuws NIET eerlijk brengen hun eindlot staat te wachten.
De gebeurtenissen zullen zich de komende jaren compleet gaan spiegelen en zal erg lange tijd duren voor de BURGER weer vertrouwen terug te geven en heeft geen passie nodig die geen diepgang heeft en vanuit valse ziel gestuurd word.
De overheid probeert nu zieltjes te redden door mooie woorden maar worden in alle delen van de volksmond direct vuile zakkenvullers genoemd en tja ook in Noorwegen komt deze strijd los want ook daar ligt net als in Belgie en Nederland de complete overheidssystemen onder vuur.
Vertrouwen schept een band maar eenmaal vertrouwen beschaamd is het beter plaats te maken voor hernieuwde overheids personen.
De mensen voelen zich enorm bedonderd en de nu zittende regering moet zich werkelijk kapot schamen juist die mensen te "raken "die het land juist hebben helpen op te bouwen na de oorlog, juist deze groep mensne voelt zich zwaar benadeeld.
Arrogantie vanuit de overheid maakt ons land compleet kapot!

Geef gerust uw mening want uw mening geven mag vrijuit in Nederland en hlp voorkomen dat wij gaan spiegelen in ene bewind dat geen mening meer wil delen. juist nu is het erg belangrijk uw mond open te trekken.

Dirk christians

Dagboek 15 september 2005 persberichten

Op deze dag is de Rechter commissaris van de rechtbank te Arnhem ter verantwoording geroepen via schriftelijk schrijven.
Na 3,5 gevochten te hebben en tevens hulp gevraagd te hebben aan de overheid deze personen gerechtelijk aan te pakken zijn wij helaas wederom gestuit op de oneerlijke wijze van de Ambtenaar cultuur hier in Nederland.
Wij als groep mensen hebben deze grote oplichters dan ook de "oorlog"' verklaard.
Via alle wegen worden de stukken met vele bewijzen nu openbaar gemaakt en is het wachten op het escaleren van deze zaak.
Diverse instantie,s in Nederland waaronder de sociale dienst zullen "onder vuur" komen te liggen ook diverse advocaat kantoren en gerechtsdeurwaarders zullen met naam en toenaam genoemd gaan worden.
Deze personen is dan ook letterlijk en figuurlijk de "spirituele oorlog verklaard".
Ongeacht de uitspraak van het gerechtshof komende maandag zullen wij de strijd voort gaan zetten alle waarheid nu boven tafel te gaan krijgen dit zal ook via pers worden uitgevochten.
Hier is vandaag mee begonnen, ook het gerechtshof is hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht.
Bij deze roepen wij de Nederlandse overheid dan ook op ter verantwoording van alle partijen.
Wij zouden ons werkelijk kapot schamen om voor deze instantie,s werkzaamheden te verrichten.
Zelfs de advocaat door de rechtbank toegewezen heeft niet eerlijk en correct gehandeld, ook de belastingdienst heeft volgens de rechter niet correct gehandeld.
De rechter aldaar heeft al hoofdschuddend te kennen gegeven dat dit geen normale gang van zaken is, echter zijn ook in deze zaak de slachtoffers aan hun lot overgelaten doordat politie diverse malen aangifte weigerd.
Is dit Nederland 2005 of trekken we nu eindelijk eens onze mond open en laat de boodschap naar Den Haag erg duidelijk zijn stop met valse belofte,s en voorliegen van uw eigen bevolking want dit roept werkelijk op tot imense haat vanuit alle hoeken van Nederland.
Ik ben niet bang om de "schuld" op me te nemen omdat ik weet dat ik geen enkele handeling gedaan heb die in strijd is met de Nederlandse wet.
Ook ik ben Nederlands staatsburger en verwacht ook als staatsburger behandeld te worden met alle rechten van dien.

Wij zullen dus niet afwachten wat de uitspraak van het gerecht aankomende maandag zal zijn, we zijn op dit moment op alle fronten bezig de pers voor te lichten over deze abnormale gang van zaken.


Dirk Christians, Het recht zal nu gaan zegevieren!!!

Dagboek 15 september 2005

Persberichten;

Tyfoon,

Wederom word De Verenigde staten geteisterd door noodweer, dit keer raast de tyfoon Ophylia over het land.
1700 mensen hebben zich aan de kust stroken in veiligheid moeten stellen in de schuilkelders.
Ruim 120.000 huishoudens is de stroom uitgevallen.
Ook hier word erg goed duidelijk dat stroom in massa aanleveren juist niet de goede manier is omdat er bij dit soort rampen totaal geen stroom toevoer meer is terwijl als er sprake zou zijn van individu stroom leveleren ( zonne- energie bv.) er wel grote kans zou zijn dat de stroom aan blijft.

Nederland,

Nederland krijgt te maken met de uitschieters van de orkaan Cathrina, deze zullen spoedig gaan zorgen voor een verslechtering van het weer.


Nederland,

Verenigde Natie,s President Balkenende heeft de spiegel voorgehoude aan alle leden van de Verenigde Natie,s om de belofte,s na te komen die 5 jaar geleden gemaakt zijn.
Nederland neemt hier duidelijke voorbeeldfunctie in door de leden ter verantwoording te roepen en zich de gedane belofte,s na te gaan komen.
Het betreft de financiele hulp aan de derde wereldlanden.
Een compliment mag dan ook zeker gegeven worden voor onze minister president want ook dit is geen gemakkelijke taak.

Nederland,

Openbaar ministerie slaat enorme blunder in meerdere rechtzaken, blijkbaar is de wereld erg gespiegeld als slachtofers aangife doen bij de politie mar die niets doet.
Ook de politie Veenendaal neemt aangifte,s totaal niet serieus en vele mensen worden weggestuurd en word keihard gezegd dat het gaa om geld verdienen.
Blijkbaar doet de politie dan ook niet meer het werk wat vanuit Den Haag wel verwacht word.
Wij weten als groep zeker dat enorm veel mensen dit enorm stoort en niet eens meer aangifte doet omdat de politie er gewoonweg niets mee doet en aangiftes gewoon niet doorgestuurd worden naar de rechtbanken.
Aan u die keus om ons mee te gaa helpen de spiegel voor te houden voor ook de politie want zij mag dna wel de macht uitoefenen maar wil niet zeggen dat de Nederlandse bevolking een loopje met zich moet laten nemen door de overheid wat nu wel gedaan word.
het vertrouwen in e overheid is dan ook nog nooit zo laag geweest dan nu op dit moment.
Wij vinden dat; Het openbaar ministerie; Faalt!
Wij vinden dat; Het complete politie systeem ; Faalt!
Wij vinden dat; Het complete Rechtsysteem; Faalt!
Ook is het erg vreemd te horen dat de miljonairs dochter Claudia vancht bevrijd is, we zijn zeker erg blij ook voor haar maar hebben onze grote twijfels erg simpel om de reden dat de politie blijkbaar met erg veel mensen op deze zaak is gedoken OMDAT het een miljonairs dochter is!!
Wij schromen dan ook niet dat wij VINDEN dat het systeem in Nederland dan ook simpelweg nog puur om geld verdienen gaat blijkbaar ook bij de overheid en politie.
Als iemand van de lagere rang bij het politie bureau verhaal komt halen werden zij echter simpelweg weggestuurd tja ...... voor u de rest in te vullen.
Wij zullen binnenkort beginnen met de lijst met gegevens te gaan publiceren van diverse personen die criminele activiteiten uitvoeren met duidelijke goedkeuring van de overheid, het betreft hier " zeer vooraanstaande" gerechtsdeurwaaders, wethouders, ambtenaren en ook advocaten die haar werk niet goed uitvoeren maar daar wel voor betaald worden.

Echter aan u die keus of u langer over u heen wilt laten lopen of u nu eindelijk eens uw mond open trekt, wij in ieder geval niet en zijn hard bezig onze woorden om te zetten in daden ook op de rechtbanken.
Ook wij als groep merken dat als er problemen ontstaan vele mensen je letterlijk en figuurlijk laten stikken puur omdat ze bang zijn hun eigen hachje kwijt te raken tja ... we leven blijkbaar in een wereld die door ons zelf zo gecreerd is aan u die keus of de tijd van verandering aan is gekomen of ....

Sobona Sikelela Afrika,

Het recht zal gaan zegevieren.

The Embassadorion Group

Wednesday, September 14, 2005

Dagboek 14 september 2005

Zoals een ieder kan volgen is de pers ook heel langzaam zich ervan bewust dat het klimaat ernstige veranderingen aan het doorvoeren is.
Ook de Noordzee is dit zeer goed herkenbaar, veel tropische vissen zijn noordwaarts aan het trekken, waaronder de pijlstartinktvis word in grote getale gezien in de Noordzee.
Ook grote roofvissen worden steeds vaker gesignaleerd.
Oude soorten zoals schol en kabeljauw zijn noordwaarts getrokken om plaats te maken voor deze uit het zuiden afkomstige vissoorten.
Dit is veelal te danken aan de hogere zeewatertemperaturen die over het algemeen enkel graden zijn verhoogd, enkel nu de afgelopen tien jaar zijn deze met grote snelheid aan het oplopen. ( enige oplossing is de oproep van de Afrikaanse ministers zeer serieus nemen door 14 miljoen nieuwe bomen aan te planten alleen in afrika al.)
Vele wetenschappers worden " ingeroepen" maar als u erg simpel kijkt naar de statistieken die genoemd zijn is de klimaatverandering die over 80 jaar voorspeld is door de vele dure wetenschappers al vollop aan de gang!!! Tja blijkbaar moet er veel geld betaald worden voor deze onzin en word blijkbaar gretig gebruik gemaakt van dit soort "vriendjes" politiek want tja ons kent ons he .......

Als u op eerlijke manier het nieuws volgt dan herkent u vreselijk veel dingen en manieren om door te krijgen op welke manier natuur toe zal slaan, langzaam maar sluiperig en zeer dodelijk.
Als u goed om u heen kijkt en bv de tuinen alleen al in Nederland 100 jaar terug bekijkt dan herkent u direct dat de natuur allang begonnen is de naturlijke balans te gaan maken om de dieren vanuit de tropen in deze regio,s te kunnen laten overleven.
Let u vooral op de vele conniferensoorten en palmen ( in de wortels van deze palmen zitten miljoenen eitjes van tropishe insekten die op dt moment uitkomen, u mag dan denken aan de malariamug enz) die overal in Nederland met gemak overleven. ( temperatuur zal komende 10 jaar nog harder oplopen en opstomen naar tropisch klimaat, nat warm en zeer gevaarlijk)
Ook is door de "hernieuwde" aanplant een andere luchtstroom ontstaan waardoor er minder wind bij de planten kan komen en door aanplant van massa wintergroene beplantingen kan wind door snelheid niet meer afkoelen, en blijft warmer dan normaal.
De mens heeft echter ook hier dus zelf invloed op gehad zonder dat ze dat zelf door heeft gehad.
Overal in ons land zult u zien dat de natuur "klaar word gemaakt" om deze dieren te huisvesten ( zie ook de "wedlands" in vooral Zeeland, Biesbosch enz.) deze gebieden zijn bij uitstek geschikt voor de flamingo,s. en vele andere tropische volgelsoorten waaronder de aasgieren ( gesignaleerd in Noord Europa 2004, ook in Nederland).

Maak u op voor een warm tropisch klimaat en houd vooral rekening met een gespiegelde stand van de ZON.

De personen die deze "boodschappen" niet serieus zullen nemen zullen de komende weerspiegeling dan ook niet overleven.
De tijdslimiet waarin wij "spreken" mag u verwachten in de komende decennia ( 10 jaar hooguit)
ofwel; 2007 tot en met 2014 zal dit het hoogtepunt bereiken.
Wegrennen op dat moment is hiervoor niet meer mogelijk, onze mensen zijn wereldwijd begonnen de waarschuwingen vanuit stille kracht door te geven, deze worden u slechts eenmaal gegeven, aan u die keus wat er verder mee te doen.
Als de "Voorlopers" ( zijn boodschappers die in contact staan met het universum) eenmaal uit uw leven zijn verdwenen zullen zij niet terugkeren u alsnog op te halen om in veilgheid te brengen hier zullen zij gewoonweg geen tijd voor krijgen of hebben. ( contact houden met deze voorlopers is dan ook zeer gewenst, hier zitten geen kosten of verbintenissen aan vast.)
Het op de risico aangewezen plaatsen blijven, zal zeer dodelijk zijn.
Enkele gebieden waar de tijdklok tikt zijn; Dubai, saoedie Arabie,Irak, Iran, Afganistan Zweden,China, Rusland Noorwegen, Noordelijk gelegen delen van Engeland, Noord Duitsland, Noordwest, en zuid west Nederland ( zeeland, delen van Zuidholland,Noordholland,vrijwel geheel Groningen en klein gedeelte van Friesland) compleet texas en zeer grote delen van de Verenigde staten, ( zoals u ziet is dit zeer groot probleem wereldwijd en kent geen grenzen) zeer grote gebieden van oceanenbodems zullen hersteld worden ( door kleine aardbevingen zal de grond instorten omdat er nooit in de kraters die onstaan zijn door olieboringen ( uitleg; doordat water de plaats inneemt van de weggehaalde olie en of gas valt druk compleet weg ( olie en gas geven druk , water niet!) en druppelt de grond erg zachtjes onder onze voeten weg waardoor het wachten is dat deze grond compleet inzakt. Niets is teruggestopt dit zal de aardmens zeer duur komen te staan nu helaas, ook wij zouden dit anders gewenst hebben en hebben jaren hulp gezocht bij pers en overheid in Zowel Nederland als in buitenland maar hier werd uiteraard geen gehoor aan gegegeven .
Wij zijn op dit moment hard bezig in kaart te brengen welke risico gebieden nog meer in aanmerking komen het voortijdig zorgen dat u in veiligheid bent is van zeer groot belang omdat de natuur deze gebieden compleet zal laten instorten op korte termijn.

De Regio Midden Nederland word als vrij "veilig" gebied aangeven maar kan niet worden gegarandeerd dat deze ook droge voeten zal houden. echter worden zij beschermd door de "ruggen" van de Utrechtse Heuvelrug ( 60 meter hoog).
deze zal als natuurlijke buffer vrij veel "tegen" kunnen houden, echter het overstromingsgevaar van de Bommelerwaard en tussendijkse rivieren is op zeer scherp te verklaren het zal kwestie van tijd zijn dat ook deze dijken als luciferhoutjes knappen doordat deze verhoogd zijn en niet genoeg verbreed. ( hierdoor word druk op dijken met enorme snelheid verhoogd en krijgt de dijk geen tijd zicht te verzadigen zoals normaal gebeurt)
Ook hier is geen sprake van vluchtmogelijkheden als het water komt!!!
Echter u op de kleinste rampen voor te bereiden kunt u een hoop narigheid voor zijn.
Echter in deze risico gebieden te wonen raden wij u ten zeerste aan nu zoalng het nog kan u spullen te pakken en naar hoger gelegen gebieden te verhuizen.
Hier kunt u nog erg veel schade mee voorkomen omdat u simpelweg uw persoonlijke inboedel nog mee kan nemen, echter is bij het uitbreken van deze rampen geen sprake meer van meenemen van uw persoonlijke eigendommen!!!
de voorspellingen zoals wij die mogen lezen in wind en water staan voorgeprogrammerd vanuit de sterrenselsels en zullen doorgevoerd worden omdat de aardemens niet heeft willen luisteren en de aardmens puur personen gelooft die macht wilden uitoefenen om daar zelf geld mee te verdienen ook hier word hard aan gewerkt, geld zal geen kracht meer hebben omdat "zij" de grootste veroorzaakster is van het doorgeven van bacterien wereldwijd en zeer dodelijk zal toeslaan.

De aarde zal zich op alle fronten spiegelen, "arm" word "rijk", "wit" word "zwart", "eb" word "vloed" taal zal weer en mogen worden grenzen zullen verdwijne de tijd voor herstel van de aarde zoals die eigenlijk bedoeld is, zal zich voordoen nu.

wij als groep zullen u geen mededelingen doen wat betreft tijdsverwachtingen en wat of wanneer op welke gebieden gebeurt dit mogen wij niet doen om de weg der evolutie haar taak te laten volbrengen, wel kunt u personen die hiervoor gevoelig zij deze site doorgeven en kunt u via contactbutton op onze hoofdsite vragen of u in een risicogebied verblijft en op welke wijze u wat kan verwachten, voorkomen kunnen wij helaas niet meer daar is het te laat voor.

Verblijvend met de "lach" van de zon verblijven wij the Embassadorion group

Tuesday, September 13, 2005

Dagboek 13 september 2005 uitleg groep.

Hoe en op welke manier kunt u de groep herkennen, en op welke manier werkt de groep:

Onze groep is wereldwijd "werkzaam" en is vooral herkenbaar via tv commercials, radio, musicals, dvd,s en allerlei promotie materialen. ( lion King, footprint, Unive, wegbewijzeringen enz)
Deze worden door "ons" aangestuurd in hun onderbewustzijn de wereld weer in het goede terug te laten keren.
Echter werkt dit erg simpel, door u een filmpje of song te laten luisteren of zien neemt u onderbewustzijn dit op en gaat daar mee aan het werk voor/zonder dat u daar erg in heeft. ( positieve manipulatie genoemd)
Onze groep mensen is wereldwijd bezig de waarheid "boven" te halen en de "spiegel" te laten keren.
Deze dag zal de geschiedenis ingaan als dag van verantwoording want ook Presient Bush heeft de schuld op zich genomen vandaag van de vele fouten die gemaakt zijn in het rampenplan van New Orleans echter is voor hem deze schuldbekentenis te laat. Hij zal af moeten treden want de sterren zijn hem niet meer goed gezind.
Zo ook de spiegeling van het openbaar ministerie die op dit moment schuld bekend, ook de politie geeft toe fout gehandeld te hebben. Echter zouden de betrokken personen eens na mogen denken dat zij wel ondertussen het leven van een complete familie volledig kapot hebben gemaakt.
Een weerspiegeling van de planeet aarde is helaas nodig om de aarde weer in het goede te laten keren. Dit betreft een COMPLETE weerspiegeling dus zowel van natuur als de mensheid.
Onze groep mensen zal die juiste personen aanspreken die vanuit de sterrenstelsels aangewezen personen zijn mee te mogen gaan helpen de aarde weer in het goede te gaan brengen echter zal dit volledig uit stille kracht gebeuren.
Deze groep mensen is erg makkelijk te herkennen aan het symbool van de knielende olifant ( een been omhoog en een been geknield), op de plaatsen waar wij aan het "werk" zijn zult u dit symbool tegen komen en zal overduidelijk aanwezig zijn.
De reden dat voor dit symbool gekozen is, is het volgende; ook Prins Bernhard heeft tot na zijn "aardse dood" een erg duidelijke boodschap achtergelaten door de olifant af te drukken op zijn rouwkaart, deze afdruk was met groot symbool bedoeld omdat Dhr Berhard maling had aan de mensen op aarde en zich onwijs kwaad maakte om mensen die zich niet om natuur bekommerden.
Dit liet hij echter groots merken door deze boodschap achter te laten.
Echter erg weinig mensen zullen deze boodschap begrepen hebben uitsluitend onze groep mensen.
De reden dat een poot geknield is een een poot staat is ; het staande been staat symbool voor allert zijn, de knielende voor respect en waardering voor natuur en medemens.
Echter mocht u onze personen tegen komen koester dat want ze kruisen maar 1 keer uw levenspad, eenmaal weg zullen ze nooit meer terugkeren.